- Emoji Skoru
- 128
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.061
Nasılsin canım bebis rahat duruyormu annesi :))
Iyiyiz kuzum kahvaltimizi yaptiikkkk oturmacaaa :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Vallah sanrm yerleşme çabaları sol kasığım çok ağrıo kahvaltı yapıp yattm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabisi canım kazı çalışmasi var orda çocuk ugrasiyo orda :)) burcucum sonra pit pit atigini duyucaksin ay çok güzel bi duygu o
Gerçektenmi ayyy 4 haziranda keseyi görürüz dedi geç değilmi? Beta 132 idi
Afiyet olsun kuzucanlar
Elifim sen nasılsin
KıZ geç falan değil dr dan iyimi biliyosun 6.7haftalikda görünyo .dra gittim ben testten sonra oglumda 10 gün sonra gel demişti sonrada kalp atışı diye beklicen sonra Hareketleri Oooo daha cokkk işin var :)) sen Allaha bırak artık ona emanet
Iyiym bitanem sag kasigim ve belim cok agiriyo goguslerimde agiriyo bayagi adet belirtilerim basladi bakalimm :) herseyin hayirlisi bakalimm :)
gelemsin kırmızılar inşallah bebişimiz sıkınca tutunsun sana :)
Önerim adet dönemi 2 3 gün sonra tumurtlama dönemi bol bol ilişki
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim bende hamileyim inan iki gun oncesini hic hatrlamiorm adetten iki gun ince test yapmstm bn ve cok silik cikmsti ama genelde akintim vardi sen bi test yap canim iicin rahatlasn bendr pkoluydum ilk denemede hamis kaldim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen sürekli elimi üstüne koyup Ayetel kürsi fatiha okuyrm Allah korusun bebeğimi diye
Eşin sağ elini karnında gezdirerek Ya Mübdi çeksin 99 tane düşük tehlikesi vs için 😊
iPad 'den gönderildi
1 hafta var daha ama bekleyemiyorum resmen ama sanki biliyorum hamileyi hissediyorum ama boşa çıkmasından da korkuyorum 😞
iPad 'den gönderildi
Insallah bosa cikmaz korkma insallah hamissindir canim bekle bekle beklemeyince insan daha kotu oluyo yanlis sonuclar alip gidisati kotu etkileyebilirr bende aceleci davranip duruyorum yapmiycam bi dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?