gözün aydınnnnnn çok mutlu ettin bizi bahar bereketi işte bu kızlar farkındamısın hamile haberleri sırayla gelmeye başladı inşallah hepimiz sırayla hamile kalıcaz bu yıl içindeee
Arkadaşlar bugun test günümdü. Değerim 448. veeeeee hamileyim.Darısı hepinizin başına. Allah hepininizn yüzünü güldürsün. Allah herkese nasip etsin tez zamanda.
Arkadaşlar bugun test günümdü. Değerim 448. veeeeee hamileyim.Darısı hepinizin başına. Allah hepininizn yüzünü güldürsün. Allah herkese nasip etsin tez zamanda.
Ooooooy ooooy oyyy MAŞALLAH mayıs güzellerine...Patır patır hamiş haberleri gelmeye başlamış,MAŞALLAH değerlerde süpper ...RABBİM hayırla ,sağlıkla geçireceğiniz 9ayın ardından sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin minikleriniziiii
Benim de yumoşlar toplandı,yavrucuklardan haber bekliyorumbakalım ne zaman transferimiz olcak
Bu arada hamiş arkadaşlarımız anlatsınlar bakalım, nelere dikkat ettiniz,ne yediniz,yattınız mı anlatın bakim azcıkkkPULPY ,SARE ,NURSİN ,BARSELONA
kızlar yumurta toplama işleminden ne zaman sonra banyo yaptınızzz
aslid arkadaşımızdan haberi olan var mı?
Tebrik ederim canım maşallah bir gün girmedim 2 hamile haberi aldım çoook mutlu oldum darısı başımıza güzeller
PULPY canım senide çok tebrik ediyorum canım inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi..
kaçıncı denemeydi yaş kaçtı senin canım ? Sanırım ikiz olabilir diyorsun inşallah...
insallahhhhhhh bu sefer sans sanada guler cnm bende persembee bakalim ne olacak benim cok basim agriyor galiba ignelerden bakalim hayirlisi cnm yaaa
slm arkadaşlar bende perşembe başlıyorum inşallah iyilerle karşılaştırır Rabimbütün hamilelerede hayırlı olsun bebişlerini kavuşurlar bizde mutlu oluyoruz haberleri aldıkça
dun yumurtalarım toplandı ve hala agrılarım var ama sunu soylemelıyım korktugum kadar degılmıs.su an karnımda baskı ve belımde agrılar var ama dayanılmıcak kadar degıl.ılac verdıler kullanıorum.demın tel geldı 15 yumurta toplanmıs 12 ıyı durumda persembe haber verceklermıs transfer ıcın persembede olabılırmıs cuma cumartesıde dualarınızı eksık etmeyın
KELEBEKcim yumoşlarımız aynı gün toplanmış,bakalım transferlerimizde denk gelicek mi...Beni daha aramadılar hastaneden,ben az sonra arıycam ,bakalım öğrenelim durumu ..Benim de 10yumoş toplandı diye biliyorum, ama kaçı bölünmeye başladı bakalım öğrencez ...Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım,umarım güzel haberlerimizi paylaşırız buradan
slm arkadaşlar bende sizlerden bilgi almak istiyorum. benimde başımdan 2 tane gebelik geçti ve ikisindede bebeğimi kaybettim şimdi 9 aydır korunmuyoruz fakat gebelik olmuyo sol tarafımda çikolata kistim var. 4 dr danıştım 2 si aamliyat ol kisti aldır dedi diğer 2 si ise ameliyat olmadan direk tüp bebek yaptır dedi kafam çok karıştı 2-3 ay içerisinde karar verip bir yola başlamam lazım benim içim ameliyat olmadan tüp bebek yaptırmaktan yana ama kistiminde alınmadan tüp bebek yaparsam tutunmasına etki edecekmi onuda bilmiyorum o yüzden karar veremiyorum bana yardımcı olun nolur teşekkürler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?