mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

evet cnm 6.gün emb.olacak ben baktım internetten 5-6 gün diyor en geç yanii..ya anlattı da şöle dedi 5.gün embriyosu olunca saatler çok önemli en uygun zamanda transfer yapmalıyız herşey yolunda dedi...ama eve gelince içime kurt düştü başka fikirleri olan arkadaslarda yardımcı olsun lütfen ya bu gece uyku yokbanaa..

herkese merhaba,
negatif sonuçlar alanlar için çok üzüldüm allah sabır ve bir sonraki deneme için güç kuvvet versin inşaallah
foruma ben çok sık giremiyorum.. dün işe başladım, genelde sakin ve yavaş hareketlerle günümü geçirmeye çalışıyorum akşamları uzanıp yatıyorum , buarada artık yürüyemez duruma geldiğim için iğneyi birakıp jele geçtik 7 gün iğne oldum doktorum geçebilirsin dedi...benim test günüm de cuma , zaman geçmek bilmiyor belki yarın idrar testi yaparım evde:/negatif çıkar diye çok korkuyorummm aslındsa...
belirtiye gelince , göğüs hassasiyeti,akıntı ve kasık ağrım var tabi bunlar belirtiyse....
ben de durumlar bu şekilde kızlar..inşallah herkesin yüzü güler en kısa zamanda...
sevgiler

iyide sen neden sıkıyorsun canını anlamadım rahat olman lazım stressiz olman lazım bebiş hisseder sonra anlar annesinin üzgün olduğunu benim tahminim hücre sayısını çoğaltmaya çalışıyolar dahada iyi olsun diye normalde 5. gün embriyosunun 32 hücreli olması lazım 1. kalite olması için. seninki biraz daha yavaş bölünmüştür nitekim benimde öyle oldu ama benim 5. güne 1 tane kaldığı içiin hemen vermek istediler 2. kaliteymiş. ne demek 2. kalite dedim hücre sayısı beklenenden biraz daha az dediler ama seninki bölünmeye devam ediyodur o yüzden biraz daha bekletmek istemişlerdir bencede bu iyi bişey lütfen rahat ol ve bol bol dua et transfer sırasındada bol bol ayetel kürsi oku.başınıda sedyeden hiç kaldırma rahim kaslarını kasıyormuş baş hareketi.

benim ilk denememdi canım.senin kaçıncı?yapçak bişey yok.mecburuz önümüze bakmaya.dayanabildiğimiz yere kadar devam edicez.Allah tez vakitte yüzümüzü güldürsün inşallah.

benimde ilk denememdi canım.Sen ne zaman tekrar denemek istiyorsun?Ben bugün doktorla görüştüm benim transferin sekizinci gününden beri hala kahverengi akıntım geliyor.Yani 10 gün falan oldu doktorum hap verdi adet düzenleyici hap bitince adet görürsün .Adetin ikinci günü gel dedi.Yani ben Allah nasip ederse önümüzdeki ay sonu tekrar kolları sıvayacağım.Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.Benim yaşta geçiyor o yüzden çok ertelemekde istemiyorum canım

transferim gerçekleşti çok şükür.ama ohhs başlangıcı varmış napmam lazım
cnm bu ohhs neee:26::26::26:
cnmm inşş gebesindir.içime yazını okuyunca gebe olduğun doğdu.inşş yrn sevindir bizi
yok cnm nie kafalarından atsınlar hem demekki emrion çok kaliteli ve güzel böllünmüşler.5 6günde şans daha yüksek cnmmm.şansın bol olsun
yok cnm ne dövünmesii.insan ilk duydunda şok oluo ama olacak o kadar.tabiki negatif çıktı die sizleri bırakmam.hep gelip haber alıp haber vericem canlarım
cnm boşuna stres yapıosunnn inanki.sevineceğin yerde strese giriosun.

