- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Ben geldim kizlar kan verdim ama kanamamda durdu enteresan yaaa bakalim tahlil ne diyecek ayrica yucel kahraman su anda brukselde ve aksama hemen randevu aldim tahlil sonucuna gore yok yabanci dr lar ya hayatta anlamiyorlar ben yucel kahramana guveniyorum.bakalim sonuc ne gelecek
benim sonucum pozitif 11. günümde 116,8 çıktı darısı hepiniize çarşambaya testi tekrarlıyorum...
benim sonucum pozitif 11. günümde 116,8 çıktı darısı hepiniize çarşambaya testi tekrarlıyorum...
çok şükür
tebrik ederim...Allah tamamına erdirsin
değerin de güzel çıkmış
nerde yaptırmıştın işlemini ?
Ankara Tüp Bbebk Merkezinde yaptırdım.16 yumurta toplandı 13 ü olgundu 11 i döllendi 7 tanesi çok iyi durumdaydı 1 tanesi bende 6 tanesini dondurduk.8 hücreli 3. gün embiriyosuydu.
gerçekten çok sevindim bende yeni başlayacağım tek embriyo olayı korkutuyor. çok sordum ama ilk denemenmi?
ilk sayılır ocak ayında bir tedavim oldu ama foliküller boş çıktığı için tedavim yarım kaldı bu aşamaları ilk kez yaşadım bende
sblnht TEBRIKLERRRRR CNMM
bu arada eğer negatif sonuç alırsam dondurulmuşlarla en yakın ne zaman transfer oluyor bilgisi olan varmı,ben hemen bu ay tekrar olsun istiyorum ama....
eğer oluşan bir kist yoksa hemen yapılabiliyormuş en fazla 2.aya bekletebilirlerr...
tebrikler canım ,ayağını sürü bizim için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?