- Emoji Skoru
- 2.619
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.081
Ben geçen hafta dayanamadım evde test vardı yaptım. Düşün o kadar varsa bile nasıl çıksın? Ama diyorum ya sanki hamileyim ya. Bu kasık ağrılarım hiç olmadı daha önce. Geç yumurtlama oldu bu ay farlındayım klomen geç etki etti. Dün adet günümdü ama olmadım. Zaten pko var düzensiz de yine de gecikti yani 😊😊😊
iPad 'den gönderildi
Kıslar bugun adet gunum ama olmadım klomen kulalndım gecıkebılır dımı umıtlenmıyım agrım var ama yenı sımdı basladı agrım normalde bı hafta once baslardı bılmıorum bı yardımcı olursanz sevınırım
Ayyy insallah hamilesindir canimm yarin kan verirsin cikar insallahh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
3 haftalık gebelik çıkar mı ki kanda çıkar sanıyorum. Şu an kulaklarım ağrıyor bunuda eblirti sayarım ben şimdi 🍓
iPad 'den gönderildi
Kizlar kanda 4 mu cikti. Bidaha vermedin mi kan
Canim ben umudunu yitirmeni istemem ama 4 ay once ben yasadim u durumu 9 cilti deger yukselmedi deger cok umutlanma . Umudunu yitirme bak ben simdi 7haftalik hamileyim . Rabbim sanada nasip etsin
Cok sagol canim rabbim sanada versin . Kac yasindasin sen canim
Kızlar inşallah hamişsinizdir eğer değilseniz hiç üzülmeyin Allah'a dua edin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyiyim bebegim iste sag batmalarim ve bel agrim var baska bisey yok bide kocis heycan yapio ben rahatimda o degil hayir negatifse nie 4 cikiyo yukselmistir belki test yaptiralim yine diyo Allahim ben bole heycan yapacagini hic bilmiyodumananas yedirdi dun bir suru :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kızlar inşallah hamişsinizdir eğer değilseniz hiç üzülmeyin Allah'a dua edin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyy ya kıyamam inşallah bebişim yaaa artarbak seninkide istiyomuş demkki üzülme tek taraflı degilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?