Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

bende seni tatlım,:13:
valla adım hıdır elimden gelen budur yapıom yapıom foosss

Yanii bence sabrimiz sinaniyoo en azindan benim oyle sabirsiz bi kisilik olunca Allah ta bana sana oyle degil boyle lazim dedi :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hahahaha hatırladım keçi boynuzunundandır kuzum beklesin ama o da

Aynenn aynennn :) simdi icmiyo mikrop bi belli olsun sonra icerim diyo adamda cozum bitmiyooo :)

bence keşke hiç ara vermeseydik keçi boynuzuna yani bizde yumurta oluyo sonuçta onlarda beceriksizlik keçi boynuzuna başlıcam ama tekrardan

Son düzenleme:
bence keşke hiç ara vermeseydik keçi boynuzuna yani bizde yumurta oluyo sonuçta onlarda beceriksizlik keçi boynuzuna başlıcam ama tekrardan

Aynenn bizde yumos var onlar yeteneksizzzz cidden yeteneksizzz :)

Bende basliycam keci boynuzu ozunu alip yediricem keciboynuzu suyu beni yoruyo :)

Benim hep 0 lı çıkyı bi kere 1 bende umutlandım şimdiiii ayyy hadi inşaallah veririz güzel haberi birbirimize 💕💕 bende pazartesi sabah sağlık ocagına gideyim bari 😛

iPad 'den gönderildi

Benim hep 0 lı çıkyı bi kere 1 bende umutlandım şimdiiii ayyy hadi inşaallah veririz güzel haberi birbirimize 💕💕 bende pazartesi sabah sağlık ocagına gideyim bari 😛

iPad 'den gönderildi

Benimde diger tahlil sonuctarim hep 0.0 0.1 cikiyodu simdi bole cikinca umutlandim bakalim kismetimde nasibimde vardir insallah gelir bebisimde devlet hast.acile gitsene ayy ben bekleyemezdim senin durumunda olsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…