biliodum zaten olmadını hepte sölüodum.
hayırlısı olsun ne diyeyim.allahım kimbilir ne zman kısmet edecek.
transfer aşamasında kendimi çok kastım.beni sedyeyle götürürlerken oraya buraya çarparak götürdü hemşireee.
ve ben çok gezdimm.
gerçi rabbim nasip etmezse bunlar bahanede.
hemşire yrn gel doktorunla konuş neden tutmadını sor belki başka bi tedavi önerir dedi.ama bana saçma geldi allah nasip etmezseee doktor napabilir.sizceeeee:26:
geçmiş olsun kader arkadaşım.sende benim gibi yorumlarında bişey hissetmiyorum yazdığında,senin de negatif olduğunu düşünmüştüm.ne yazık ki yanılmadım.günlerim ağlayarak geçiyor malesef.yüzüm çok az gülüyor.gülse de içimdeki burukluk beni bırakmıyor.bugün adette oldum zaten.temizlenince gidicem.sende öyle yapıcaksın ve neler yaşamaya devam edeceğimizi görcez.Allah yardımcımız olsun.kendine iyi bak.öptüm canım.
bende cok gezdım kıslarr:44: bıde sedye carpma olayı nedır yaa ben yuruyerek gırdım yuruyerek cıktım transferden anlamadım:44:
tatlım sen başında beri hep kasmışsın kendini ama hep mi negatfi düşündün yoksa, bak o çarpmalar benımde kafamı kurcalamışdı arkadaşımında çarptılar sedyeyi op masasına, ama bahcecide de asnasore göturuken getırıken sarsılıyor ıllakı, off tabı bunları hep bahane olarak alıyoruz,
sen dr a sor tabi, soyle bu carplarıda, hata varsa onlarındır ve kabul etmeliler nedemek daha ıtına etsınler madem oyle etkılıyorsa bu carpma mesela,
dr lar gene tıbben yapacaklarını yaparlar tatlım sen gene tabıkı danış onlara, ama umudunu kaybetme, bak benım arkadaşım 3cuyu denedı , bakalım bu sefer ne olcak? bızde ona telaş ediyoruz ama telaşla olmuyor, bu iş tamamen kısmet işi, ama tabıkı dıkkat etmek de lazım, sen uzulme su dunyada en onemlı olan sey sensın bunu unutma tamam mı:), bi muddet kendın için yaşa lütfen,
kaçıncı gun embrıpsu verıldı sana ? akıntı leke felan oldumu pekı? yada test gununde mı regl oldun nedır durum? hadı sıkma canını artıkk hersey ınsanlar ıcın, ben ıkı kez tuttugu halde kalp atışını kaybedıp kurtaj oldum dusun, ultrasonda bebek buyumemıs lafını duymak kahredıyor ınsanı, o yuzden beterın beterı var kısmet demek lazım, canım dinlen şimdi biraz :)) sevgıler,
cnm benim hislerim çok kuvvetlidir.olmayacanı başından beri biliodum sölüyodumdageçmiş olsun kader arkadaşım.sende benim gibi yorumlarında bişey hissetmiyorum yazdığında,senin de negatif olduğunu düşünmüştüm.ne yazık ki yanılmadım.günlerim ağlayarak geçiyor malesef.yüzüm çok az gülüyor.gülse de içimdeki burukluk beni bırakmıyor.bugün adette oldum zaten.temizlenince gidicem.sende öyle yapıcaksın ve neler yaşamaya devam edeceğimizi görcez.Allah yardımcımız olsun.kendine iyi bak.öptüm canım.
kızlar lütfen üzülmeyin, hiçbişeyin sonu değil, hem üzülerek hormonlarınız olumsuz yönde etkiliyorsunuz, şuan yeni bir tedaviye daha çok istekli olmalısınız ve kendinizi dinlemelisiniz, örenğin sormalısınız kendinize, neden tutmamış olabilir, sağlığın dışında kendinize zarar verecek bir harekette bulundunuzmu, ateşlendinizmi, ağır kaldırdınızmı, bunları sorun, doktorunuzla neden tutmadığını konuşun, bende üzülmüştüm ama bi kaç gün sadece, sonra insan alışıyo zaten ve yeni tedaviye başlamak için hevesleniyor, inşallah bundan sonrakiler tutar kızlar, çok öpüyorum hepinizi, benimde yarın yumurtalarım toplanacak,evde olucam, o yüzden yazamayacağım, kendinize iyi bakın, sevgiyle kalınarkadaşlar...
