mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Canim korkma benimde ilk artik delilige vurdum bak ben kendimi hamile kabul ediyorum bugun haftasii hasta olursamda uzulmucem genede 1_2 hafta benlelerdi ne yapalim onada sukur ve bennnnnn hamileyimmmmmmm o kadar hahahahhaah cildirdim

amin amin canım ne kakar güzel yazmışsın

cnm sonucu almadan nolur ümitsizliğe kapılıp kendini yıpratmaaa
cnmbizimki negatif oldu die seninkide öyle olacak die bi kayde yok.hem bizle üzülücene bir sürü bu ay gebe kalan arkadaşlar var topiktee onlarla sevin cnm
cnm hayırlısını dile.bende çok ağladım.ama elden bişi gelmez.rabbim hayırlısını versin.
selam arkadaslar nasilsiniz...???
yarin transferim olacam bana dua edin rabbim hayirlisini versin...

cnm rabbim yar ve yardımcın olsun

ben kimseyi üzmek için yazmadım canımm, herkesin zor yaşadığı bir bölümü var bu hayatın, ama bu zorluklarla ımtıhan oluyoruz işte,
neyse, umarım güzel sonuçlar alırsın herkes alır, isteyen herkes evlat sahibi olur ben de dahil hepimzi çok zorlanıyoruz buugurda ne yazıkki, ,nşallah bu son olur herkesın guzel haberlerini alırız,

sevgilerrrr,

Canim nazenim ve gulay ve diger arkadaslar ben size uzulmeyin diye biraz girgir moral yapmak istedim ama gercekden uzmeyin bak benimde 8 gunum ama ne yapim Rabbim verirse verir daha yolunbasi o yuzden lutfenn uzulmeyin sizleri seviyorumm

Merhabalar güzel anne adaylarıııııı ...
Olumlu sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM...
Olumsuz sonuç alan arkadaşlar inanın en az sizin kadar üzülüyorum , ama bu bir son değil inanıyorum ki en kısa sürede hepimize nasip edecek RABBİM bu kutsal duyguyu...
Ve sonuç bekleyen arkadaşlar dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur ..

Bugün yumurtalarım toplandı ve 4 yumurtam var .. Biraz üzüldüm daha fazla sayıda yumurta bekliyordum fakat doktorum gayet normal olduğunu söyledii.. heyecanlıyım korkuyorumm tedirginim...
çok değişik bi duygu bu işin içine girince iyice aşayınca her anı tekrar anlıyorum ki büyük bir mucize bu... her saat başı dua ediyorum bölünsünler diye aklımdan çıkmıyor nasıl geçecek günler bilmiyorum şu telefon çalsada bir haber verseler keşke ... bele yapıştırılan bant ve progestan fitil verdiler ALLAHIM ömrü hayatımda bu kadar ilaç kullanmadım ... başım ağrısa ağrı kesici almazdım inşallah herşey yolunda gider ... Kasıklarımda ağrı var özellikle tuvalet ihtiyacında artıyor bu sancı çok sürmez değil mi bu durum ?

o ağrıları hepimiz çektik canım özellikle bnm gibi çok yumurta toplananlar sanırım daha uzun çekti aynen dediğin gibi wc.ihtiyacında artıyor ama geçecek korkmana gerek yok...ben sağa sola dönemiyodum ilk zamanlar...10günü buldu geçmesi..ama senin 3-4 güne geçer bence sabret ezıcıkk..bol su iç

bütün anne adaylarına günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn..........
of ya sabahın 7sinde ayaktayım uyku tutmaz oldu sürekli kendimi dinliyorum sancım vvar mı ay göğsüm mü ağrıdı sanki eyvah adet mi olacamm nolacak bnm bu halim:))) nasıl cuma olacak...inşallah kanama olmazda cumayı görürürm....
hadi kızlar pozitifleri görelim bu bikaç gün de moralimiz yerine gelsin üstüste negatifler bizi kötü etkiledii

bu ay trasnferden sonra hamile kalan arkadaşlar, bugün bir arkadaşımın 10.gunu, dün gece regl sancısı ile karışık gaz sancısı da olabilir feci bir acı ile uyanmış, sadece kramp şeklinde, hafif belede vuran, ama kasıklarda alt tarafta dolaşan bir ağrı , tabi regl de yakın takvim itibari ile, korkuyor ıkı gun kaldı teste,

