- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Tutunuyor olabilirler benceKızlar bugün bıraz karın agrım var sankı adet agrısı gıbı adet günü gectı bu agrı ne ki? Normal mi acaba?
Benim de dondurulmuş:/ bakalım kontrole gittiğimde soracağımCanim herkese baslamiyolar duruma gore ve doktora gore degisiyo. Dondurulmuslarda daha fazla kullandiriyolar sanirim yada kadindaysa sorun eşte degilse cnku sende bi sorun varsa daha baska ilaclarda kullaniyosn tedavi asamasinda
Bizim de azosperm. ben de kan sulandirici kullanmadim bu transfer ama tuttu. Ilkinde kullanmistim ama tutmamisti. Tabi kullanmadim diye tutmus degil ama Vardir doktorun bir bildigi. Icin rahat etmeyecekse sor doktoruna bir dah
Ayın 6sında kontrole gideceğim.gittiğimde soracağım tahmini 11 haziran transfer tarihim.inşala herşey güzel olurBizim de azosperm. ben de kan sulandirici kullanmadim bu transfer ama tuttu. Ilkinde kullanmistim ama tutmamisti. Tabi kullanmadim diye tutmus degil ama Vardir doktorun bir bildigi. Icin rahat etmeyecekse sor doktoruna bir dahakine
teşekkürler canim 2 gün arayla güzel yükselmişti sonra 95 ten 100 oldu ardından 85 e düştü.. inşallah sizin bebisleriniz güzelce tutunsun..Gecmıs olsun canım umarım bısey olmaz bebeğin tutunur sana . Kaç kere baktırdın degerıne de düşmeye başladı
İkinci Değerin kaç çıktı?önemli olan değerin ikiye çıkmasıymış.
Canim kacinci gn embriyosuydu ve 1. Testini kacnci gun yaptirdin sonucun kac cikmisti bende yaptirdim simdi testimide559.33
5. Gun canm benmki senin 6. Gun dedigin nasil oluyo cok rastlamadm genelde 5 yada 3 oluyo ya. 5 gun durdu 6. Gn transfer edildi bnmHayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim. Ins sağlıkla sıhhatle alırız bebeğimizi kucagımızaIkıncı testını yaptırmayı unutma ıkı gün sonra bakalım o kaç çıkacak? Kaçıncı gün embriyosuydu senın kı?
Bnimkide donmus embriyoydu ikimiznki ayni sekilde sanirm o zamanCanım donmus embriyo benımkı bır gün sonra gelısmıs yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?