cokkk uzgunum cokama her serde bı hayır var dıcez cnm.fazla hırpalama kendını lutfen
bende cok gezdım kıslarr:44: bıde sedye carpma olayı nedır yaa ben yuruyerek gırdım yuruyerek cıktım transferden anlamadım:44:
kızlar lütfen üzülmeyin, hiçbişeyin sonu değil, hem üzülerek hormonlarınız olumsuz yönde etkiliyorsunuz, şuan yeni bir tedaviye daha çok istekli olmalısınız ve kendinizi dinlemelisiniz, örenğin sormalısınız kendinize, neden tutmamış olabilir, sağlığın dışında kendinize zarar verecek bir harekette bulundunuzmu, ateşlendinizmi, ağır kaldırdınızmı, bunları sorun, doktorunuzla neden tutmadığını konuşun, bende üzülmüştüm ama bi kaç gün sadece, sonra insan alışıyo zaten ve yeni tedaviye başlamak için hevesleniyor, inşallah bundan sonrakiler tutar kızlar, çok öpüyorum hepinizi, benimde yarın yumurtalarım toplanacak,evde olucam, o yüzden yazamayacağım, kendinize iyi bakın, sevgiyle kalınarkadaşlar...
kıslar benımde 10.gunum bugun hafıf agrılarım var ve akıntım oda herhalde fitilimden dolayı.sabahları hastalancakmısım gb agrılarla uyanıyorum ama sonra gecıokendımı cok dınlememeye calısıorum.devrancım sen hıc dısarı cıkmadınmı?bıde test yaptırayımmı derken kan testınımı dıyosun daha dur azcık daha sabret 2 guncuk:)benıde bastan cıkarma
hiç dışarı çıkmadım şuan öyle sürekli yatmıyorum ufak ufak ev işlerimi yapıyorum ben maonyaaayla aynı gün test yaptırcez sanıyodum ama yanlış biliyomuşum 2 gün sabır çarşamba test günü bide sende bulantı varmı benim 2 gündür bulantı oluyo ilaçlardan sanırım
devrancım biz hisseden tipler olarak seninde pozitif olduğunu hissediyorum.bekleme boşuna.yap test çıkacak eminim.senin adına mutlu oluruz.oda bize yeter canım.senin çocuğun varmı?ikinci içinmi?
arkadaşlar malesef benden bir kötü haber.sonucum negatif çıktı.inşallah sizin yüzünüz güler...
negatifmiş kızlar biliodum zaten
ılgınc valla ben yuruyerek gırdım ve yuruyerek gıttım cok yakın odama:44:hatta tuvalete gır dedıler ama ben gırmedım ordakı tum bayanlar oyleydıcnm benim hislerim çok kuvvetlidir.olmayacanı başından beri biliodum sölüyodumda
bende alıştım cnm negatiflere artık
cnm yürüyerek giriosun ama sedyeye yatırıp odaya götürüolar seni 2saat hiç kalkmadayatıosun:26:yürümemen lazım çünklü ilk 2saat
hiç dışarı çıkmadım şuan öyle sürekli yatmıyorum ufak ufak ev işlerimi yapıyorum ben maonyaaayla aynı gün test yaptırcez sanıyodum ama yanlış biliyomuşum 2 gün sabır çarşamba test günü bide sende bulantı varmı benim 2 gündür bulantı oluyo ilaçlardan sanırım
devrancım biz hisseden tipler olarak seninde pozitif olduğunu hissediyorum.bekleme boşuna.yap test çıkacak eminim.senin adına mutlu oluruz.oda bize yeter canım.senin çocuğun varmı?ikinci içinmi?
Benimde cumartesi transferim oldu ilk iki gunhafif kasik agrilari oldu o igneleri olurken sisp aciyan goguslerim o kadar acimiyor bnde zaten normal hayatima devam ediyorum ama hic bir belirti yokkkk
bende sonucunu negatif almış biri olarak neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum . Kaçıncı denemenizdi?Şimdi kendimizi toplama zamanı ve gelecek için yeni tedavi için plan yapmalı ve kendimizi hazırlamalıyız.Ben eşimle birkaç günlüğüne kafa dağıtmaya biryerlere kaçıcaz.Döndüğümde doktorumda uygun bulursa hemen ikinciye başlamak istiyorum.Hep umutla Rabbim büyük bir gün bizde anne olucaz buna kendimizi ne kadar inandırırsak tedavide o kadar başarılı oluruz diye düşünüyorum
benım ıcın ne dusunuyosunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?