bu şekilde ki ağrı gaz sancısı olabilir mi? bunu yaşayıp poz. sonuç alan var mı?
yardımcı olursanzı sevinirim ,

sevgiler,,,

bende yaşadım dün akşam aynısını ve benimde 10. Günüm salı günü testim var yalnız benden az miktarda açık renkli kan geldi sabaha ve alen hiç birşey yok dr umla konuştum testi yarına aldık budurum pozitif olduğunuda negatif olduğunuda göstermez dedi yarın göreceğiz dedi hayırlsı bakalım neler yaşayacağız.

ben de yaşıyorum aynısını,tuvalette oluyo genelde kanama dün başladı..bugün 11. gündeyim..doktorum proluton depot yap dedi..testi yarın yaptırıcam kısmetse...

Kizlar selam bende dunden beri sari kahve arasi azicik azicik kahve akinti var ama artmiyor isin enteresani benim normalde adet gunum heralde tutmadi hastahaneyi aradik onemli degil ama yarin gelin dediler sizce bu nedir?

transferde 4.günüm....bnm bu sabah kasıklarıma sancı girmeye başladı neden acaba yaaa......halada devam ediyor hemde okkalı ahhh dedirttirecek kadarr...acaba adet mi yaklaşıyor ama bu farklı.....

ben de yaşıyorum aynısını,tuvalette oluyo genelde kanama dün başladı..bugün 11. Gündeyim..doktorum proluton depot yap dedi..testi yarın yaptırıcam kısmetse...

benim kanamam yalnızaca dün akşam oldu bugün birşey yok ama karnım çok şişti adet sancısısda yok ne olacak haliiz böyle kızlar ya

benim kanamam yalnızaca dün akşam oldu bugün birşey yok ama karnım çok şişti adet sancısısda yok ne olacak haliiz böyle kızlar ya
benimki de yalnızca tuvalete çıktığımda..adet olsa yatarken falan da olmazmı?yaklaşık 36 saat filan olucak ama ne bitti ne de başladı?ne zor bi durum belirsizlik?hayırlısı olsun inşşallah ya hu...

Selam Kizlar; yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ve bu sure herkes icin sabit diye biliyorum. Yumurta toplama gunumuze gore cok erken tarihler icin adet olma endisesi duymamiza gerek yok.

Selam Kizlar; yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ve bu sure herkes icin sabit diye biliyorum. Yumurta toplama gunumuze gore cok erken tarihler icin adet olma endisesi duymamiza gerek yok.

bende transferimin 8. günü adet oldum malesef...

benimki de yalnızca tuvalete çıktığımda..adet olsa yatarken falan da olmazmı?yaklaşık 36 saat filan olucak ama ne bitti ne de başladı?ne zor bi durum belirsizlik?hayırlısı olsun inşşallah ya hu...

aynısını bende yaşadım canım hala öyleyim bir kanama oluyor bir olmuyor ama benim yatarkende oluyodu
transferde 4.günüm....bnm bu sabah kasıklarıma sancı girmeye başladı neden acaba yaaa......halada devam ediyor hemde okkalı ahhh dedirttirecek kadarr...acaba adet mi yaklaşıyor ama bu farklı.....

inşallah bebiştir benimhiç ağrım sancım olmamıştı ağrı olması iyi bişey bence ama bel ağrısı değil kasık ağrısı
Kizlar selam bende dunden beri sari kahve arasi azicik azicik kahve akinti var ama artmiyor isin enteresani benim normalde adet gunum heralde tutmadi hastahaneyi aradik onemli degil ama yarin gelin dediler sizce bu nedir?
hadi bakalım hayırlısı bari sizden güzel haberler alalım

bel ağrısı oldu bende canım ama malesef adet ağrısıymış bugün 11. günümdü test negatif çıktı hoş benim 4 gündür kanamam var zaten ve test yaptırmıştım negatif olduğunu biliyordum ama kanama ne başlayıp ne bitince belki tutunma kanamasıdır demiştim ama değilmiş umarım arkadaşın için hayırlı bir sonuç alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…