• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

minnasu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
572
35
118
Diğer
mrb güzel hanımlar benim 6 ay önce tüp bebek deneyimim sonuç olumsu oldu... bugün adet oldum ve sanırım mayıs ayında transferim gerçekleşecek inşallah...hadi beraber birbirimize destek moral olalım artık herşey çok güzel olacak bizim için hepimiz anne olacaz inşallah..

minnasu cum merhaba canım.bu başlığımızı hep güncel tutalım olur mu.bende tedaviye başladım.suan doğum kontrol hapı kullanıyorum canım 2 mayısta kontrolum var.bana uzun protokol uygulanıyor.eşimde sperm azlığı bende de aşırı yumurtlama vardı canım o yuzden tüp bebek önerdiler.sizin sorununuz neydi?muhtemelen haziran bası gibi sonucumu ögrenmiş olurum canım.buarada yaşım 26 senin ki kaç :49::49::49:

merhaba arkadaşlar evet bende histereskobi oldum aynı zamandada eşimde sperm azlığı var 6 ay önce tüp bebek denememiz olumsuz oldu şimdi 12 mayısda iğnelere başlıyorum allahın izniyle 6 haziran gibide sonuç alıcaz inşallah bu sefer yüzümüz gülücek ve hepimiz meleklerimize kavuşuruz inşallah...

minnik cim hoşgeldin canım.bizimkiler yaz bebekleri olacak.tedavin hayırlı olsun.uzun protokol mu kısa protokol mu canım senin ki ve yaşın kaç :49::49::49::49::49:

merhaba kader arkadaşlarım geçen mayısta bende
bu topiklerdeydim topiği görünce yazmak istedim bnm tedavim olumlu sonuçlandı çok şükür
şu an kızım 2,5 aylık oldu hatta şu an kucağımda mamasını yiyor bir yandan. Onun gözlerine baktıkça her seferinde allahım bütün anne olmak isteyen kadınlara bu duyguyu tattır diye dua ediyorum inşlhhhh hepinizin tedavisi olumlu sonuçlanır bebeciklerinize kavuşursunuz arkadaşlar

merhaba arkadaşlar,
mayıs ayında bende ilk tüp bebek tedavime başlamış olacagım heyecan ve tarifi imkansız duygular içerisindeyim inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız:66:

Merhaba hanımlar bende adetimi bekleyenlerdenim mayısta kısmet olursa 2 denememi yapacagım hepimize bol şans...

merhaba arkadaşlar,
mayıs ayında bende ilk tüp bebek tedavime başlamış olacagım heyecan ve tarifi imkansız duygular içerisindeyim inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız:66:

İlk denememde bende öyleydim acayip heycan vardı yine var fakat daha tecrübeliyim..

Merhaba kızlar.Bende mayıs ayında dondurulmuş embrıyolarla ikinci denemeyi yapacağım.Allah hepimize yardım etsin.sabırlı olmak gerekiyor.2012 de bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş.:49:

İlk denememde bende öyleydim acayip heycan vardı yine var fakat daha tecrübeliyim..
siz tecribeliler bizlere yardımcı olursunuz artık :38:
Merhaba kızlar.Bende mayıs ayında dondurulmuş embrıyolarla ikinci denemeyi yapacağım.Allah hepimize yardım etsin.sabırlı olmak gerekiyor.2012 de bebeklerimizi kucağımıza alacağız inş.:49:

inş. canım 2012'de bebişlerimiz bizimle olsunlar inş...

minnasu cum merhaba canım.bu başlığımızı hep güncel tutalım olur mu.bende tedaviye başladım.suan doğum kontrol hapı kullanıyorum canım 2 mayısta kontrolum var.bana uzun protokol uygulanıyor.eşimde sperm azlığı bende de aşırı yumurtlama vardı canım o yuzden tüp bebek önerdiler.sizin sorununuz neydi?muhtemelen haziran bası gibi sonucumu ögrenmiş olurum canım.buarada yaşım 26 senin ki kaç :49::49::49:

merhaba canım bugün adetimin ikinci günü ve doktora göründüm daha yeni oturdum bilgisayar başına bizim sebepsiz infertilite aslında 9 aydır sebepsiz daha önce eşimin hareketsizlik problemi vardı çok şükür kullandığımız ilaçlar yüzde yüz arttırdı..bugün doktorum kontrol edrken kist oluştuğunu söyledi..diğer aya başlayalım dedi...inşallah senin güzel haberini aldıktan sonra benimkini alacaksınız

merhaba kader arkadaşlarım geçen mayısta bende
bu topiklerdeydim topiği görünce yazmak istedim bnm tedavim olumlu sonuçlandı çok şükür
şu an kızım 2,5 aylık oldu hatta şu an kucağımda mamasını yiyor bir yandan. Onun gözlerine baktıkça her seferinde allahım bütün anne olmak isteyen kadınlara bu duyguyu tattır diye dua ediyorum inşlhhhh hepinizin tedavisi olumlu sonuçlanır bebeciklerinize kavuşursunuz arkadaşlar

