bende transferimin 8. günü adet oldum malesef...
Bende kanama yok kizlar sadece once gri bir akinti o dun dunden beri bel kasik agrisi sari ve kahve ama nasil diyim oyle belrgin bile degil yanmiz cok midem bulaniyo yarin belli olacak bakalim ne oldugu erken tahlil olucak bakalim.
CARMENN Korkma sancilardan bak benden lekelenmeler geliyo zaten biliyodum tutmayacagini
benim kanamam yalnızaca dün akşam oldu bugün birşey yok ama karnım çok şişti adet sancısısda yok ne olacak haliiz böyle kızlar ya
Bende kanama yok kizlar sadece once gri bir akinti o dun dunden beri bel kasik agrisi sari ve kahve ama nasil diyim oyle belrgin bile degil yanmiz cok midem bulaniyo yarin belli olacak bakalim ne oldugu erken tahlil olucak bakalim.
günler yaklaştıkça herkesin ağrıları artmış,benimde arttı tabi,ama benim kasıklarımda da var ama karnımda da var regl ağrısı gibi ağrı var,bangır bangır ben geliyorum diyor adetim,bu ne yaa çok moralim bozuk bugün 6. günüm,test yapsam çıkarmı acaba:)dayanamıcam artık
ben de gittim,hayılı sonuç alırız inşallah bekliyorum bakalım..Kızlar benımde kahve kahve gelmeye basladı ustelık tam adet gununde hanı alınan ılaclar hanı transfer edılen bebısler ben kendı kendıme uzulmeyecegım dedım ama ınsanın tabı elınde degıl bırazdan kan tahlılıne gıdecegım ama hıc umıdım yok artık aklım dondurulmus bebısımde sevgıler optum sızı
Kızlar benımde kahve kahve gelmeye basladı ustelık tam adet gununde hanı alınan ılaclar hanı transfer edılen bebısler ben kendı kendıme uzulmeyecegım dedım ama ınsanın tabı elınde degıl bırazdan kan tahlılıne gıdecegım ama hıc umıdım yok artık aklım dondurulmus bebısımde sevgıler optum sızı
benimde 5.günüm transferim 6.gn yapılmıştıı sanırım benimde artık bangır bangır geliyorum sinyalleri başladı çünkü adet öncesi olan göğüs ağrım bacak ağrım birebir başladı şuan...gebelik varsada benzer ağrılar var biliyorum ama bu aynısı yaa benimde moralim çok bozuldu ağladım sabah sabah hayırlısı hakkımızdaa...
Kızlar benımde kahve kahve gelmeye basladı ustelık tam adet gununde hanı alınan ılaclar hanı transfer edılen bebısler ben kendı kendıme uzulmeyecegım dedım ama ınsanın tabı elınde degıl bırazdan kan tahlılıne gıdecegım ama hıc umıdım yok artık aklım dondurulmus bebısımde sevgıler optum sızı
senin bugun kaçıncı günündü???
şöyle düşün en azından dondurulmuşun var bende blasta gidildiği için o da kalmadı oysa ilk başta çok kaliteli 9yumoşum bardı...
umarım lekelenmedir ve pozitifle dönersinn
Ben geldim kizlar kan verdim ama kanamamda durdu enteresan yaaa bakalim tahlil ne diyecek ayrica yucel kahraman su anda brukselde ve aksama hemen randevu aldim tahlil sonucuna gore yok yabanci dr lar ya hayatta anlamiyorlar ben yucel kahramana guveniyorum.bakalim sonuc ne gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?