mrb kızlar ilk tüp deneyimimde doktoruma özellikle iki embriyo transfer etmesiniistedim ikna ettik doktoru..ben ikinciye de eğer oluşursa iki tane ikisini de düşünüyorum doktorunuzla konuşun belki ikna olur çoğu zaten kabul ediyor herşey gönlünüzce olsun sizi hergün takip ediyorum heyecanla bakalım ilk hamilemiz kim olacak...benim olursa en son olacak o kesin çünkü haziran da olacak benim işlemler
günaydın herkeseee,son bir gün ....yarın yani 21.günümde iğnelerim başlıyor çok stresliyim galiba korkuyorum iğnelerden(
irem,aren transferleriniz yapıldı mıı?
TARÇINcım İNŞALLAH geriden gelenlerde yetişir,sonrasında zaten doktorunun dediği gibi 1kaliteli embriyo oluşsa yeterli...RABBİM ol dediysen olucaktır...
Bu kimselere söylememe kararı benim de kafama çok taktığım bişey...Ben biraz düşük çeneliyim herkese anlatıyorum bu konuyu ama çevremdekiler bu sefer kimseye söyleme diyor,ne yapcam bilmiyorum ama benim ağzımda yine bakla ıslanmaz sanırsam [/QUOT
boncuk merhaba, memoriailde
drun kim? bende mayısta memorialde başlıyorum
hepimizin kucakları bebişle dolsun
SES canım ben memorialda olmuyorum tedavimi..Sanırsam bi yanlış anlama oldu,herhalde TARÇIN arkadaşımız memorialde görüyor tedavisini
ALLAH razı olsun canımm inş 4. ve son olur buu...
arkadaşlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın çifter çifter versin inşallah.bir sorum olacaktı.kaç embriyo transfer ediyorlar dr.un kararımı oluyor bu.2 yada 3 olabiliyor mu?
arkadaşlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın çifter çifter versin inşallah.bir sorum olacaktı.kaç embriyo transfer ediyorlar dr.un kararımı oluyor bu.2 yada 3 olabiliyor mu?[/QUOT
Merhabalar arkadaşım..Benim ilk tedavimde yasa henüz çıkmamıştı 3embriyo koyuldu ve tutmadı..2.de yasa çıkmıştı o nedenle tek embriyo koyuldu ama bu sefer tuttu ....Gerçi kimyasal gebelik olduğu için düşükle sonuçlandı ama'' tek embriyo ya da çift embriyo tutacağı varsa tutuyo işte''' demem için yeterli bi sebep oldu benim adıma ...Şimdi bu tedavimizde 2embriyo koyulcak İNŞALLAH..Hayırlısı bakalım ..Duana da kocaman amiiiin diyorum,RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAH
günaydın uhde iyiyiz iyi olcak geri sayıyorum tedavim başlamasın için sen nasılsınn
slm kızlar bende mayısda tüp bebek tedavime başlıycam şimdi adetimi bekliyorum ben izmir smyrna art ta yaptırıcam inşallah dr funda hanım geçen ay bana Histerosonografi yapıldı rahme bakıldı rahmin biraz küçük olduğunu son aylarda yatmam gerekebileceği söylediler size böyle bi şey yapıldımı
günaydın herkeseee,son bir gün ....yarın yani 21.günümde iğnelerim başlıyor çok stresliyim galiba korkuyorum iğnelerden(
irem,aren transferleriniz yapıldı mıı?
canım bende heyecanlıyım inş. ilk ve son olur bebeklerimize kavuşuruz bizlerde
mrb kızlar ilk tüp deneyimimde doktoruma özellikle iki embriyo transfer etmesiniistedim ikna ettik doktoru..ben ikinciye de eğer oluşursa iki tane ikisini de düşünüyorum doktorunuzla konuşun belki ikna olur çoğu zaten kabul ediyor herşey gönlünüzce olsun sizi hergün takip ediyorum heyecanla bakalım ilk hamilemiz kim olacak...benim olursa en son olacak o kesin çünkü haziran da olacak benim işlemler
merhaba hnmlar... tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inş.. rabbim hepimizin yüzüne güler...
bn 2 aydır uzatmalı bi şekilde bu tedavideyim.. 2 ayilaç kullandım .. 10 gün önce yumurtalarım tıoplandı ama transferim inş bu ay olacak çünkü fazla ymurta oluşumundan karında sıvı toplanması denen bi hastalık oluştu bende.. dr transferi ertelememizin uygun olduğunu söledi... hayırlısı artık...
canım yumurta rezervi demişsin benim ilk denemem zaten doktorda düşük dozla başlayalım deneyelim dedi. Senin yumurta rezervinin az olduğuna doktor nasıl kanaat getirdi bilmiyorum ama sonuçta hepsi sadece 1 tek sağlıklı embriyo için umarım hayallerimiz gerçek olur.Dediğin gini bende incir yiyeceğim bakalım inşallah faydası olur bitanem hepimize kolay gelsin herkesin bebişinin tutunacağı bir ay olsun inşallah bu ay.Birazdan 3. gün iğnemi vurulmaya gidicem dün çok canım yandı bakalım bugün nasıl olucak:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?