mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

herkese selam benim 4.tedavimde bugün negatifle sonuçlandı 1.20 çıktı her zaman olduğu gibi üstelik bugün eşimin d.günü ne kadar heveslenmiştim ona sürpriz yapmak için

evet canım doğruuu....

evet canım, doğruymuş.

benim durumda kesinleşti, busefer gebelik yok arkadaşlar ( ağla ağla kendimi zor durdurdum, geride 3 embriyom var ve doktorum onlardan iki tanesini transfer edeceklerini söyledi, şansımın dahada artacağını söyledi, bu haberede sevindim biraz, ama tabiki tedaviye iki ay sonra başlıyoruz, en doğru zaman ozamanmış, sizlerede dualar ediyorum arkadaşlar, ben gebe kalamadım inşallah siz kalırsınız, canı gönülden istiyorum bunu, hepinizi seviyorum, görüşmek üzere.....

yaa ölemi allah sabır versin bunlar zaten dondurulmuşlarla yapıldı 5.gün blastosisti idiler 100 hücreden fazlaydılar ama hepsi boşuna işte

canım benim, bende bugün ağla ağla mahvoldum, seni çok iyi anlıyorum ancak yapacak bişiy yok, kısmet değilmiş, bende dondurulmuşlarımı yeni deniycem, iki transfer yapacaklar busefer inşallah, sana kaçtane embriyo verdiler cnm? hiç kalmadımı dondurulmuşun, rahmini biraz dinlendir ve tekrar dene ben dondurulmuşda olmazsa eğer, devlet hastanesinde deniycem busefer, özelde olmuyor anladık....

ben bu sefer çok ağlamadım sanırım alışkanlık oldu 2 tane verdiler sowaycım 4.denemem olduğu için hiç kalmadı dondurulmuşum zaten 3 tane vardı zaten dinlendirmek zorundayım maddi olarak ta battık inşallah senin bu kez yüzün güler

merhaba arkadaşlar çilekw adlı arkadaşımız mayıs ayı listesindeydi ondan haberi olan varmı?neler yapıyor?merak ettim de

Merhaba Kizlar;

Ben de 2 gun once negatif sonucumu ogrendim. Cok umitlenmistim ama olmadi, cok moralim bozuk. Tup bebekte, embriyonun rahime tutunmasi icin ne yapilabilir, onerebileceginiz yol-yontem var mi? Ne yapicaz da bu bebisler gobusumuze yerlescek bilmiyorum. Bilmiyorlar mi anneleri 4 gozle bekliyor onlari.. Allahim buyuksun, bir hal yol care ol halimize..

allah sabır versin arkadaşım ben bidaha denermiyim bilmiyorum ama eğer denersem yapay rahimi önericem doktoruma

çaresi sadece olumlu düşünmek ve inanmak galiba, ama bizimde kendi vücudumuzu dinlememiz gerek sanırım. mesela benim başımdan bir kürtaj geçtiği için rahimde yapışıklık varmı bilmiyorum, şimdi bunu araştırıcam ve sonuçtan emin olmadan üçüncü denemeye başlamayacağım, allah herşeyin hayırlısını versin, inşallah sonunda yüzümüz güler....

kızlar bende çok çok yoruldum bugün sekizinci gün içime umutsuzluk çöktü bilmiyorum yine olmadıı gibime geliyor..eşimle zaten kavga ettik çok kötüyüm artık bu ilaçlardanmıdır bilmiyorum dengesiz biri olup çıktım off bugün test yapmak istiyorum ne diyorsunuz yapayım mı canlarım dayanamıyorum

canım bende senin gibi sinirliydim normal, ilaçlardan kaynaklanıyor, eşinin gönlünü al canım, böyle zamanlarda sinirlilik oluyor ne yazıkki çünkü yükümüz çok fazla.

bende 8. gün yaptım kan testi negatifi alıp oturdum yerime, bence iki gün daha bekle öyle yap, çıkmazsa moralin bozulur, gerçi ben tam gününde yine yaptım ama olmadı sonucum negatif( bekle lütfen hemen yapma, iki gün sonra yap ve moralli olki tuttuysa eğer bebeğin etkilenmesin...

