- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
ister istemez moraller bozuluyor.hiç aklından çıkmıyor insanın.bu saatte uyku tutmadı.girdim.burdada kimse yok.içimde bi burukluk var.onun boşluğundan kaynaklanan bi burukluk elbette.bu hayırlı kandil gecesinin hürmetine dualarımız kabul olur.hepimiz anne oluruz inşallah.hayırlı evlatlarımız olsun Allahım.lütfen bizi yardımlarından mahrum etme.daha fazla bizi sınama.AMİN.
cnm sonucu almadan nolur ümitsizliğe kapılıp kendini yıpratmaaaarkadaşlr bende üçüncü denemdeyim iki tane blast embriyo benimde ara ara belim ağırıyo karnımda ağırıyo üç gündür akıntı geliyo kahverengi gibi bezan daha açık bilmiyorum :18:bugün 8.ünüm dün test yaptım negatif moralim bozulduben iki denememde hep yattım ilki tuttu düştü ikinci hiç bir belirti olmadı tahlilimde 0 ı gördüm bu sefer eşim bacağında ameliyat geçirde üç gün hastanede onunlaydım evdede dinlenemiyorum yardım ediyorum eşime bilmiyorum galiba bu seferde tutmadı
cnmya üzülmenize o kadar üzülüyorum ki.ben de başlayacağım tüpe ama öyle çok korkuyorum ki..hayal kırıklığından.birkaç gün önce çalıştığım yerdeki hamile sayısı birdi iki oldu.sohbetlerde sınır yok bebek konusunda, iş yerinde kafam dağılıyor derken üzülmeye başladım.Rabbim ellerimizi boş bırakmasın, moralim iyice bozuldu, imtihanımız bitmiyor napalım duadan başka yok çaremiz..((
cnm hayırlısını dile.bende çok ağladım.ama elden bişi gelmez.rabbim hayırlısını versin.arkadaşlar merhaba,
Benimde maalesef negatif, sabahtan beri ağlıyorum şimdi biraz daha iyiyim...Benim yaşım 35 ve 2. denemem, vaktimin daraldığını düşünüp daha çok üzülüyorum....
Henüz annemler bilmiyor, bu durumu bir de onlarla paylaşması varherkes biriri için üzülüyor böyle durumlarda...
Hayırlısı böyleymiş demekten ve moralimizi yüksek tutmaya çalışmaktan başka birşey gelmiyor elimizden..Biz elimizden gelen herşeyi yaptık, en iyi hastaneleri seçmeye çalışıyoruz, kendimize dikkat ediyoruz, yediğimize içtiğimize, hareketlerimize. Bol bol dua ediyoruz .Rabbim ol demeyince olmuyo işteBen bu tedavime başlamadan 500 yasin okuttum , hergün 707 adet ya varis, 1054 adet hüvallahü halukul bariu çektim , duasız bir gecem geçmedi, hiç stres yapmadım,sadece iğnelerdend biraz yakındım , mübarek 3 aylara girdiğimiz gün test günümdü , bu bile beni fazlasıyla umutlandırdı olacak diye ama dedim ya Rabbim ol dediği zaman olacak inşallah...Belki de normal yollardan gelecek , tevekkül ediyorum ve rabbimden en hayırlısını diliyorum...herkes için...
selam arkadaslar nasilsiniz...???
yarin transferim olacam bana dua edin rabbim hayirlisini versin...
Kizlar boyle seyler yazmayin ya ne olur enazindan yasiniz benden gencdir benimde hayatimda herseyim zor olur zorr bir hayat 3 erkek kardes buyut anasiz babasiz hayat mucadelesi gec aski evliligi bul bu sefer bebis olmasin bendee ayniiiiii benimde transferim oldu bugun 5 gunum adet sancisi gibi sancilarim var ve belim kopuyor sanirim adet olucam hersey cabuk olmuyor biliyorum zaten ne yapayim kendimi uzmeyecegim gelirse gelsin bakalim ??,,, ne olur su mubarek gunde uzmeyin kendinizi daha cook yiliniz var benim icin tren kacdi kaciyor Rabbim hepimize verecek
Canim nazenim ve gulay ve diger arkadaslar ben size uzulmeyin diye biraz girgir moral yapmak istedim ama gercekden uzmeyin bak benimde 8 gunum ama ne yapim Rabbim verirse verir daha yolunbasi o yuzden lutfenn uzulmeyin sizleri seviyorumm
Merhabalar güzel anne adaylarıııııı ...
Olumlu sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM...
Olumsuz sonuç alan arkadaşlar inanın en az sizin kadar üzülüyorum , ama bu bir son değil inanıyorum ki en kısa sürede hepimize nasip edecek RABBİM bu kutsal duyguyu...
