8 Mayıs da transfer oldum. 8. Gün 55 beta 12. Gün 424 çıktı perşembe kese bakacağını söyledi doktorum. İlk denemem negatifti bu ikinci deneme. İlk negatifle pozitif arasında sadece kasiklarima giren iğne batmaları farkı var diyebilirim özellikle 6. Günden sonraİlk negatif olan arkadaşlar hiç belirtiniz olmadı mı nasıl ilerledi süreç ? Bende yarın 5.gune giricem sanki hiç bişey hissetmiyorum kasıklarımda ağrı vardi i da sanki geçti gibi acaba tutmadı mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Hayırlı olsun çok sevindimmmm8 Mayıs da transfer oldum. 8. Gün 55 beta 12. Gün 424 çıktı perşembe kese bakacağını söyledi doktorum. İlk denemem negatifti bu ikinci deneme. İlk negatifle pozitif arasında sadece kasiklarima giren iğne batmaları farkı var diyebilirim özellikle 6. Günden sonra
Walla dediğin doğru günler geçmek bilmiyorKızlar merhaba iyi akşamlarbenim tüp bebekle bir oğlum var kardes ıstıyoruz 22 mayıs da donmus transfer oldum 3. Gün embriyosu zaman gecmıyor ya
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kese ve kalp atisida sagliklica oluşur inşallah8 Mayıs da transfer oldum. 8. Gün 55 beta 12. Gün 424 çıktı perşembe kese bakacağını söyledi doktorum. İlk denemem negatifti bu ikinci deneme. İlk negatifle pozitif arasında sadece kasiklarima giren iğne batmaları farkı var diyebilirim özellikle 6. Günden sonra
Valla tuvalette bende yalıyorum malesef onu. Kullandığım ilaçlardan sanırım kabız oluyorum sürekli. Siz de de oldu mu kabızlıkŞuan ben öyleyimne oldu ne olacak tutundumu ne yapıyor tuvalete gidiyorum düştümü kafada kuruyorum
Henüz benim için erkenValla tuvalette bende yalıyorum malesef onu. Kullandığım ilaçlardan sanırım kabız oluyorum sürekli. Siz de de oldu mu kabızlık
Ben 19 mayısta transfer oldu heyecanla bekliyorumMerhabalar kızlar benim 2. Tüp bebek denemem 16 Mayıs'ta transfer oldum bekliyorumsizler neler yapıyorsunuz
Öyle düşünme canım ilaçların etkisi de olabilir, güzel düşünelim güzel olsunHenüz benim için erkenDün transfer oldum ama galiba tutunmayacak belimde uyuşmuş gibi ağrı karnımda adet olacak gibi şeyler başladı hafif hafif
Hadi hayırlsı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınMerhabalar ben haziran için açılan konuya yazmıştım ama transferim mayıs 30a planlandı buraya gelmek istedim27 yaşındayım erkek faktörlü problemimiz vardı 5.gün 4aa kalite tek embriyo transferim olacak. Yarın son kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerimizi alırız hepimizin
Ay ben neden böyle oldum korku yükleniyorÖyle düşünme canım ilaçların etkisi de olabilir, güzel düşünelim güzel olsunbende iki gün oldu transfer olalı sııfır belirti olmamış gibiyim sanki
İnşallah en hayırlı en güzel sonucu alırsınız bizimde erkek faktörü ama bütün çile acıyı ben çektim inşallah tutunurlarMerhabalar ben haziran için açılan konuya yazmıştım ama transferim mayıs 30a planlandı buraya gelmek istedim27 yaşındayım erkek faktörlü problemimiz vardı 5.gün 4aa kalite tek embriyo transferim olacak. Yarın son kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerimizi alırız hepimizin
2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum canım, ilkinde her şeyi belirti sanıyordum bu sefer saldım valla hayırlısıyla olacaksa olurAy ben neden böyle oldum korku yükleniyorsizin ki kaçıncı gün embriyosuydu
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah sıkıca tutunur bebeğinHerkese merhaba :) benim de 15 mayısta 1 adet 5. gün embriyosu transferim oldu, bizim ilk denememiz. Yarın kanda gebelik bakılacak, kandaki garanti diye evde test yapmamak için sabrettim bakalım sonuç ne olacak :) Bende endometriyosiz (çikolata kisti) ve bir tüpümde de tıkanıklık var. Bugüne kadar ara ara kasık ağrılarım ve hafif akıntılarım oldu. Bunun dışında her adet öncesi olduğu gibi göğüslerimde hassasiyet var. Bundan sonrası hayırlısı artık hepimiz pozitifleri görelim inşallah
Ay maşallah ikiside sımsıkı yapışsınlar size2 tane 3. Gün embriyo transferi oldum canım, ilkinde her şeyi belirti sanıyordum bu sefer saldım valla hayırlısıyla olacaksa olur
Amin canım inşallah bizlere de anne olmayı nasip eder RabbimAy maşallah ikiside sımsıkı yapışsınlar sizebende şimdi uyandım pes ediyorum bu kadar ne oldu ne olacak tuttumu tutmadımı yoruyor hayırlısıyla bugünü gösteren rabbim en sağlıklı şekilde pozitifide göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?