soway canım inşallah bugün daha iyisin..sağol canım o zaman yarın kan testi yapayım zaten dokuzuncu gün çıkar varsa..inan tutmuş olsa bile bırakmış gitmiştir beni..sabaha kadar hüngür hüngür ağladım zaten bir haftadır yanımda değil ve bir ay daha olmayacak yapayalnızım ölsem kimsenin haberi olmayacak artık delirmekten korkuyorum...transfer günü bile tek gittim ama o beni almaya geldi...opu işleminde ölmenin eşiğine geldim yine yalnızdım off yine çok şükür

canım benim bukadar yanlız kalmayı bence kafana çok takıyorsun, bende çoğu kez yanlız gittim cnm, bunları düşünerek kendini üzme asla, tek başına giden eminim dolu kader arkadaşımız vardır burda, hayat şartları elimizden hiç bişey gelmiyor işte, şu stresimizin önüne geçemiyoruz ve durmadan kalp kırıyoruz, halbuki önemli olan sonunda tutunması bebeişimizin, işte ozaman tüm bu sorunlar unutulur gider, yerini huzura bırakır. bence artık ağlama güzelim, sil göz yaşlarını, eminim eşinin yüreği uzaktada olsa hep seninledir, için rahat etmiyorsa tamam yaptır yarın testini, inşallah sonucunda sevinirsin ve bu sıkıntılarını bi anda unutursun cnm....

sağol canım haklısın bir ben değilim öyle olan ne bilim artık uçan kuşa ağlar oldum oysa kolay kolay ağlayan bir insan da değilim hayat işte

sağol canım haklısın bir ben değilim öyle olan ne bilim artık uçan kuşa ağlar oldum oysa kolay kolay ağlayan bir insan da değilim hayat işte

yaşadıklarımız kolay şeyler değil cnm, çok güçlü olmalıyız, burda hepimiz birbirimizin yanında olmalıyız, birbirimize destek olmalıyız, sende bugünden itibaren kendini üzme ve hiç bişeye üzülmeyeceğine ağlamayacağına dair karar al ve olumlu düşün, herşey olumlu olsun. biliyorsun düşünce gücü die bişey var, ben çok inanıyorum, gerçekten inanırsan olur cnm, dualarım seninle....

ben yumurta toplanmadan önce öyle sinirliydim ki...ben bile kendimi hiç böyle görmemiştim. o ara e2 degerim 5500 lerdeydi.hatta bir magazada çalısanlardan biriyle kavga ettim.kızın üzerine yürüdüm ki ben bunu en son çocukken yapmısımdır herhalde.eşim zor tuttu.sürekli eşime bagırıp çagırıyrdum ama o beni alttan aldı günlerce.birgün o arkadaslarılayken aradım telefonda bagırdım bagırdım ,öyle bagırmısım ki telefondan sesim duyulmus ,dalga geçmişler bayagı.geldiginde çok kızgındı ama sonra o geldi barısmaya yine.çünkü ben inanılmaz bir haldeydim.

ben bunları ne zaaman yapabilecegim bilmiyorum((((

lalecim, eminimki yaparsın, ben yapmaya başladım bile, düşün yani dün yine negatifi almama rağmen, sonunda kazanacağımı çok iyi biliyorum busefer hırslıyım azimliyim ve eminim:)) hadi hep birlikte:))

eşim sadece yumurta toplama günü yanımdaydı oda mecburen sperm vereceği için onun dışında hep yalnızdım üzülme sende ben ilk denememde çok kafaya takmıştım sorun onda ama hep ben uğraşıyorum onun umurunda değil diyordum ama mecburen çalışıyordu şehir dışından ist a gitmiştim ben 1 aydan fazla annemlerde kaldım çok zoruma gitti ama oda çalışmak zorunda izin alamıyor yapacak bişey yok yani ne kadar huzursuz olursan kendine zarar verirsin unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…