Allah sizlere bağışlasın inşallah meleğinizi..buraya gelip moral vermenizde ayrıca mutlu ediyor biz tedaviye başlayacak olanları ...inşallah bu ay son denememiz olur olumlu sonuçlar alırız

merhaba arkadaşlar evet bende histereskobi oldum aynı zamandada eşimde sperm azlığı var 6 ay önce tüp bebek denememiz olumsuz oldu şimdi 12 mayısda iğnelere başlıyorum allahın izniyle 6 haziran gibide sonuç alıcaz inşallah bu sefer yüzümüz gülücek ve hepimiz meleklerimize kavuşuruz inşallah...

aynı şeyleri yaşamışız desene minnik..bende altı ay önce tüp bebek yapmıştım ve olumsuz sonuçlandı..bugün kontrolde kistim oluştuğunu öğrendim onu halledip diğer ay başlayacağım inşallah ama sizi çok yakından takip edeceğim..İnşallah yüzünüz bu sefer gülecek

İNŞALLAH ben de mayıs ayında tedaviye başlıyacaklar arasındayım,herkese merhabalar arkadaşlar:42::70:...Bu 3.denememiz olucak..İlki kısa,2.si uzun protokoldü..Bu sefer ki de kısa olucakmış:59:

...MİNNASUcum ben de senin gibi geçen ay başlıycaktım ,kistim oluştuğu için doktor 1ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi:61:...Mayıs1gibi hapım bitiyo ,ondan sonra da 4-5i gibi adet olursam tekrardan bi gidicem..İNŞALLAH bi sorun kalmamıştırda bu ay başlarız 3.denemeye:19::49:

kızlar bende geldim topiğeee...
3 mayısta adetimin 21.günü iğneye başlıyorum bu ay benimde transferim olacak bir aksilik olmazsa:..

İNŞALLAH ben de mayıs ayında tedaviye başlıyacaklar arasındayım,herkese merhabalar arkadaşlar:42::70:...Bu 3.denememiz olucak..İlki kısa,2.si uzun protokoldü..Bu sefer ki de kısa olucakmış:59:

...MİNNASUcum ben de senin gibi geçen ay başlıycaktım ,kistim oluştuğu için doktor 1ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi:61:...Mayıs1gibi hapım bitiyo ,ondan sonra da 4-5i gibi adet olursam tekrardan bi gidicem..İNŞALLAH bi sorun kalmamıştırda bu ay başlarız 3.denemeye:19::49:

inşallah hiçbir sorun kalmamıştır canım..zaten kist çok kritik yerlerde değilse kolay eriyor doktorum kendiliğinden yüzde 70 gitme şansı var dedi ama doğum kontrol hapıyla yüzde 90 gider kararsız kaldım ilaç kullanmayacağım soğan suyu içerim dedim bakalım..canım inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız da bende moral depolarım sizin sayenizde...

merhaba arkadaslar benide araniza alin bende mayis ayinda allah nasip ederse insallah tup bebek tedavisine baslayacagim dondurulmus embriyolarla tup bebek yapilcak simdi adetimin gelmesini bekliyorum...arkadaslar bu benim 4. denemem olacak bu sene ocak ayin bi dusugum oldu tup bebekle kalmistim ama dis gebelik olustugu icin dustu bebegim doktorum biraz ara vermem gerektigini soylemisti ara verdik ve mayis ayinda baslicaz allahim bana ve ve benim gibi evlat hasretiyle yananlara hayirlisiyla nasip eder insallah... arkadaslar birbirimize deneyimlerimiizi paylasalim....:nazar:

merhaba arkadaslar benide araniza alin bende mayis ayinda allah nasip ederse insallah tup bebek tedavisine baslayacagim dondurulmus embriyolarla tup bebek yapilcak simdi adetimin gelmesini bekliyorum...arkadaslar bu benim 4. denemem olacak bu sene ocak ayin bi dusugum oldu tup bebekle kalmistim ama dis gebelik olustugu icin dustu bebegim doktorum biraz ara vermem gerektigini soylemisti ara verdik ve mayis ayinda baslicaz allahim bana ve ve benim gibi evlat hasretiyle yananlara hayirlisiyla nasip eder insallah... arkadaslar birbirimize deneyimlerimiizi paylasalim....:nazar:

hoşgeldin canım aramıza inşallah bu sefer yüzün gülecek sımsıkı tutunur sana ve 9 ay 10 gün boyunca hiç bırakmaz..adet günün ne zaman birde sakıncası yoksa sorun neydi?

hosbulduk arkadasim.... dusugumun sorununu sordun sanirim gebeligim 9 haftalikti 9 haftaliga kadar bebegim ultrasyonda gorunmedi haftada 3 kez kan veriyordum surekli kontrol altindaydim artik bana zarar vermeye baslamisti doktorum igne vurup dusurecegiz demisti igne vuruldu dusmedi iki hafta daha gebeligim surdu surekli kanamam oluyordu igneden sonra doktorlar bile sasirmisti niye dusmedi diye ve sonra bir aksam oturuyordum farkinda bile degildim vucudum uyusuktu oyle yorgundumki yattimmi oturdummu kalkmak istemiyordum o aksam hic farketmeden fena sekilde kanamam baslamisti heryer kanda kalmisti sabah gittim doktora kan verdim sonra doktorumun yayina gittim negatif dedi bebek dusmus dedi o an bir yikim daha yasadim pisikolojim altust oldu yeni yeni toparlandim....cok uzun yazdim :) :nazar:

Back