Mayıs geliniyyimm aksilikler çoookk....

erburcan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
9
0
16
Bursa
mayıs geliniyim ve son zmnlarda eşyalarla ilgili biçok şey ters gidiyor.buda nişanlımla tartışmalar yaşamamıza sebep oluyo bu knuda yardım istiyorum.herkezin yaşadığı br duygu mu yoksa bana mı böyle oldu....

mayıs geliniyim ve son zmnlarda eşyalarla ilgili biçok şey ters gidiyor.buda nişanlımla tartışmalar yaşamamıza sebep oluyo bu knuda yardım istiyorum.herkezin yaşadığı br duygu mu yoksa bana mı böyle oldu....

Çok normal, çok doğal..
her çift evlilik arifesinde bunları yaşıyor.

benim de mobilyalarımla ilgili sıkıntılarım oldu, ne kavgalar ettik ki sorma.

gergin olduğunuz için kavga ediyorsunuz mobilya bahane:D

Birbirinize zehir etmeyin bu tatlı telaşları.
sevgiler..

Nişanla nikah arası biraz stresli gerçekten. Bizde hafif pürüzler yaşadık ama arkadaşlarımızdan bunun böyle olacağınız duymuştuk. O yüzden hem sakin olmaya çalıştık, hem de arayı çok uzun tutmamaya...

ben nişan öncesi adaptasyon döneminde çok probemler yaşadım ama çeyiz ve mobilya alma esnasında saolsun biricik kocacım hep benim isteklerime evet dedi sadece ne zaman gelecek ne zaman almaya gideceğiz o konularda beni frenledi ben aşırı derecede tez canlıyım ama şimdi o organize ediyor herşeyi pazar günü çeyizim yazılacak ama eşyalarım daha gelmedi bile hepsine cumartesi gelsin demiş saolsun benim bey:9::9: artık ona bıraktım bana kalsa bugünden getirtecektim hepsini ama cnm çok sıkma kendini herşey olacağına varır eve girdikten sonra alırsın çoğu şeyini aranı bozduğuna değmez inan hepsi olur yavaş yavaş:34:

Benim en yakın arkadaşımın düğün telaşında A' dan Z' ye herşeye tanık olduğumdan anlayabiliyorum stresini, mobilyalarını peşin almışlardı ve teslimat gününden 20 gün sonra getirdiler mobilyasını, evlendiler yatak odası yoktu düşünün artık:)

Eşi arıyor adam telefonlara çıkmıyor falan baya stres olmuşlardı..
Gelinlik konusu da aynı şekilde, kınadan 1 gün önce gittik hala hazır değildi, düğün günü almıştı gelinliği..

Back
X