evet canım doğruuu....
herkese selam benim 4.tedavimde bugün negatifle sonuçlandı 1.20 çıktı her zaman olduğu gibi üstelik bugün eşimin d.günü ne kadar heveslenmiştim ona sürpriz yapmak için
bende senle aynı durumdayım, dondurulmuşun yok mu cnm?
yaa ölemi allah sabır versin bunlar zaten dondurulmuşlarla yapıldı 5.gün blastosisti idiler 100 hücreden fazlaydılar ama hepsi boşuna işte
canım benim, bende bugün ağla ağla mahvoldum, seni çok iyi anlıyorum ancak yapacak bişiy yok, kısmet değilmiş, bende dondurulmuşlarımı yeni deniycem, iki transfer yapacaklar busefer inşallah, sana kaçtane embriyo verdiler cnm? hiç kalmadımı dondurulmuşun, rahmini biraz dinlendir ve tekrar dene ben dondurulmuşda olmazsa eğer, devlet hastanesinde deniycem busefer, özelde olmuyor anladık....
merhaba arkadaşlar çilekw adlı arkadaşımız mayıs ayı listesindeydi ondan haberi olan varmı?neler yapıyor?merak ettim de
Merhaba Kizlar;
Ben de 2 gun once negatif sonucumu ogrendim. Cok umitlenmistim ama olmadi, cok moralim bozuk. Tup bebekte, embriyonun rahime tutunmasi icin ne yapilabilir, onerebileceginiz yol-yontem var mi? Ne yapicaz da bu bebisler gobusumuze yerlescek bilmiyorum. Bilmiyorlar mi anneleri 4 gozle bekliyor onlari.. Allahim buyuksun, bir hal yol care ol halimize..
Merhaba Kizlar;
Ben de 2 gun once negatif sonucumu ogrendim. Cok umitlenmistim ama olmadi, cok moralim bozuk. Tup bebekte, embriyonun rahime tutunmasi icin ne yapilabilir, onerebileceginiz yol-yontem var mi? Ne yapicaz da bu bebisler gobusumuze yerlescek bilmiyorum. Bilmiyorlar mi anneleri 4 gozle bekliyor onlari.. Allahim buyuksun, bir hal yol care ol halimize..
kızlar bende çok çok yoruldum bugün sekizinci gün içime umutsuzluk çöktü bilmiyorum yine olmadıı gibime geliyor..eşimle zaten kavga ettik çok kötüyüm artık bu ilaçlardanmıdır bilmiyorum dengesiz biri olup çıktım off bugün test yapmak istiyorum ne diyorsunuz yapayım mı canlarım dayanamıyorum
canım bende senin gibi sinirliydim normal, ilaçlardan kaynaklanıyor, eşinin gönlünü al canım, böyle zamanlarda sinirlilik oluyor ne yazıkki çünkü yükümüz çok fazla.
bende 8. gün yaptım kan testi negatifi alıp oturdum yerime, bence iki gün daha bekle öyle yap, çıkmazsa moralin bozulur, gerçi ben tam gününde yine yaptım ama olmadı sonucum negatif( bekle lütfen hemen yapma, iki gün sonra yap ve moralli olki tuttuysa eğer bebeğin etkilenmesin...
soway canım inşallah bugün daha iyisin..sağol canım o zaman yarın kan testi yapayım zaten dokuzuncu gün çıkar varsa..inan tutmuş olsa bile bırakmış gitmiştir beni..sabaha kadar hüngür hüngür ağladım zaten bir haftadır yanımda değil ve bir ay daha olmayacak yapayalnızım ölsem kimsenin haberi olmayacak artık delirmekten korkuyorum...transfer günü bile tek gittim ama o beni almaya geldi...opu işleminde ölmenin eşiğine geldim yine yalnızdım off yine çok şükür
canım benim bukadar yanlız kalmayı bence kafana çok takıyorsun, bende çoğu kez yanlız gittim cnm, bunları düşünerek kendini üzme asla, tek başına giden eminim dolu kader arkadaşımız vardır burda, hayat şartları elimizden hiç bişey gelmiyor işte, şu stresimizin önüne geçemiyoruz ve durmadan kalp kırıyoruz, halbuki önemli olan sonunda tutunması bebeişimizin, işte ozaman tüm bu sorunlar unutulur gider, yerini huzura bırakır. bence artık ağlama güzelim, sil göz yaşlarını, eminim eşinin yüreği uzaktada olsa hep seninledir, için rahat etmiyorsa tamam yaptır yarın testini, inşallah sonucunda sevinirsin ve bu sıkıntılarını bi anda unutursun cnm....
sağol canım haklısın bir ben değilim öyle olan ne bilim artık uçan kuşa ağlar oldum oysa kolay kolay ağlayan bir insan da değilim hayat işte
kızlar bende çok çok yoruldum bugün sekizinci gün içime umutsuzluk çöktü bilmiyorum yine olmadıı gibime geliyor..eşimle zaten kavga ettik çok kötüyüm artık bu ilaçlardanmıdır bilmiyorum dengesiz biri olup çıktım off bugün test yapmak istiyorum ne diyorsunuz yapayım mı canlarım dayanamıyorum
yaşadıklarımız kolay şeyler değil cnm, çok güçlü olmalıyız, burda hepimiz birbirimizin yanında olmalıyız, birbirimize destek olmalıyız, sende bugünden itibaren kendini üzme ve hiç bişeye üzülmeyeceğine ağlamayacağına dair karar al ve olumlu düşün, herşey olumlu olsun. biliyorsun düşünce gücü die bişey var, ben çok inanıyorum, gerçekten inanırsan olur cnm, dualarım seninle....
soway canım inşallah bugün daha iyisin..sağol canım o zaman yarın kan testi yapayım zaten dokuzuncu gün çıkar varsa..inan tutmuş olsa bile bırakmış gitmiştir beni..sabaha kadar hüngür hüngür ağladım zaten bir haftadır yanımda değil ve bir ay daha olmayacak yapayalnızım ölsem kimsenin haberi olmayacak artık delirmekten korkuyorum...transfer günü bile tek gittim ama o beni almaya geldi...opu işleminde ölmenin eşiğine geldim yine yalnızdım off yine çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?