Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,
mayıs ayında bende ilk tüp bebek tedavime başlamış olacagım heyecan ve tarifi imkansız duygular içerisindeyim inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız
siz tecribeliler bizlere yardımcı olursunuz artıkİlk denememde bende öyleydim acayip heycan vardı yine var fakat daha tecrübeliyim..
Merhaba kızlar.Bende mayıs ayında dondurulmuş embrıyolarla ikinci denemeyi yapacağım.Allah hepimize yardım etsin.sabırlı olmak gerekiyor.2012 de bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş.
minnasu cum merhaba canım.bu başlığımızı hep güncel tutalım olur mu.bende tedaviye başladım.suan doğum kontrol hapı kullanıyorum canım 2 mayısta kontrolum var.bana uzun protokol uygulanıyor.eşimde sperm azlığı bende de aşırı yumurtlama vardı canım o yuzden tüp bebek önerdiler.sizin sorununuz neydi?muhtemelen haziran bası gibi sonucumu ögrenmiş olurum canım.buarada yaşım 26 senin ki kaç
merhaba kader arkadaşlarım geçen mayısta bende
bu topiklerdeydim topiği görünce yazmak istedim bnm tedavim olumlu sonuçlandı çok şükür
şu an kızım 2,5 aylık oldu hatta şu an kucağımda mamasını yiyor bir yandan. Onun gözlerine baktıkça her seferinde allahım bütün anne olmak isteyen kadınlara bu duyguyu tattır diye dua ediyorum inşlhhhh hepinizin tedavisi olumlu sonuçlanır bebeciklerinize kavuşursunuz arkadaşlar
merhaba arkadaşlar evet bende histereskobi oldum aynı zamandada eşimde sperm azlığı var 6 ay önce tüp bebek denememiz olumsuz oldu şimdi 12 mayısda iğnelere başlıyorum allahın izniyle 6 haziran gibide sonuç alıcaz inşallah bu sefer yüzümüz gülücek ve hepimiz meleklerimize kavuşuruz inşallah...
İNŞALLAH ben de mayıs ayında tedaviye başlıyacaklar arasındayım,herkese merhabalar arkadaşlar...Bu 3.denememiz olucak..İlki kısa,2.si uzun protokoldü..Bu sefer ki de kısa olucakmış
...MİNNASUcum ben de senin gibi geçen ay başlıycaktım ,kistim oluştuğu için doktor 1ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi...Mayıs1gibi hapım bitiyo ,ondan sonra da 4-5i gibi adet olursam tekrardan bi gidicem..İNŞALLAH bi sorun kalmamıştırda bu ay başlarız 3.denemeye
kızlar bende geldim topiğeee...
3 mayısta adetimin 21.günü iğneye başlıyorum bu ay benimde transferim olacak bir aksilik olmazsa:..
merhaba arkadaslar benide araniza alin bende mayis ayinda allah nasip ederse insallah tup bebek tedavisine baslayacagim dondurulmus embriyolarla tup bebek yapilcak simdi adetimin gelmesini bekliyorum...arkadaslar bu benim 4. denemem olacak bu sene ocak ayin bi dusugum oldu tup bebekle kalmistim ama dis gebelik olustugu icin dustu bebegim doktorum biraz ara vermem gerektigini soylemisti ara verdik ve mayis ayinda baslicaz allahim bana ve ve benim gibi evlat hasretiyle yananlara hayirlisiyla nasip eder insallah... arkadaslar birbirimize deneyimlerimiizi paylasalim....