mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Hosbulduk canim, benim merak ettigim bir sey var aslinda, benim dr sana 450 doz ile baslayacagiz dedi. Sizlerin kac ile basladi? Buna neye gore karar veriyorlar acaba? Ben de haftaya basliyorum, 21.gun uzun protokol ile. Bu arada senin daha once denemen olmus muydu?

allahım inanamıyorum ya bu ne cürett....gece gece sinirlerim zıpladı....neyse olan olmuş sen olmayacak gözüyle bakıp kestirip atma kendine dikkat et...iyi dinlen...gerisi allaha bırak canım benimm..

ayy kıslar sağolun ii dilekleriniz için galiba salı günü transferim olack su toplamazsan yaparız demişti önceki kadar ağır değil durumum bugün arayıp yumoşlarım yani artık bebiş olmuş embriyolarım hakkında bilgi verecekler bakalım kaç bebişim kalmışşşş??:26:

öncelikle geçmiş olsun hayırlı olur inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunurlar umutlu ol ve sonuçun iyi olur arkadaşım

canım kötü bir şey düşünme transferin olacak bebişlerinde tutuanacak annelerine bırakmayacaklar seni

Hadi bakalım canım bu ayın ilk transferi senden açılış yap bakalım inşallah güzel haberlerini alıcaz Allah büyüktür . Böyleliklede ilk müjdemizide sen vericeksin hepimize umut olucaksın canım benim inşallah.. Kaç embriyo transfer edilecek ??

THE SECRET hoşgelmişsin aramıza İNŞALLAH bu sefer ki tedaviniz olumlu sonuçlanır...Hakkınızda hayırlısı olsun canım....Tedavi boyunca gıdada dikkat edilicek şeyler konusunda şahsen bi bilgim yok, ama benim de duyduğum bol su içmenin yararlı olduğu,günde 1kase yoğurt yenmesi ve günde 2-3tane incir..Bide transferden sonra ananas ve ananas suyu..Başka duyduğum bişeyler olursa yine paylaşırım tatlım

Canım ilacın dozu yumurtalık rezervine göre ayarlanıyor..Doktora gittiğinde vajinal usg yaparak yumurtalıklarına bakıyor ve ona göre dozunu ayarlıyor,sonrasında kan testinde E2değerine bakarak ve yine ultrasonla kontrol ederek dozu ayarlıyorlar...

Ben de kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum, şimdi bitirdim, regl olmayı bekliyorum,reglin 2.günü gittiğimde kistler kaybolmuşsa tedaviye başlıycaz İNŞALLAH...Bu benim 3.denemem olucak tatlım,1.de yine adetimin 2.günü,2.de senin gibi 21.günü başlamıştım..Bendede yumurtalık rezervim çok iyi olmadığı için yüksek dozla başlamıştık ikisinde de, sonra biraz düşürmüşlerdi..

1.de 13, 2.de 7yumurtam oluşmuştu..Şimdi not aldığım defterime baktım ilk tedavide ben de 450mg ile başlamışım,2.de de 450ile başlayıp 325e düşürmüşlerdi sanırım..Başka sorun olursa bizler yine buralardayız canım

İREMcim daha iyi olman süpper bi haber..Aradılar mı kaç embriyo oluşmuş,salı günü gidiyomusun kısmetse

canım doktoruma soruyorum embriyolarım nasıl die çok iyi bi sorun yok 5. güne gidicez balst yapıcaz onları merak etme sen diyor başka bişey demiyor kaçtane kaldı inan bilmiyorum 2 tane transfer edilecek ama geri kalanları donduracak mıyız ücreti ne kadar tekrar transfer ne kadar ya acemi olmayıp sormama rağmen cevap alamıyorum
yarın muayeneye gidicem su toplama durumuma göre transfer olacak yada haziran güzelleriniz iki tane olacak :)))

arkadaşlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın çifter çifter versin inşallah.bir sorum olacaktı.kaç embriyo transfer ediyorlar dr.un kararımı oluyor bu.2 yada 3 olabiliyor mu?

arkadaşlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın çifter çifter versin inşallah.bir sorum olacaktı.kaç embriyo transfer ediyorlar dr.un kararımı oluyor bu.2 yada 3 olabiliyor mu?

slm öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bende mayıs sonunda başlıycam inşallah bu sefer Allahım bizimde yüzümüzü güldürür.benim 5. denemem olacak artık ümitlerim iyice tükendi ama denemekten başkada çare yok.

dearmother ilk 2 tüp denemesinde tek embriyo sonrakilerde 2 embriyo transfer oluyor yasalar malesef kısıtladı.hakkımızda hayırlısı

ümit hiç tükenmemeli arkadaşım herşey nasip kısmet.inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .

peki yaslar kısıtlıyor madem forumda okuyorum 3 embriyo konuldu yazıyor.nasıl oluyor bu

merhaba arkadaşım bende sana katılıyorum hem yardım yok hem işimiz bu kadar zorken yolumuza taş koyuyorlar bu yasa yüzünden başarı şansımız azken dahada kısıtlanıyor tek ve en büyük yardımcımız allah rabbim bize yardım etsin sanada başarılar her şey gönlünce olsun

slm kızlar bende mayısda tüp bebek tedavime başlıycam şimdi adetimi bekliyorum ben izmir smyrna art ta yaptırıcam inşallah dr funda hanım geçen ay bana Histerosonografi yapıldı rahme bakıldı rahmin biraz küçük olduğunu son aylarda yatmam gerekebileceği söylediler size böyle bi şey yapıldımı

iyi geceler devran ben de mayısın 20 si gibi dondurulmuşlarla 4. tedavime başlıcam inş ben de ocak başında histereskopi ile rahmimden polip aldırdım çok rahat geçti ayrıca ben de çift rahim var canım hayırlı tedaviler diliyorum görüşmek üzere :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…