Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Tabiki cnm skma canını kaç ay yada yıl evlisin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7 aylik evliyim canim son iki aydir iste yumurtlamaayi takip edip hamile kalmaya caliisiyorum esime keci boynuzu takviye ediyorum kendimde bi bu ay corekotu bal tarcin karisimi yaptim 10 gun bakalim bekliyorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Evet cnm ben öle hamile kaldım adet dönemim bitti 2 yada 3 gün sonra hep ilişkiye girdik çünkü yumurtlama dönemi o zaman

Sen nasil hamile kaldin canim ? Kac aylik hamilesin ?

hiçbişey yapmıcam yaaayoruldum valla geçen ay yapmıştım balı çörektotunu

Peki sen bilirsin kuzum insallah bu hazirn ayi daha gusell ve verimli calisarak bebisin olurrr ama yapsaydin keske yaaaa iyi olurduuu bari yumurta takibi yaptir dr a

Guzel abla ben 20 yasi dayim 2 yillik evliyim 7 haftalik hamileyim. Ve abla benimde olmuyodu. Anlatcam ama nasil odugunu yanlis anlatsin diye korkuyorum

Peki sen bilirsin kuzum insallah bu hazirn ayi daha gusell ve verimli calisarak bebisin olurrr ama yapsaydin keske yaaaa iyi olurduuu bari yumurta takibi yaptir dr a

yok gidicem dr a kuzumm inşallah bu ay olur yaa.

Guzel abla ben 20 yasi dayim 2 yillik evliyim 7 haftalik hamileyim. Ve abla benimde olmuyodu. Anlatcam ama nasil odugunu yanlis anlatsin diye korkuyorum

Yok canim niye yanlis anliyim anlat sen cok genc evlenmissin yaa ama bebisin insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim yaa

yok gidicem dr a kuzumm inşallah bu ay olur yaa.

Git kuzum git once inanmak lazim inan bu ay hamis olacaksin insallahhh dr yumoslara baksin gusel gusel bide yumos gunune yakin cok iliski olmasin malum kaliteee ben bunu anladimm :) benimki kalitesizlesmisti bence ahahhaha :)

Amin abla insallah seninde olr ablacim. Bwn bi kadina gittim bana dediki iliski sirasinda sen altta domalarak yat spermler daha rahat gider icine desi 1 ay oyle denedik 2. Ay hamile kaldim

Amin abla insallah seninde olr ablacim. Bwn bi kadina gittim bana dediki iliski sirasinda sen altta domalarak yat spermler daha rahat gider icine desi 1 ay oyle denedik 2. Ay hamile kaldim

Himmm anladim canim saol tatlim insallah evet dr larda onu soyluyodu saol tatlim paylastigin icinn :)

hmmm domalarak derken misyoner pozisyonu iyi diye biliyorudm neyse bu ay ortaya karışık yaparızzz

Ben doğum yapalı 10 ay oldu tatlım bebeğim 10 aylık B'nde 2 yıllık evliyim

kuzum sen adamın iflahını kuruttun gün aşırı yap bundan sonra birgün var bir gün yokk

Ben doğum yapalı 10 ay oldu tatlım bebeğim 10 aylık B'nde 2 yıllık evliyim

Ayy massallah canimmm benimm ya saglikli uzun bi ömrü olur insallahhh

kuzum sen adamın iflahını kuruttun gün aşırı yap bundan sonra birgün var bir gün yokk

Hayir ben sana demedim mi ben bisi yapmadim walla adam terss adet donemi uzun olunca ara vermedi 4 gun sonrada keciboynuzundanmidir nedir bi kudurdu tovbeler olsun ama yumurtlama zamani daha durgunn hii zaman gelmis misali gicik etti beni zaten orasida ayriii ahahah bundan sonraa yokk gorur oo bir var bir yok hatta yumosa kadar yok ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…