PAGE hoşgelmişsin aramıza canım...İNŞALLAH duandaki gibi böyle grupcak şubat anneleri başlığı açmakta nasip olur hepimize(amiiiiiiiiiiiiiiiin) Tedavin hayırlı olsun ,aklına takılan şeyler olursa yardımcı oluruz tatlım
canım benim çok sağol ya dün sabah kalktım telefonum bozulmuş evden eşimi aradım nasılsın filan diye konuştuk biraz karnım şişti hafif de midem bulanıyo dedim bunlar ohss belirtisi eşimde doktoru aramış doktor 12:30 da gelsin demiş biraz şaşırdım aslındA o kadar ilgi beklemiyodum gittim doktor yok aradım geliyorum seni masaya alsınlar dedi ben hala bişey anlamadım yine soydurdular götürdüler o meşhur masaya elime tekrar serum bağladılar ben ne olduğunu hala anlayamadım doktor geldi başıma dikildi ee sen o kadar kötü değilsin dedi yoo değilim dedim e eşin bana senden çok kötü bahsetti dedi yoo hafif demiş dedim hayır dedi çok dedi bana dedi işte bizim için ifadelerin çok önemi var filan dedi bende dedim eşim belki titizlenmiştir korkmuştur sonra oturdu spektulumu taktı anam ne acı doktor bey napıyosunuz dedim su topluyorum ddedi dondum kaldım neyse o acıyı çektim yatağa götürdüler en son tekrar geldi bak çok bişey yokmuş normalde ben sana bunu bugün yapmazdım dikkat edin dedi durdum duramadım doktor bey ben muayeneye geliyorum zannettim siz beni hemen masaya aldınız bana nasılsın die bile sormadınız dedim istanbulda kaç kere ultrasona alıp ondan sonra su topladılar kan bile aldılar yaaa gel de çıldırma 3 saat serum yedim üstüne çıldırdım kızlar :84:çıldırdımmmmmmmmmmmmm
bu sefer bebişlerim tutunursa şansına tutunacak söylüyorum sizeeeee
öncelikle geçmiş olsun hayırlı olur inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunurlar umutlu ol ve sonuçun iyi olur arkadaşımayy kıslar sağolun ii dilekleriniz için galiba salı günü transferim olack su toplamazsan yaparız demişti önceki kadar ağır değil durumum bugün arayıp yumoşlarım yani artık bebiş olmuş embriyolarım hakkında bilgi verecekler bakalım kaç bebişim kalmışşşş??:26:
ayy kıslar sağolun ii dilekleriniz için galiba salı günü transferim olack su toplamazsan yaparız demişti önceki kadar ağır değil durumum bugün arayıp yumoşlarım yani artık bebiş olmuş embriyolarım hakkında bilgi verecekler bakalım kaç bebişim kalmışşşş??:26:
ayy kıslar sağolun ii dilekleriniz için galiba salı günü transferim olack su toplamazsan yaparız demişti önceki kadar ağır değil durumum bugün arayıp yumoşlarım yani artık bebiş olmuş embriyolarım hakkında bilgi verecekler bakalım kaç bebişim kalmışşşş??:26:
merhaba kızlar.adetimin 18.günü yani 3 mayısta lucrine başlıyorum.koldan yapılacak.adet olana kadar.
doktorum yeditepeden cem fıcıcıoğlu.
yaşım28,eşim33 yaşında.sperm sayımız ve hareketliliğimiz az olduğu için tüp bebek deniyoruz.2010 ağustosta 1.denemeyi yapmıştım.uzun süre dinlendim,artık yeterli
paylaşımları hep güncel tutalım.şimdi folikasit ve coraspinle 3 mayısı bekliyorum.bu arada sizce ne tür şeyler yemeliyim.incir,çilek,süt ürünleri,günde 3litre su duydum.kaliteli yumurta oluşması için yararlıymış.bildiğiniz başka şeyler varmı,bu aşamada kullanabileceğimiz?
herkese bol şans.
sevgiler..
Hosbulduk canim, benim merak ettigim bir sey var aslinda, benim dr sana 450 doz ile baslayacagiz dedi. Sizlerin kac ile basladi? Buna neye gore karar veriyorlar acaba? Ben de haftaya basliyorum, 21.gun uzun protokol ile. Bu arada senin daha once denemen olmus muydu?
arkadaşlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın çifter çifter versin inşallah.bir sorum olacaktı.kaç embriyo transfer ediyorlar dr.un kararımı oluyor bu.2 yada 3 olabiliyor mu?
ümit hiç tükenmemeli arkadaşım herşey nasip kısmet.inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .slm öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bende mayıs sonunda başlıycam inşallah bu sefer Allahım bizimde yüzümüzü güldürür.benim 5. denemem olacak artık ümitlerim iyice tükendi ama denemekten başkada çare yok.
dearmother ilk 2 tüp denemesinde tek embriyo sonrakilerde 2 embriyo transfer oluyor yasalar malesef kısıtladı.hakkımızda hayırlısı
TARÇINcım İNŞALLAH geriden gelenlerde yetişir,sonrasında zaten doktorunun dediği gibi 1kaliteli embriyo oluşsa yeterli...RABBİM ol dediysen olucaktır...
Bu kimselere söylememe kararı benim de kafama çok taktığım bişey...Ben biraz düşük çeneliyim herkese anlatıyorum bu konuyu ama çevremdekiler bu sefer kimseye söyleme diyor,ne yapcam bilmiyorum ama benim ağzımda yine bakla ıslanmaz sanırsam [/QUOT
boncuk merhaba, memoriailde
drun kim? bende mayısta memorialde başlıyorum
hepimizin kucakları bebişle dolsun
slm öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bende mayıs sonunda başlıycam inşallah bu sefer Allahım bizimde yüzümüzü güldürür.benim 5. denemem olacak artık ümitlerim iyice tükendi ama denemekten başkada çare yok.
dearmother ilk 2 tüp denemesinde tek embriyo sonrakilerde 2 embriyo transfer oluyor yasalar malesef kısıtladı.hakkımızda hayırlısı
Canım inş. bu sefer bebişin gelecek bitanem . yazdıklarımı uygula sende.
Hayırlısı olsun canım.
günaydın hanımlar hayırlı cumalar hepinize
canım olumlu olalım ki şimdiden bebişlerimiz hemen gelsin bizlere değil mi ama
h.geldin canım hayırlı olsun tedavin inş. olumlu sonuçlar alacagız sende bizlerde canım
canım hayırlı olsun tedavin bu sefer olacak inş. pozitif oll herşey güzel olsun
slm kızlar bende mayısda tüp bebek tedavime başlıycam şimdi adetimi bekliyorum ben izmir smyrna art ta yaptırıcam inşallah dr funda hanım geçen ay bana Histerosonografi yapıldı rahme bakıldı rahmin biraz küçük olduğunu son aylarda yatmam gerekebileceği söylediler size böyle bi şey yapıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?