2011 Ağustos'da gel bebek gel:) diyenler

valla cnm hiç bii bilgim yokkk googldan bii yaz bakalım ama gittiin doktorun ne dedi ...pko san ilaç falan alarak düzene sokulmuyor mu ?benim akrabamda senede 2-3 defa regl olurdu o da ilaç larla duzene girdi ve 3.ye hamile ..eşin içinde 1 kaç doktora sorun sorusturun gerci 4 yıldır arastımıssnzdır ama...mutlaka tedavisi var dogru yeri dogru doktoru bulmak lazımm...

fazla araştırmadık bu sene gittim daha doktora olur diye kendi haline bıraktık.benim adetlerimde bi bozukluk yok allah şükür.35 günde bir falan oluyor.pko için glikopaj kullanıyorum.
 
ben 36 yasındyım ....ist ..7-8 ay oldu 2 kaybım var bu ay denemeye karar verdik...işte herkesde ayrı ayrı dertler ...bende de kan pıhtılaşması cıktı aspirin folik asit ve hamile kalınca kan sulandırıcı iğne yapacam bakalım bu cuma kan testi yaptırcam varsa hayırlısıyla ..artık hamile oldugumu duymak beni cok sevindiremiyor acaba devamını getirebilek miyim dıe ...ahh ahhh Allahım nasip ederse artık...

sorunu bulmuşsunuz ya o çok önemli bence inşallah bu sefer hamile kalırsın ve devam eder kucağına da alırsın:KK71:
 
fazla araştırmadık bu sene gittim daha doktora olur diye kendi haline bıraktık.benim adetlerimde bi bozukluk yok allah şükür.35 günde bir falan oluyor.pko için glikopaj kullanıyorum.

bende de pko var ama maşallah başka bi sorun yok yani hormon filan temiz benim de düzenli olur adetim 30 günde filan
 
ya pko pis bi hastalık hem kilo aldırıyor hem kilo aldıkça daha kötülüşiyor benim doktorum sakın kilo alma dedi mesela nasıl olacaksa:63:
 
selam kızlar bende aranıza katıldım..1 kimyasal gebelik birde kürtaj oldum yani 2 kaybım var inşallah bu ağustosta çalışmalara başlıycaz inşallah hayırlısı olur
 
arkadaşlar merhaba bende pcos liyim.3.ayımda geçti bebeğimiz olmadı ilk defa bu zamana kadar 6 gün geciktim çok umutlanmıştım ama kısmet değilmiş..henüz yolun çok başındayım biliyorum ama pco beni çok korkutuyor doktorlar olur hiç sıkınıtı yapma diyorlar bazı doktorlarda zaman alır hazırlıklı ol diyor..gerçekten çok ciddi kilo aldım özellikle karın bölgemde korkunç yağlanma var..allah hepimizin yardımcısı olsun..
 
10 aylık evlıyım yasmın ıle korunuorum ramazandan ıtıbaren ılacı bırakıcam cocugum olsun istiyorum artık pko hastasyım umarımm fazla ugrasmam :)
 
ne çok pkolu varmış yaa
benim dr kendiliğinden olabilir herşey normal dert etme diyor
sizin adet düzensiz mi kızlar nasıl
 
gunaydin herkese...
dunden beri karnima biseyler oluyor boyle igne batar gibi bisey gelip gidiyo ayyy insallah hamileyimdir:21:
belirti hisseden var mi ?
 
X