mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

slm, resimdeki senin kızınmı ? ilk denemem demişsin o yüzden sordum...inşallah pozitif sonuç alırsın
bu topiğin çok ihtiyacı var bu ara pozitif haberlerine...

benim sonucum pozitif 11. günümde 116,8 çıktı darısı hepiniize çarşambaya testi tekrarlıyorum...

çok şükür

tebrik ederim...Allah tamamına erdirsin
değerin de güzel çıkmış

nerde yaptırmıştın işlemini ?

Ankara Tüp Bbebk Merkezinde yaptırdım.16 yumurta toplandı 13 ü olgundu 11 i döllendi 7 tanesi çok iyi durumdaydı 1 tanesi bende 6 tanesini dondurduk.8 hücreli 3. gün embiriyosuydu.

Ankara Tüp Bbebk Merkezinde yaptırdım.16 yumurta toplandı 13 ü olgundu 11 i döllendi 7 tanesi çok iyi durumdaydı 1 tanesi bende 6 tanesini dondurduk.8 hücreli 3. gün embiriyosuydu.

gerçekten çok sevindim bende yeni başlayacağım tek embriyo olayı korkutuyor. çok sordum ama ilk denemenmi?

sizler nasılsınız kızlar ebn çok korkuyorum içimde bir huzursuzluk var sanki olmayacak gibi geliyo daha şimdiden sitres oluyorum allah hayra çıkarsın

SLM kizlar dun hastaneden sonucu alamadik ama sanirim olumsuz bugun gene kan vericem bakalim zaten kahve akintilarda cogaldi aksam yucel kahramana gittik bu arada valla 4000 euro fiyat cikardi yuzdeside ayni burda verilen yuzdenin aynisii bakalim belki kisa dogru denicem onda ama burda denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…