cnm akıntı en büyük belirti.zaten benim akıntım olmadığı için biliodum olmayacanı.rabbim işini rast getirsin.cuma mübarek gün 3aylarında başı inşş bizi sevindirirsin

ben kaç hücreli şu an dedim 5.günden sonra hücre olmaz dedii...9tane embriyom vardı negüzel ben dondurmak istiyordum bugun bikaçtane var dediler madem öle neden 5.güne gittiler bölünme azsa..o zaman bnmde 2.kalite bi ihtimal yarına bıraktılar belki düzelir diyee zaten çok iyi bişey olsaydı iyice açıklama yapardı üstünkörü anlattı midem bulandı ya hadi hayırlısı şimdi bana herkes kızdı ama huylandım işte..bakalım sabah gidince ne duyucaz...ben baş hareketini bilmiyodum iyi oldu söylediğin çok teşekkür ederim

Yumurtalarının toplandığı günü saymıyorsun değilmi,benimkide 5. Gün embriyosu.bugüne ulaşan toplam 6 adet 1. Kalite yumurta vardı,bana dedilerki bunu bir yarış olarak düşün ,en dirençli olanını seçmek için son güne kadar bekledik.sende de sayı çok olduğu için beklemiş olabilirler

Yumurtalarının toplandığı günü saymıyorsun değilmi,benimkide 5. Gün embriyosu.bugüne ulaşan toplam 6 adet 1. Kalite yumurta vardı,bana dedilerki bunu bir yarış olarak düşün ,en dirençli olanını seçmek için son güne kadar bekledik.sende de sayı çok olduğu için beklemiş olabilirler

Son düzenleme:
Benim carsamba toplandi cumartesi kondu benim kacinci gun yahuu??pretty cnmm tebrikler bol sans en kotusu beklemekkkk hayirlisi olsun cnm

ben hiç bişey olmamış gibi.gayet normal adet görüyorum.sadece çok ağrım olurdu.ağrım olmadı.çok mutluyum onun için.ben adetim bitince gitçem doktora.1 tanecik dondurulmuşum var.bişey olmazsa inşallah,onu kullancaz.senin yaş kaç?hangi merkeze gidiyorsun??benim 29.acıbademe gidiyorum.bursadayım.

Benim carsamba toplandi cumartesi kondu benim kacinci gun yahuu??pretty cnmm tebrikler bol sans en kotusu beklemekkkk hayirlisi olsun cnm
çarşamba toplandıysa bir gün sonra dölleme oluyormuş,döllenmeden itibaren sayıyorsunuz demişti benim embriyologum,yani senin 3. gününde transferin yapılmış görünüyor canım,ya beklemek gerçekten kötü,herhangi küçük bir hareketimde hep acaba var içimde,acaba bişi oldumu,eğilsemmi kalksammı,bugün ilk günüm ya tedirgin oldum,doktor hareketlerini fazla kısıtlama dedi sadece,siz neler yapmıştınız

baş hareketi neymiş ya?nasıl yani?hiç kıpırdamıcaz mı?anlamadım!

Ben belcikadayim kizlar ben yumurta transferinden sonra 1_2 saat hastahanede yattim sonra dr lar hayatimda hic bir kisitlama getirmeme gerek olmadigini soyledi hatta bisiklete bile binebilirsn dedibende o gun oyle dinlendim ama yatmadim yavas yavas evimin isini yemek bulasik vs yaptim dusumuda yaptim cunku kan devarani daha iyiymis burda konusulanlarin aksine turkiyedeki dr larda agir kaldirmak ve agir isler disindanormal hayata devam edin diyor.tuttu mu tutmadimi diye dusunmekde istemiyorum rabbim ne uygun gorduyse o olacak.

Bekliyecegiz gorecegiz Allaha dua edecegiz rabbim verirse gelecek minikler bensu anda bile karnimda hissetmekle mutluyum

kızlar günaydın herkese:)) dün benim opu vardı, 5 yumurta toplandı, geçen sefer 6 taneydi, busefer neden az toplandı anlamadım doğrusu, sıkıntılıyım biraz bu yüzden, bugün durum ile ilgili bilgi verecekler, bakalım döllenme nasıl gidiyor, bu arada kullandığım ilaçlar beni iyice bi sinir hastası yaptı, nasıl dayanacaksam artık

cnm insan çok sinirli oluo.ben herkesle kavga yapıodum yumurta toplandığı gün ve transfere kadarm.allah yardımcımız olsun.sınavımız çok zor

Gunaydınnnnn kızlar ben tedavı basladıgın berı sınırlıyım valla bazen esımede catıyorum yazık yaaa sonrada uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…