Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Benim dün gece yatarken belim çok ağrıdı kızlar başka belirtim yok göğüslerim sis ama acımıyor

5. Gun embriyosu cift transfer ve 3. Gunum.iki gun sag kasik agrim cok idi.bugun daha cok karnim sis gaz gibi sanirim.acaba diyorum tuttumu bolesi normal mi surekli sorguluyorum cok zor beklemek ya...
Belirti aramamak en iyisi bence canım.. ilaçların da etkisi oluyor çünkü. Hem bedenimizi hem pskolojimizi etkileyebiliyor ilaçlar. Güzel düşünelim güzel olsun Rabbim sabır versin bu süreçte hepimize

5. Gun embriyosu cift transfer ve 3. Gunum.iki gun sag kasik agrim cok idi.bugun daha cok karnim sis gaz gibi sanirim.acaba diyorum tuttumu bolesi normal mi surekli sorguluyorum cok zor beklemek ya...
Benim de ilk 2-3 gün ağrım vardi sonrasında azaldı, şimdi çok az oluyor. Evet öyle mi böyle mi düşünmek çok zor benim de gazim oldu transferden beri, hatta 1-2 gün kabız olur gibi oldum o çok zorladı, kabız olmamaya dikkat et canım bol su tüket

Hadi hayırlsı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın bizim de erkek faktörlü azosperm di sizin neydi hastalığınız
İnşallah teşekkür ederimm biz sperm vardı ama sayı çok azdı %100 hareketsiz ve morfoloji 0dı, takviyelerle sayıyı biraz arttırdık harekette arttı morfoloji de 1 oldu o şekilde de tüp bebeğe başladık 2 embriyo donduruldu. Biri 4aa biri 4bb

Herkese merhaba ben 13 mayısta iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum.
İlk günden beri çok kötü bel ağrım ve kasıklarımda ağrı vardı ben bütün belirtileri iyi şeylere yordum hep
Bugün maalesef negatif sonucumu aldım, donmuş embriyom yok o yüzden hayırlısı bu diyorum
Sizlere de söylemek istediğim lütfen belirti hissetmeyenler kendini kötü hissetmesin hiç bebekle alakası olmuyor erken dönemde
Herkese pozitif sonuçlar diliyorum

Hayırlısıyla pozitif sonuç alalım inşallah

Geçmiş olsun canım, Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla anne olmayı nasip etsin. Vardır mutlaka bi hayır.

Canım sen hangi şehirdesin doktorun kim acaba

Merhabalar kızlar benim 2. Tüp bebek denemem 16 Mayıs'ta transfer oldum bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz
Merhabalar. Öncelikle sürecinizin çok güzel geçmesini temenni ederim. Bu serüvene ben bugün başladım. İlk ilacımı ve iğnemi oldum. Bu süreçte tavsiyeleriniz varsa yazabilir misiniz? İlk denemeniz de taze mi dondurulmuş mu transfer edildi? İkincisin de nasık transfer yapılacak?

Merhaba. Geçmiş olsun en doğru zamanda bebişiniz olır inşallah. Bu süreçte şuna dikkat edin diyebileceğinş bir şey var mı? Donmuş embriyo tazeden daha mı iyi sizce?

Arkadaşım kan verdin mi ne durumdasınnn

Arkadaşım kan verdin mi ne durumdasınnn
Yok canım 30unda kan tahlil günü. Ama bugün tekrar test yaptım erken gebelik. Sırayla 5.6.7. Gün testleri. Var artık herhalde

Eklentiler

• B5E643F0-7586-4897-A282-2F2A36A5925C.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba :) ben kan testine kadarki tüm sürecimi bir instagram adresi oluşturup orada sırayla paylaştım @cikolatakistiveben . Instagramda buradan detaylı okuyabilirsiniz isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…