Ve sonuç bekleyen arkadaşlar dilerim bebeğiniz size sıkı sıkı tutunur ..
Bugün yumurtalarım toplandı ve 4 yumurtam var .. Biraz üzüldüm daha fazla sayıda yumurta bekliyordum fakat doktorum gayet normal olduğunu söyledii.. heyecanlıyım korkuyorumm tedirginim...
çok değişik bi duygu bu işin içine girince iyice aşayınca her anı tekrar anlıyorum ki büyük bir mucize bu... her saat başı dua ediyorum bölünsünler diye aklımdan çıkmıyor nasıl geçecek günler bilmiyorum şu telefon çalsada bir haber verseler keşke ... bele yapıştırılan bant ve progestan fitil verdiler ALLAHIM ömrü hayatımda bu kadar ilaç kullanmadım ... başım ağrısa ağrı kesici almazdım inşallah herşey yolunda gider ... Kasıklarımda ağrı var özellikle tuvalet ihtiyacında artıyor bu sancı çok sürmez değil mi bu durum ?
bu ay trasnferden sonra hamile kalan arkadaşlar, bugün bir arkadaşımın 10.gunu, dün gece regl sancısı ile karışık gaz sancısı da olabilir feci bir acı ile uyanmış, sadece kramp şeklinde, hafif belede vuran, ama kasıklarda alt tarafta dolaşan bir ağrı , tabi regl de yakın takvim itibari ile, korkuyor ıkı gun kaldı teste,
bu şekilde ki ağrı gaz sancısı olabilir mi? Bunu yaşayıp poz. Sonuç alan var mı?
Yardımcı olursanzı sevinirim ,
sevgiler,,,
ben de yaşıyorum aynısını,tuvalette oluyo genelde kanama dün başladı..bugün 11. gündeyim..doktorum proluton depot yap dedi..testi yarın yaptırıcam kısmetse...bende yaşadım dün akşam aynısını ve benimde 10. Günüm salı günü testim var yalnız benden az miktarda açık renkli kan geldi sabaha ve alen hiç birşey yok dr umla konuştum testi yarına aldık budurum pozitif olduğunuda negatif olduğunuda göstermez dedi yarın göreceğiz dedi hayırlsı bakalım neler yaşayacağız.
ben de yaşıyorum aynısını,tuvalette oluyo genelde kanama dün başladı..bugün 11. Gündeyim..doktorum proluton depot yap dedi..testi yarın yaptırıcam kısmetse...
benimki de yalnızca tuvalete çıktığımda..adet olsa yatarken falan da olmazmı?yaklaşık 36 saat filan olucak ama ne bitti ne de başladı?ne zor bi durum belirsizlik?hayırlısı olsun inşşallah ya hu...benim kanamam yalnızaca dün akşam oldu bugün birşey yok ama karnım çok şişti adet sancısısda yok ne olacak haliiz böyle kızlar ya
Selam Kizlar; yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor ve bu sure herkes icin sabit diye biliyorum. Yumurta toplama gunumuze gore cok erken tarihler icin adet olma endisesi duymamiza gerek yok.
benimki de yalnızca tuvalete çıktığımda..adet olsa yatarken falan da olmazmı?yaklaşık 36 saat filan olucak ama ne bitti ne de başladı?ne zor bi durum belirsizlik?hayırlısı olsun inşşallah ya hu...
transferde 4.günüm....bnm bu sabah kasıklarıma sancı girmeye başladı neden acaba yaaa......halada devam ediyor hemde okkalı ahhh dedirttirecek kadarr...acaba adet mi yaklaşıyor ama bu farklı.....
hadi bakalım hayırlısı bari sizden güzel haberler alalımKizlar selam bende dunden beri sari kahve arasi azicik azicik kahve akinti var ama artmiyor isin enteresani benim normalde adet gunum heralde tutmadi hastahaneyi aradik onemli degil ama yarin gelin dediler sizce bu nedir?
bu ay trasnferden sonra hamile kalan arkadaşlar, bugün bir arkadaşımın 10.gunu, dün gece regl sancısı ile karışık gaz sancısı da olabilir feci bir acı ile uyanmış, sadece kramp şeklinde, hafif belede vuran, ama kasıklarda alt tarafta dolaşan bir ağrı , tabi regl de yakın takvim itibari ile, korkuyor ıkı gun kaldı teste,
bu şekilde ki ağrı gaz sancısı olabilir mi? bunu yaşayıp poz. sonuç alan var mı?
yardımcı olursanzı sevinirim ,
sevgiler,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?