- Emoji Skoru
- 932
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.101
Walla oyleymis bende yeni anliyomm ahaa :) sen corekotuna basladin mi bakim ne hazirlik yaptin :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Tabiki cnm skma canını kaç ay yada yıl evlisin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cnm ben öle hamile kaldım adet dönemim bitti 2 yada 3 gün sonra hep ilişkiye girdik çünkü yumurtlama dönemi o zaman
hiçbişeyyapmıcam yaaayoruldum valla geçen ay yapmıştım balı çörektotunu
Peki sen bilirsin kuzum insallah bu hazirn ayi daha gusell ve verimli calisarak bebisin olurrr ama yapsaydin keske yaaaa iyi olurduuu bari yumurta takibi yaptir dr a
Guzel abla ben 20 yasi dayim 2 yillik evliyim 7 haftalik hamileyim. Ve abla benimde olmuyodu. Anlatcam ama nasil odugunu yanlis anlatsin diye korkuyorum
yok gidicem dr a kuzumm inşallah bu ay olur yaa.
yok gidicem dr a kuzumm inşallah bu ay olur yaa.
Amin abla insallah seninde olr ablacim. Bwn bi kadina gittim bana dediki iliski sirasinda sen altta domalarak yat spermler daha rahat gider icine desi 1 ay oyle denedik 2. Ay hamile kaldim
Amin abla insallah seninde olr ablacim. Bwn bi kadina gittim bana dediki iliski sirasinda sen altta domalarak yat spermler daha rahat gider icine desi 1 ay oyle denedik 2. Ay hamile kaldim
kuzum sen adamın iflahını kuruttun gün aşırı yap bundan sonra birgün var bir gün yokkGit kuzum git once inanmak lazim inan bu ay hamis olacaksin insallahhh dr yumoslara baksin gusel gusel bide yumos gunune yakin cok iliski olmasin malum kaliteee ben bunu anladimm :) benimki kalitesizlesmisti bence ahahhaha :)
hmmm domalarak derken misyoner pozisyonu iyi diye biliyorudm neyse bu ay ortaya karışık yaparızzz
Ben doğum yapalı 10 ay oldu tatlım bebeğim 10 aylık B'nde 2 yıllık evliyim
kuzum sen adamın iflahını kuruttun gün aşırı yap bundan sonra birgün var bir gün yokk
Ahahahhaa ortaya karisikk allahimm yaaa yerim seniii ben yaa yerimmm :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?