Mayıs ayında tüp bebek başlayanlar gelin sonucu beraber bekleyelim

Kızlar merhaba iyi akşamlar benim tüp bebekle bir oğlum var kardes ıstıyoruz 22 mayıs da donmus transfer oldum 3. Gün embriyosu zaman gecmıyor ya

8 Mayıs da transfer oldum. 8. Gün 55 beta 12. Gün 424 çıktı perşembe kese bakacağını söyledi doktorum. İlk denemem negatifti bu ikinci deneme. İlk negatifle pozitif arasında sadece kasiklarima giren iğne batmaları farkı var diyebilirim özellikle 6. Günden sonra

Hayırlı olsun çok sevindimmmm

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kese ve kalp atisida sagliklica oluşur inşallah darısı bizlere

Merhabalar ben haziran için açılan konuya yazmıştım ama transferim mayıs 30a planlandı buraya gelmek istedim 27 yaşındayım erkek faktörlü problemimiz vardı 5.gün 4aa kalite tek embriyo transferim olacak. Yarın son kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerimizi alırız hepimizin

Valla tuvalette bende yalıyorum malesef onu. Kullandığım ilaçlardan sanırım kabız oluyorum sürekli. Siz de de oldu mu kabızlık
Henüz benim için erken Dün transfer oldum ama galiba tutunmayacak belimde uyuşmuş gibi ağrı karnımda adet olacak gibi şeyler başladı hafif hafif

Henüz benim için erken Dün transfer oldum ama galiba tutunmayacak belimde uyuşmuş gibi ağrı karnımda adet olacak gibi şeyler başladı hafif hafif
Öyle düşünme canım ilaçların etkisi de olabilir, güzel düşünelim güzel olsun bende iki gün oldu transfer olalı sııfır belirti olmamış gibiyim sanki

Hadi hayırlsı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın bizim de erkek faktörlü azosperm di sizin neydi hastalığınız

İnşallah en hayırlı en güzel sonucu alırsınız bizimde erkek faktörü ama bütün çile acıyı ben çektim inşallah tutunurlar

Kızlar havuç suyu içsek faydası olur mu yoksa tutunmayı zorlaştırır mı bilginiz varmı duydunuz mu hiç?

Herkese merhaba :) benim de 15 mayısta 1 adet 5. gün embriyosu transferim oldu, bizim ilk denememiz. Yarın kanda gebelik bakılacak, kandaki garanti diye evde test yapmamak için sabrettim bakalım sonuç ne olacak :) Bende endometriyosiz (çikolata kisti) ve bir tüpümde de tıkanıklık var. Bugüne kadar ara ara kasık ağrılarım ve hafif akıntılarım oldu. Bunun dışında her adet öncesi olduğu gibi göğüslerimde hassasiyet var. Bundan sonrası hayırlısı artık hepimiz pozitifleri görelim inşallah

Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah sıkıca tutunur bebeğin

2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum canım, ilkinde her şeyi belirti sanıyordum bu sefer saldım valla hayırlısıyla olacaksa olur
Ay maşallah ikiside sımsıkı yapışsınlar size bende şimdi uyandım pes ediyorum bu kadar ne oldu ne olacak tuttumu tutmadımı yoruyor hayırlısıyla bugünü gösteren rabbim en sağlıklı şekilde pozitifide göstersin inşallah

5. Gun embriyosu cift transfer ve 3. Gunum.iki gun sag kasik agrim cok idi.bugun daha cok karnim sis gaz gibi sanirim.acaba diyorum tuttumu bolesi normal mi surekli sorguluyorum cok zor beklemek ya...

Amin canım inşallah bizlere de anne olmayı nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…