Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Vallah sanrm yerleşme çabaları sol kasığım çok ağrıo kahvaltı yapıp yattm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabisi canım kazı çalışmasi var orda çocuk ugrasiyo orda :)) burcucum sonra pit pit atigini duyucaksin ay çok güzel bi duygu o

Tabisi canım kazı çalışmasi var orda çocuk ugrasiyo orda :)) burcucum sonra pit pit atigini duyucaksin ay çok güzel bi duygu o

Gerçektenmi ayyy 4 haziranda keseyi görürüz dedi geç değilmi? Beta 132 idi

Gerçektenmi ayyy 4 haziranda keseyi görürüz dedi geç değilmi? Beta 132 idi

KıZ geç falan değil dr dan iyimi biliyosun 6.7haftalikda görünyo .dra gittim ben testten sonra oglumda 10 gün sonra gel demişti sonrada kalp atışı diye beklicen sonra Hareketleri Oooo daha cokkk işin var :)) sen Allaha bırak artık ona emanet

Elifim sen nasılsin

Iyiyim bebegim iste sag batmalarim ve bel agrim var baska bisey yok bide kocis heycan yapio ben rahatimda o degil hayir negatifse nie 4 cikiyo yukselmistir belki test yaptiralim yine diyo Allahim ben bole heycan yapacagini hic bilmiyodum ananas yedirdi dun bir suru :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Önerim adet dönemi 2 3 gün sonra tumurtlama dönemi bol bol ilişki

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen sürekli elimi üstüne koyup Ayetel kürsi fatiha okuyrm Allah korusun bebeğimi diye

Önerim adet dönemi 2 3 gün sonra tumurtlama dönemi bol bol ilişki

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adet donemi derken canim ? Yani yumurtlamadan sonra 3 gun surekli iliski dimi ?

1 hafta var daha ama bekleyemiyorum resmen ama sanki biliyorum hamileyi hissediyorum ama boşa çıkmasından da korkuyorum 😞

iPad 'den gönderildi

Aynen sürekli elimi üstüne koyup Ayetel kürsi fatiha okuyrm Allah korusun bebeğimi diye

Eşin sağ elini karnında gezdirerek Ya Mübdi çeksin 99 tane düşük tehlikesi vs için 😊

iPad 'den gönderildi

1 hafta var daha ama bekleyemiyorum resmen ama sanki biliyorum hamileyi hissediyorum ama boşa çıkmasından da korkuyorum 😞

iPad 'den gönderildi

Insallah bosa cikmaz korkma insallah hamissindir canim bekle bekle beklemeyince insan daha kotu oluyo yanlis sonuclar alip gidisati kotu etkileyebilirr bende aceleci davranip duruyorum yapmiycam bi dahaa

Insallah bosa cikmaz korkma insallah hamissindir canim bekle bekle beklemeyince insan daha kotu oluyo yanlis sonuclar alip gidisati kotu etkileyebilirr bende aceleci davranip duruyorum yapmiycam bi dahaa

Ben geçen hafta dayanamadım evde test vardı yaptım. Düşün o kadar varsa bile nasıl çıksın? Ama diyorum ya sanki hamileyim ya. Bu kasık ağrılarım hiç olmadı daha önce. Geç yumurtlama oldu bu ay farlındayım klomen geç etki etti. Dün adet günümdü ama olmadım. Zaten pko var düzensiz de yine de gecikti yani 😊😊😊

iPad 'den gönderildi

Kıslar bugun adet gunum ama olmadım klomen kulalndım gecıkebılır dımı umıtlenmıyım agrım var ama yenı sımdı basladı agrım normalde bı hafta once baslardı bılmıorum bı yardımcı olursanz sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…