mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

mrb kızlar ilk tüp deneyimimde doktoruma özellikle iki embriyo transfer etmesiniistedim ikna ettik doktoru..ben ikinciye de eğer oluşursa iki tane ikisini de düşünüyorum doktorunuzla konuşun belki ikna olur çoğu zaten kabul ediyor herşey gönlünüzce olsun sizi hergün takip ediyorum heyecanla bakalım ilk hamilemiz kim olacak...benim olursa en son olacak o kesin çünkü haziran da olacak benim işlemler

hayırlı olsun minnasu ilk tedavin olduğu için çok daha heyecanlısındır kesin listeye beni de eklediğin için teşekkürler canım

günaydın herkeseee,son bir gün ....yarın yani 21.günümde iğnelerim başlıyor çok stresliyim galiba korkuyorum iğnelerden(
irem,aren transferleriniz yapıldı mıı?

günaydın herkeseee,son bir gün ....yarın yani 21.günümde iğnelerim başlıyor çok stresliyim galiba korkuyorum iğnelerden(

sakın korkma, eveeet çok heycanlı biliyorum bende düşününce çok heycanlanıyorum benimde ayın 12 de başlıcak daha çooooook varrr keşke hemen başlasada bitseee :18: sonucu düşününce heycanlanmamak elde değil hayırlısı olsun arkadaşım güzel haberler gelir inşallah

arkadaşlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın çifter çifter versin inşallah.bir sorum olacaktı.kaç embriyo transfer ediyorlar dr.un kararımı oluyor bu.2 yada 3 olabiliyor mu?

amiiiiinnnn arkadaşım amiiiinnn benim gittiğim merkezde 35 yaş altına yasa gereği 2 embiriyodan fazlasını yükleyemiyolar 2 embiriyoyuda imza karşılığında yüklüyolar ama 35 yaş üstü 2den fazla yüklüyebliyolar diye biliyorum

DEVRANcım aramıza hoşgelmişsin, ben de senin gibi adetini bekleyenlerdenim...Sanırım hsg yapılmış ve bunun sonucu rahminin küçük olduğu söylenmiş...Son aylarda yük iyice arttığı için rahmin zorlanıcak gibiyse o nedenle yatman gerektiğini söylemiştir doktorun...Daha önce ben de hsg çekildem ama böyle bişey söylenmemişti...Eğer senin için öyle bi durum varsa bile ,bunu şimdiden düşünüp stres yapma,şimdi tek düşüncemiz minişlerimizin sağlıkla göbüşlerimize konması olmalı,sonrasını da zaman ilerledikçe,yaşadıkça anlayabiliriz sadece

Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş sürüyo İNŞALLAH bu heyecan tedavinin sonunda yerini mutluluğa bırakır...İREMin transfer salı günü galiba,ama Aren kimi ben tanımıyorum mu ki

Bu arada belki daha önce sormuşumdur ama unutkanlığıma veriversenin tedavin ilkmiydi tatlım

canım bende heyecanlıyım inş. ilk ve son olur bebeklerimize kavuşuruz bizlerde

UHDEcim senin tedavin ne zaman başlıyo

bide bişey diycem kızlar,bizim listenin yanına acaba herkes hangi aşamada olduğunu yazsa mı...Yani tedaviye başladı,yumurta toplandı veya transfer yapıldı gibi...Birbirimizi ordan takip ederik, olurmu ki

merhaba hnmlar... tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inş.. rabbim hepimizin yüzüne güler...
bn 2 aydır uzatmalı bi şekilde bu tedavideyim.. 2 ayilaç kullandım .. 10 gün önce yumurtalarım tıoplandı ama transferim inş bu ay olacak çünkü fazla ymurta oluşumundan karında sıvı toplanması denen bi hastalık oluştu bende.. dr transferi ertelememizin uygun olduğunu söledi... hayırlısı artık...

Aaaa hadi yaa doktorlar kabul ediyolar mı..Ama yasa var mesela tek embriyo koyması gerekirken 2tene koydu 2side tuttu diyelim,araştırınca ortaya çıkmaz mı,2tene koymuşlar diye..Yoksa 2tene koyunca 2side tutsa bile sonra birini alıyolar mı,yoksa yasaya uymadıkları için ceza almazlar mı..
Neyse benim biraz aklım karıştı,:44:Allahtan bu sefer zaten 2tene koycaklardı ,yoksa hayatta konuşamazdım doktorla

Merhabalar Caziii...Bi arkadaşımız daha var aramızda ,senin gibi su toplaması sorunu yaşayan,onun da yumurtaları geçen gün toplandı,daha önce ki denemesinde daha kötüymüş ama bu sefer daha iyi olduğunu söyledi...Kendisi de gelince daha detaylı anlatır zaten...

Şimdi senin embriyoların hazır ,sadece transferi bekliyosunuz öyle mi tatlım..Hadi bakalım hayırlısı, umarım güzel sonuçlar alırsınnn

BARBİEM bugün 5.günün sanırsam,aslında iğneleri göbüşten yapınca hiç acı olmuyo, senin ki niye kalçadan acaba:44:..Kolundan da hemşire mi vuruyo, yoksa sen yapabiliyomusun canım...Bu arada koldan lucrinde vuruyomusun...
Yumurtalık rezervi hormon testlerindeki fsh değerine göre, bide ultrasonda bakıldığında anlaşılıyor tatlım..Benim de ilk tedavimdeki doktor söylemişti ilk muayeneye gittiğim gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…