• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Walla hiç belirti arama cnm daha çok stres yapıyorsun ilaçlarda zaten bir sürü vücutta değişik şeyler yapıyor bazen bende senin GB belirti arayıp ümitsizliğe kapılıyorum ama yapmayalım sakin olup günümüzü beklicez mecbur 🥴😂 ilk negatifimde 9 gün idrar testinde görmüştüm ben zaten ümidim bitmişti
Teşekkür ederim aynen sürekli kendimi dinliyorum demek ki yanlis belli bir kriteri yok hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım 🤲🤲

Altın yumurta 🥰 inşallah seninle birlikte olurr taze transfer mi olcak peki
Teşekkür ederim insallah ya 🙏🏻🙏🏻 şimdilik öyle görünüyo yarın doktora soracağım artık ne derse o bakalım dollenecek mi o da var her şey muallak suan. Diğerleri de biraz büyürse onları da toplarlar belki insallah ümidim öyle. Ne kadar çok yumurta o kadar şans artıyor.

Amin canim benim inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız 🌸 geçen sefer bana 3. Gün embriyosu koyuldu dondurulmuş. Şimdi yine 2 tane 3. Gün embriyorsu koyulacak. İki tane de 5. Gün embriyom var ama nedense 3. Günleri tercih ettiler yine. Bi bildikleri vardır heralde diyorum yoksa bana kalırsa 5. Gün embriyosunu denemek vardı da :) devlette her şey zor olduğu için tahmin edebiliyorum. İnşallah 3. Denemeye gerek kalmaz. Pozitif görürsün 💓
Cnm bazılarının 5 güne ulaşsa da kalitesini.begenmiyorlarmis 3.gun olupta kalitliyse ondan tercih etmişler 🙂 mesela ben sabah 11 GB transfer olacaktım hepsi 5.gun benimkiler embryom çözüldü 1 saat içinde gül gibi açması gerekiyormus böyle yonca yaprağı gibi oda açılmamış onu begenmediler sonra bir tane daha cozdurmusler öğleden sonraya kaldı o yüzden transferim yani vardır bizim bilemediğimiz onların bildikleri mutlaka Allah hayırli sonuçlandırsin da 3ün 5in lafını yapmayalım 😂😂

Teşekkür ederim aynen sürekli kendimi dinliyorum demek ki yanlis belli bir kriteri yok hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalım 🤲🤲
Bende senin gibiydim yine aynı olmamak için sürekli birşeylere uğraşmaya çalışıyorum takmıyorum çok kaptırmadım.bu sefer yani iyi mi kötü mü bilmiyorum ama her sabah kalkınca ultrason fotoğrafına bakıp günaydın annecim diyip karnımı elliyorum sonra gün içinde unutuyorum umutluyum ama çok kaptirmicam sonra çok yıkılıyorumm

Teşekkür ederim insallah ya 🙏🏻🙏🏻 şimdilik öyle görünüyo yarın doktora soracağım artık ne derse o bakalım dollenecek mi o da var her şey muallak suan. Diğerleri de biraz büyürse onları da toplarlar belki insallah ümidim öyle. Ne kadar çok yumurta o kadar şans artıyor.
Tabi ki hakkınızda hayırlısı olsun özelde mi devletten mi yaptrysnz

Cnm bazılarının 5 güne ulaşsa da kalitesini.begenmiyorlarmis 3.gun olupta kalitliyse ondan tercih etmişler 🙂 mesela ben sabah 11 GB transfer olacaktım hepsi 5.gun benimkiler embryom çözüldü 1 saat içinde gül gibi açması gerekiyormus böyle yonca yaprağı gibi oda açılmamış onu begenmediler sonra bir tane daha cozdurmusler öğleden sonraya kaldı o yüzden transferim yani vardır bizim bilemediğimiz onların bildikleri mutlaka Allah hayırli sonuçlandırsin da 3ün 5in lafını yapmayalım 😂😂
Ayy tabi tabii olsun da hayırlısıyla 🤍 vallahi o kadar zor ki süreçler. Yaşamayan asla anlamaz. Rabbim kolaylıkla bizim de kucağımızı doldursun inşallah 🙏🏻

Bugün 3 tane göründü diğerleri de biraz buyumuz biri 20 biri 17 biri de 14 pazartesi toplanacak insallah :) sizin süreç nasıl suan.

Öncesinde ve o surecte kayisi hosafi tuketirseniz cok faydasini gorursunuz bn yumurta toplama esnasinda e2 nerdeyse 1000 dayandi cok agrin siskinligin olur dediler ama elhamdulillah bn kayisiyla bu isi cozdum 😊
Çok teşekkür ederim fikir için

Bu süreçte çay kahve tüketimine dikkat ediyormusunuz? Etmek gerekiyor mu?

Back