Belirti aramamak en iyisi bence canım.. ilaçların da etkisi oluyor çünkü. Hem bedenimizi hem pskolojimizi etkileyebiliyor ilaçlar. Güzel düşünelim güzel olsun Rabbim sabır versin bu süreçte hepimize5. Gun embriyosu cift transfer ve 3. Gunum.iki gun sag kasik agrim cok idi.bugun daha cok karnim sis gaz gibi sanirim.acaba diyorum tuttumu bolesi normal mi surekli sorguluyorum cok zor beklemek ya...
Benimde göğüslerim şiş sadece o da ilaçtan diye düşünüyorum progestan hormonu yaparmış çünküBenim dün gece yatarken belim çok ağrıdı kızlar başka belirtim yok göğüslerim sis ama acımıyor
Benim de ilk 2-3 gün ağrım vardi sonrasında azaldı, şimdi çok az oluyor. Evet öyle mi böyle mi düşünmek çok zor5. Gun embriyosu cift transfer ve 3. Gunum.iki gun sag kasik agrim cok idi.bugun daha cok karnim sis gaz gibi sanirim.acaba diyorum tuttumu bolesi normal mi surekli sorguluyorum cok zor beklemek ya...
İnşallah teşekkür ederimmHadi hayırlsı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınbizim de erkek faktörlü azosperm di sizin neydi hastalığınız
İnşallah hepimize dua ediyorumm teşekkür ederimİnşallah en hayırlı en güzel sonucu alırsınız bizimde erkek faktörü ama bütün çile acıyı ben çektim inşallah tutunurlar
Hayırlısıyla pozitif sonuç alalım inşallahİnşallah teşekkür ederimmbiz sperm vardı ama sayı çok azdı %100 hareketsiz ve morfoloji 0dı, takviyelerle sayıyı biraz arttırdık harekette arttı morfoloji de 1 oldu o şekilde de tüp bebeğe başladık 2 embriyo donduruldu. Biri 4aa biri 4bb
Geçmiş olsun canım, Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla anne olmayı nasip etsin. Vardır mutlaka bi hayır.Herkese merhaba ben 13 mayısta iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum.
İlk günden beri çok kötü bel ağrım ve kasıklarımda ağrı vardı ben bütün belirtileri iyi şeylere yordum hep
Bugün maalesef negatif sonucumu aldım, donmuş embriyom yok o yüzden hayırlısı bu diyorum
Sizlere de söylemek istediğim lütfen belirti hissetmeyenler kendini kötü hissetmesin hiç bebekle alakası olmuyor erken dönemde
Herkese pozitif sonuçlar diliyorum
Canım sen hangi şehirdesin doktorun kim acabaAmin canim benim inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızgeçen sefer bana 3. Gün embriyosu koyuldu dondurulmuş. Şimdi yine 2 tane 3. Gün embriyorsu koyulacak. İki tane de 5. Gün embriyom var ama nedense 3. Günleri tercih ettiler yine. Bi bildikleri vardır heralde diyorum yoksa bana kalırsa 5. Gün embriyosunu denemek vardı da :) devlette her şey zor olduğu için tahmin edebiliyorum. İnşallah 3. Denemeye gerek kalmaz. Pozitif görürsün
Ankara gürgan klinik canm senCanım sen hangi şehirdesin doktorun kim acaba
Merhabalar. Öncelikle sürecinizin çok güzel geçmesini temenni ederim. Bu serüvene ben bugün başladım. İlk ilacımı ve iğnemi oldum. Bu süreçte tavsiyeleriniz varsa yazabilir misiniz? İlk denemeniz de taze mi dondurulmuş mu transfer edildi? İkincisin de nasık transfer yapılacak?Merhabalar kızlar benim 2. Tüp bebek denemem 16 Mayıs'ta transfer oldum bekliyorumsizler neler yapıyorsunuz
Ben de Antalya’da memorial canımAnkara gürgan klinik canm sen
Merhaba. Geçmiş olsun en doğru zamanda bebişiniz olır inşallah. Bu süreçte şuna dikkat edin diyebileceğinş bir şey var mı? Donmuş embriyo tazeden daha mı iyi sizce?Herkese merhaba ben 13 mayısta iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum.
İlk günden beri çok kötü bel ağrım ve kasıklarımda ağrı vardı ben bütün belirtileri iyi şeylere yordum hep
Bugün maalesef negatif sonucumu aldım, donmuş embriyom yok o yüzden hayırlısı bu diyorum
Sizlere de söylemek istediğim lütfen belirti hissetmeyenler kendini kötü hissetmesin hiç bebekle alakası olmuyor erken dönemde
Herkese pozitif sonuçlar diliyorum
Hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah güzel sonuçlar alırızBen de Antalya’da memorial canım
İnşallahhhHayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah güzel sonuçlar alırız
Arkadaşım kan verdin mi ne durumdasınnnHayır çatlatma yapılmadı. Dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosuydu. Bugün 6. Günüm elimde erken gebelik testi bi kaç tane var diye yine dayanamadım bugün de yaptımdaha belirgin çizgi çıktı. Dün yaptığım da var görselde evet fotoya alınca çok belli olmuyor.
Yok canım 30unda kan tahlil günü. Ama bugün tekrar test yaptım erken gebelik. Sırayla 5.6.7. Gün testleri. Var artık herhaldeArkadaşım kan verdin mi ne durumdasınnn
Merhaba :) ben kan testine kadarki tüm sürecimi bir instagram adresi oluşturup orada sırayla paylaştım @cikolatakistiveben . Instagramda buradan detaylı okuyabilirsiniz istersenizMerhabalar. Öncelikle sürecinizin çok güzel geçmesini temenni ederim. Bu serüvene ben bugün başladım. İlk ilacımı ve iğnemi oldum. Bu süreçte tavsiyeleriniz varsa yazabilir misiniz? İlk denemeniz de taze mi dondurulmuş mu transfer edildi? İkincisin de nasık transfer yapılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?