Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Ayyy insallah hamilesindir canimm yarin kan verirsin cikar insallahh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canim inan hic bilmiyorum klomen nasil etki ediyo geciktiriyomu napiyo bir bilgim yok catlama ignesi yaptirdin mi kuzum klomen kullandigina gore dr kontrolundesin bisi demedi mi su zmn adet olursun felan gel diye

Ayyy insallah hamilesindir canimm yarin kan verirsin cikar insallahh

3 haftalık gebelik çıkar mı ki kanda çıkar sanıyorum. Şu an kulaklarım ağrıyor bunuda eblirti sayarım ben şimdi 🍓

iPad 'den gönderildi

3 haftalık gebelik çıkar mı ki kanda çıkar sanıyorum. Şu an kulaklarım ağrıyor bunuda eblirti sayarım ben şimdi 🍓

iPad 'den gönderildi

O belirtimi bilmiyorum fakat yumurtlamadan sonraki 13.gun cikiyomus internette okudum cnm bende dayanamadim gittim 9.gun test yaptirdim 4.0 cikti bekliyorum bakalim hayirlisiyla insallah bebesim gelir 1 saate sonucu veriolar zaten

Kizlar kanda 4 mu cikti. Bidaha vermedin mi kan

Evet kuzum dun verdim 4 cikti bir daha pazartesini bekliyim dedim anca varsa deger yukselir diye ilkkez bu kadar yuksek cikti biraz olsun umut oldu insallah vardir bebisim bana gelir :)

Canim ben umudunu yitirmeni istemem ama 4 ay once ben yasadim u durumu 9 cilti deger yukselmedi deger cok umutlanma . Umudunu yitirme bak ben simdi 7haftalik hamileyim . Rabbim sanada nasip etsin

Canim ben umudunu yitirmeni istemem ama 4 ay once ben yasadim u durumu 9 cilti deger yukselmedi deger cok umutlanma . Umudunu yitirme bak ben simdi 7haftalik hamileyim . Rabbim sanada nasip etsin

Amin insallah canim Allah seninde bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallahh

Evet cnm ben öle hamile kaldım adet dönemim bitti 2 yada 3 gün sonra hep ilişkiye girdik çünkü yumurtlama dönemi o zaman

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar inşallah hamişsinizdir eğer değilseniz hiç üzülmeyin Allah'a dua edin

Yok guselim ya dr gittim ben bu ay kontrollere hormonlar felan guseldi 18.gun yumurtama bakti 19 mm olmustu sonra araliksiz calisma yap dedi insallah catlama gune denk gelirse kalirsin demistide hersey Allahtan o isterse olur

oyy ya kıyamam inşallah bebişim yaaa artar bak seninkide istiyomuş demkki üzülme tek taraflı degilmiş

Evet canim ya bol bol dua ediyorum insallah olur diye olmazsa uzulmem cok yipratmam kendimi zamani degilmis derim saol canim umudum var bakalim sabredicem insallah geliyodur bebegim :)

oyy ya kıyamam inşallah bebişim yaaa artar bak seninkide istiyomuş demkki üzülme tek taraflı degilmiş

Walla oyleymis bende yeni anliyomm ahaa :) sen corekotuna basladin mi bakim ne hazirlik yaptin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…