mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

geçmiş olsun kader arkadaşım.sende benim gibi yorumlarında bişey hissetmiyorum yazdığında,senin de negatif olduğunu düşünmüştüm.ne yazık ki yanılmadım.günlerim ağlayarak geçiyor malesef.yüzüm çok az gülüyor.gülse de içimdeki burukluk beni bırakmıyor.bugün adette oldum zaten.temizlenince gidicem.sende öyle yapıcaksın ve neler yaşamaya devam edeceğimizi görcez.Allah yardımcımız olsun.kendine iyi bak.öptüm canım.

kızlar lütfen üzülmeyin, hiçbişeyin sonu değil, hem üzülerek hormonlarınız olumsuz yönde etkiliyorsunuz, şuan yeni bir tedaviye daha çok istekli olmalısınız ve kendinizi dinlemelisiniz, örenğin sormalısınız kendinize, neden tutmamış olabilir, sağlığın dışında kendinize zarar verecek bir harekette bulundunuzmu, ateşlendinizmi, ağır kaldırdınızmı, bunları sorun, doktorunuzla neden tutmadığını konuşun, bende üzülmüştüm ama bi kaç gün sadece, sonra insan alışıyo zaten ve yeni tedaviye başlamak için hevesleniyor, inşallah bundan sonrakiler tutar kızlar, çok öpüyorum hepinizi, benimde yarın yumurtalarım toplanacak,evde olucam, o yüzden yazamayacağım, kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın arkadaşlar...

bende cok gezdım kıslarr:44: bıde sedye carpma olayı nedır yaa ben yuruyerek gırdım yuruyerek cıktım transferden anlamadım:44:

4.gün transfer edildi.
akıntım hiç yoktu.
lekede kullandığım jelle birlikte küçük mercimek kadar gelioduu.daha adet olmadım

cnm benim hislerim çok kuvvetlidir.olmayacanı başından beri biliodum sölüyodumda
bende alıştım cnm negatiflere artık
cokkk uzgunum cokama her serde bı hayır var dıcez cnm.fazla hırpalama kendını lutfen

bende cok gezdım kıslarr:44: bıde sedye carpma olayı nedır yaa ben yuruyerek gırdım yuruyerek cıktım transferden anlamadım:44:

cnm yürüyerek giriosun ama sedyeye yatırıp odaya götürüolar seni 2saat hiç kalkmadan yatıosun:26:yürümemen lazım çünklü ilk 2saat

çok haklısın.verdiğin moral için sağol.birinin mantıklı düşünüp yol göstermesi gerekioyr gerçekten.inşallah Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürür.öptüm.hayırlı haberlerle görüşmek dileğiyle...

hiç dışarı çıkmadım şuan öyle sürekli yatmıyorum ufak ufak ev işlerimi yapıyorum ben maonyaaayla aynı gün test yaptırcez sanıyodum ama yanlış biliyomuşum 2 gün sabır çarşamba test günü bide sende bulantı varmı benim 2 gündür bulantı oluyo ilaçlardan sanırım

devrancım biz hisseden tipler olarak seninde pozitif olduğunu hissediyorum.bekleme boşuna.yap test çıkacak eminim.senin adına mutlu oluruz.oda bize yeter canım.senin çocuğun varmı?ikinci içinmi?

devrancım biz hisseden tipler olarak seninde pozitif olduğunu hissediyorum.bekleme boşuna.yap test çıkacak eminim.senin adına mutlu oluruz.oda bize yeter canım.senin çocuğun varmı?ikinci içinmi?

evet canım ikinci için umarım hislerin doğrudur test için çarşambayı bekliycem bende senin için mutlu olurum umarım en kısa sürede bebişin sana gelir

Son düzenleme:
arkadaşlar malesef benden bir kötü haber.sonucum negatif çıktı.inşallah sizin yüzünüz güler...

negatifmiş kızlar biliodum zaten

bende sonucunu negatif almış biri olarak neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum . Kaçıncı denemenizdi?Şimdi kendimizi toplama zamanı ve gelecek için yeni tedavi için plan yapmalı ve kendimizi hazırlamalıyız.Ben eşimle birkaç günlüğüne kafa dağıtmaya biryerlere kaçıcaz.Döndüğümde doktorumda uygun bulursa hemen ikinciye başlamak istiyorum.Hep umutla Rabbim büyük bir gün bizde anne olucaz buna kendimizi ne kadar inandırırsak tedavide o kadar başarılı oluruz diye düşünüyorum

ılgınc valla ben yuruyerek gırdım ve yuruyerek gıttım cok yakın odama:44:hatta tuvalete gır dedıler ama ben gırmedım ordakı tum bayanlar oyleydı

anladım valla ben cok sey yaptımhayırlısı ne dıyım artık.bulantı yok canım bende ama hafıf agrım var sancı gb.senın varmı?

soway motive edici bir yorum olmuş canım şiddetle katılıyorum üzülmek yerine üstüne gitmeliyiz her defasında başa dönüp öncekilerde nerde hata olduunu anlayıp ama aynı zamanda sanki öncekileri hiç yaşamamış gibi de önümüze bakmalıyız evet belki zor ama istiyorsak yolunda bulunmalıyız mücadele etmeliyiz... HEp de böyle olmuyor mu zaten hayatta hep bişiler için mücadele veriyoruz iyi yada kötü ..

maonyaaa canım hiçbirşeyin sonu değil belki normal yolla olacak sana süpriz yapıp.. dilerimmm en kısa sürede meleğin kollarında olur ...

çoğu arkadaşı tanımıyorum ama yeni buldum bu topici ve herkesin yazılarını bir bir okuyorum sevinciniz sevincim ve umudum oluyor , üzüntüleriniz ise üzüntülerim .... bir sonra ki sayfayı okurken sonuç bekleyen arkadaşların yorumlarını okumak için ALLAHIM inşallahh pozitifdir diyorum ... Ve inşallah her sonucun pozitif olması dileğiyle ........

Son düzenleme:
Benimde cumartesi transferim oldu ilk iki gunhafif kasik agrilari oldu o igneleri olurken sisp aciyan goguslerim o kadar acimiyor bnde zaten normal hayatima devam ediyorum ama hic bir belirti yokkkk

Benimde cumartesi transferim oldu ilk iki gunhafif kasik agrilari oldu o igneleri olurken sisp aciyan goguslerim o kadar acimiyor bnde zaten normal hayatima devam ediyorum ama hic bir belirti yokkkk

canım inşallah tutunur sana bebişin ... bende çok heyecanlıyım toplama işlemi olsaydı bir hayırlısıyla zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor ... bakalım ilerleyen günlerde belki bazı belirtiler farkedersin sende ..

benim ilk denememdi canım.senin kaçıncı?yapçak bişey yok.mecburuz önümüze bakmaya.dayanabildiğimiz yere kadar devam edicez.Allah tez vakitte yüzümüzü güldürsün inşallah.

benım ıcın ne dusunuyosunuz acaba

:44:benim anladığım bişey hissetmiyorum diyenler malesef negatif.ama idrarda sarılık varsa ve göğüs kenarlarındaki kahverengi kısmın rengi koyulaşmışsa , en erken belirtiler bunlar.ilk iki gün bende vardı bu belirtiler.2. gün gelen küçücük kanlı akıntıyla beraber bebeğimde gitti,belirtiler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…