mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Bende kanama yok kizlar sadece once gri bir akinti o dun dunden beri bel kasik agrisi sari ve kahve ama nasil diyim oyle belrgin bile degil yanmiz cok midem bulaniyo yarin belli olacak bakalim ne oldugu erken tahlil olucak bakalim.

Bende kanama yok kizlar sadece once gri bir akinti o dun dunden beri bel kasik agrisi sari ve kahve ama nasil diyim oyle belrgin bile degil yanmiz cok midem bulaniyo yarin belli olacak bakalim ne oldugu erken tahlil olucak bakalim.

hayırlı haberle gelirsin inşallah elbet bir gün bende hamileyim yazağım burdan benim ilk denemem negatif maalesef

allahtan umudunu kesme kan değerini görene kadar negatifi duyana kadar umutlu ve sabırlı ol tabi söylemek ne kadar kolay ama olmak zorundayız benim yumurtalık rezervimde azalma olduğu için hemen başlanacak diğer tedaviye ara vermeden merkez değiştirdm hayırlısı yücel karamana çok güveniyorum olacak elbet birgün

günler yaklaştıkça herkesin ağrıları artmış,benimde arttı tabi,ama benim kasıklarımda da var ama karnımda da var regl ağrısı gibi ağrı var,bangır bangır ben geliyorum diyor adetim,bu ne yaa çok moralim bozuk bugün 6. günüm,test yapsam çıkarmı acaba:)dayanamıcam artık

CARMENN Korkma sancilardan bak benden lekelenmeler geliyo zaten biliyodum tutmayacagini

yengem hemşire gaz sancısı o dedi:))

benim kanamam yalnızaca dün akşam oldu bugün birşey yok ama karnım çok şişti adet sancısısda yok ne olacak haliiz böyle kızlar ya

bence sen ayaklarını azıcık yukarda tutarak yat hala kan gelmediyse

[

gri akıntıyı ilk defa duydum o ne yaaaa...
yanlız bulantıyı gebeliye yorma bence çünkü onlar progestandan oluyor gebelikte bulantı 5.haftadan sonra başlar...

benimde 5.günüm transferim 6.gn yapılmıştıı sanırım benimde artık bangır bangır geliyorum sinyalleri başladı çünkü adet öncesi olan göğüs ağrım bacak ağrım birebir başladı şuan...gebelik varsada benzer ağrılar var biliyorum ama bu aynısı yaa benimde moralim çok bozuldu ağladım sabah sabah hayırlısı hakkımızdaa...

Kızlar benımde kahve kahve gelmeye basladı ustelık tam adet gununde hanı alınan ılaclar hanı transfer edılen bebısler ben kendı kendıme uzulmeyecegım dedım ama ınsanın tabı elınde degıl bırazdan kan tahlılıne gıdecegım ama hıc umıdım yok artık aklım dondurulmus bebısımde sevgıler optum sızı

ben de gittim,hayılı sonuç alırız inşallah bekliyorum bakalım..

senin bugun kaçıncı günündü???
şöyle düşün en azından dondurulmuşun var bende blasta gidildiği için o da kalmadı oysa ilk başta çok kaliteli 9yumoşum bardı...
umarım lekelenmedir ve pozitifle dönersinn

moralimi bozmıycam diyorum iyi görünmeye çalışıyorum ama kiminle konuşsam gözlerim doluyor,bide tesadüfmüdür nedir herkesin hamilelik haberini alıyorum bahar mevsiminde coşmuş millet,düşünmeye başladım hamile kalmışım demezlermi,tek atış:)üfffff

bu arada eğer negatif sonuç alırsam dondurulmuşlarla en yakın ne zaman transfer oluyor bilgisi olan varmı,ben hemen bu ay tekrar olsun istiyorum ama....

inşallah pozitif gelirsinde bizede moral olur,ağrısı olanda hamile kalabiliyomuş diyelim,hemen yaz tamammı takip edicem seni...allahım inşallah pozitif olursun.............

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. ben 32 yaşında pco luyum. 1 yıl önce 33 haftalık bebeğim karnımda öldü sezeryan ile aldılar, 7 ay sonra yine hamile kaldım o da 8 haftalık öldü kürtaj oldum, zaten hamile kalmam zor oluyordu hamile kaldım ama bu kezde bebeklerim öldüler. şimdi daha fazla yıpranmamak için tüp bebek kararı aldık. kısmet ise bu ay başlayacağız bursa acıbademde şahin bey ile bu topikte başlayan sıkıntılı yolculuğumuz umarım hepimizin kucağında birer bebeğe dönüşür. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben geldim kizlar kan verdim ama kanamamda durdu enteresan yaaa bakalim tahlil ne diyecek ayrica yucel kahraman su anda brukselde ve aksama hemen randevu aldim tahlil sonucuna gore yok yabanci dr lar ya hayatta anlamiyorlar ben yucel kahramana guveniyorum.bakalim sonuc ne gelecek

Benim bugun 9 uncu gun canim ama gercekden cok zormuss agla agla helak oldum tahlil sonucu gelmedi daha ama coook zor kanamada durdu zaten aksamada bruksele yucel kahramana gidicem o kadar eminimki negatif oldugundan.ben zaten yabanci hastanelere hic guvenmedim allah biliyor ya

cnm sonucun saat kaçta çıkıcak çok merak ettimmmm sonucunu.inş hakkına hayırlısyla pozitifi duyarsın cnm

INSALLAHH ama sanmam isin enteresani simdi haber olumlu gelirse yucel kahramana randevu aldim ayy ne zor islerr yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…