Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim
- Konu Sahibi Perim007
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mayıs 2023
- 20
- 32
- 3
- 32
8 Mayıs da transfer oldum. 8. Gün 55 beta 12. Gün 424 çıktı perşembe kese bakacağını söyledi doktorum. İlk denemem negatifti bu ikinci deneme. İlk negatifle pozitif arasında sadece kasiklarima giren iğne batmaları farkı var diyebilirim özellikle 6. Günden sonraİlk negatif olan arkadaşlar hiç belirtiniz olmadı mı nasıl ilerledi süreç ? Bende yarın 5.gune giricem sanki hiç bişey hissetmiyorum kasıklarımda ağrı vardi i da sanki geçti gibi acaba tutmadı mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Hayırlı olsun çok sevindimmmm8 Mayıs da transfer oldum. 8. Gün 55 beta 12. Gün 424 çıktı perşembe kese bakacağını söyledi doktorum. İlk denemem negatifti bu ikinci deneme. İlk negatifle pozitif arasında sadece kasiklarima giren iğne batmaları farkı var diyebilirim özellikle 6. Günden sonra
Walla dediğin doğru günler geçmek bilmiyorKızlar merhaba iyi akşamlar benim tüp bebekle bir oğlum var kardes ıstıyoruz 22 mayıs da donmus transfer oldum 3. Gün embriyosu zaman gecmıyor ya
- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kese ve kalp atisida sagliklica oluşur inşallah darısı bizlere8 Mayıs da transfer oldum. 8. Gün 55 beta 12. Gün 424 çıktı perşembe kese bakacağını söyledi doktorum. İlk denemem negatifti bu ikinci deneme. İlk negatifle pozitif arasında sadece kasiklarima giren iğne batmaları farkı var diyebilirim özellikle 6. Günden sonra
Valla tuvalette bende yalıyorum malesef onu. Kullandığım ilaçlardan sanırım kabız oluyorum sürekli. Siz de de oldu mu kabızlıkŞuan ben öyleyim ne oldu ne olacak tutundumu ne yapıyor tuvalete gidiyorum düştümü kafada kuruyorum
Merhabalar ben haziran için açılan konuya yazmıştım ama transferim mayıs 30a planlandı buraya gelmek istedim 27 yaşındayım erkek faktörlü problemimiz vardı 5.gün 4aa kalite tek embriyo transferim olacak. Yarın son kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerimizi alırız hepimizin
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Henüz benim için erken Dün transfer oldum ama galiba tutunmayacak belimde uyuşmuş gibi ağrı karnımda adet olacak gibi şeyler başladı hafif hafifValla tuvalette bende yalıyorum malesef onu. Kullandığım ilaçlardan sanırım kabız oluyorum sürekli. Siz de de oldu mu kabızlık
- 23 Mayıs 2023
- 3
- 0
- 1
- 39
Ben 19 mayısta transfer oldu heyecanla bekliyorumMerhabalar kızlar benim 2. Tüp bebek denemem 16 Mayıs'ta transfer oldum bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz
Öyle düşünme canım ilaçların etkisi de olabilir, güzel düşünelim güzel olsun bende iki gün oldu transfer olalı sııfır belirti olmamış gibiyim sankiHenüz benim için erken Dün transfer oldum ama galiba tutunmayacak belimde uyuşmuş gibi ağrı karnımda adet olacak gibi şeyler başladı hafif hafif
Hadi hayırlsı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın bizim de erkek faktörlü azosperm di sizin neydi hastalığınızMerhabalar ben haziran için açılan konuya yazmıştım ama transferim mayıs 30a planlandı buraya gelmek istedim 27 yaşındayım erkek faktörlü problemimiz vardı 5.gün 4aa kalite tek embriyo transferim olacak. Yarın son kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerimizi alırız hepimizin
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Ay ben neden böyle oldum korku yükleniyor sizin ki kaçıncı gün embriyosuyduÖyle düşünme canım ilaçların etkisi de olabilir, güzel düşünelim güzel olsun bende iki gün oldu transfer olalı sııfır belirti olmamış gibiyim sanki
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
İnşallah en hayırlı en güzel sonucu alırsınız bizimde erkek faktörü ama bütün çile acıyı ben çektim inşallah tutunurlarMerhabalar ben haziran için açılan konuya yazmıştım ama transferim mayıs 30a planlandı buraya gelmek istedim 27 yaşındayım erkek faktörlü problemimiz vardı 5.gün 4aa kalite tek embriyo transferim olacak. Yarın son kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerimizi alırız hepimizin
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Herkese merhaba :) benim de 15 mayısta 1 adet 5. gün embriyosu transferim oldu, bizim ilk denememiz. Yarın kanda gebelik bakılacak, kandaki garanti diye evde test yapmamak için sabrettim bakalım sonuç ne olacak :) Bende endometriyosiz (çikolata kisti) ve bir tüpümde de tıkanıklık var. Bugüne kadar ara ara kasık ağrılarım ve hafif akıntılarım oldu. Bunun dışında her adet öncesi olduğu gibi göğüslerimde hassasiyet var. Bundan sonrası hayırlısı artık hepimiz pozitifleri görelim inşallah
2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum canım, ilkinde her şeyi belirti sanıyordum bu sefer saldım valla hayırlısıyla olacaksa olurAy ben neden böyle oldum korku yükleniyor sizin ki kaçıncı gün embriyosuydu
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah sıkıca tutunur bebeğinHerkese merhaba :) benim de 15 mayısta 1 adet 5. gün embriyosu transferim oldu, bizim ilk denememiz. Yarın kanda gebelik bakılacak, kandaki garanti diye evde test yapmamak için sabrettim bakalım sonuç ne olacak :) Bende endometriyosiz (çikolata kisti) ve bir tüpümde de tıkanıklık var. Bugüne kadar ara ara kasık ağrılarım ve hafif akıntılarım oldu. Bunun dışında her adet öncesi olduğu gibi göğüslerimde hassasiyet var. Bundan sonrası hayırlısı artık hepimiz pozitifleri görelim inşallah
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Ay maşallah ikiside sımsıkı yapışsınlar size bende şimdi uyandım pes ediyorum bu kadar ne oldu ne olacak tuttumu tutmadımı yoruyor hayırlısıyla bugünü gösteren rabbim en sağlıklı şekilde pozitifide göstersin inşallah2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum canım, ilkinde her şeyi belirti sanıyordum bu sefer saldım valla hayırlısıyla olacaksa olur
Amin canım inşallah bizlere de anne olmayı nasip eder RabbimAy maşallah ikiside sımsıkı yapışsınlar size bende şimdi uyandım pes ediyorum bu kadar ne oldu ne olacak tuttumu tutmadımı yoruyor hayırlısıyla bugünü gösteren rabbim en sağlıklı şekilde pozitifide göstersin inşallah