- 30 Haziran 2011
- 1.868
- 0
arkadaslar ben de suprız bı hamılelık yasıyorum :) 31 temmuzda olmam gerekıyordu gecıktı ve bırde baktım hamıleyım :) saskınım ne dusunecegımı bılmıyorum !!!
hayırlı olsun cnm bebeğin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben de suprız bı hamılelık yasıyorum :) 31 temmuzda olmam gerekıyordu gecıktı ve bırde baktım hamıleyım :) saskınım ne dusunecegımı bılmıyorum !!!
sevgili gokcecem ınsallah sonuclar ıstedıgın gıbı olur sabret hayırlı ise zaten olumlu pozıtıf cıkacaktır.Arkadasla rben doktorla ev arası mekık dokuyorum tiroidim yüksek cıkt ve kasıklarımda ınanılmaz agrı var progestan kullanıyorum .Yata yata buyuyuyorum aktıflik yasak suara bana :) sımdıden 4 kılo aldım kabus gıbııı :)) sızler ne durumdasınız
27.7.2007 tarihinde nişanlandık
06.07.08 de evlendik
27.7.2011 tarihinde bebeğimiz olacağı haberini aldık :))
karı koca uçuyoruz sevinçten
ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah
merhabaaaaaa
kimler var buradaaaa
hayırlı olsun çok sevndm inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
27.7.2007 tarihinde nişanlandık
06.07.08 de evlendik
27.7.2011 tarihinde bebeğimiz olacağı haberini aldık :))
karı koca uçuyoruz sevinçten
ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah
merhaba arkadaşlar hamişlerimizin hepsini tebrik ediyorum..yeni arkadaşlarda hoşgeldiniz..listeyi güncelledm..
selam nurun,
buralardayim ben ), diger arkadaslar nerde bilmiyorum )
nasilsin iyimisin nasil gidiyo hamislik?? selamlar
merhabaaaaaa
kimler var buradaaaa
hayırlı olsun çok sevndm inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
wawwwwwwwwww nası denk gelmiş tebrikler. aynı gün bebek haberi almışız
selam canım güzel gidiyo çok şükür... darısı başına. sende güzel haberler getir inşallah
merhaba arkadaşlar hamişlerimizin hepsini tebrik ediyorum..yeni arkadaşlarda hoşgeldiniz..listeyi güncelledm..
lugesmaa ben varıımmmmmmmmm canım kader arkadaşımmmmmmm