Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

İdrAr testi yapsaydın cnmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben geldimmmmm :) uyandm kahvaltımı yaptmmm uzanıyorumm sizi çok özledmmm

Yaaaa deprwm oldu kizlar cok korktm cok sallandik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyiyim cok şükür nöbetçiyim canm hastanedeyim sen napıosun nasılsın bakim

Iyiym bitanem sag kasigim ve belim cok agiriyo goguslerimde agiriyo bayagi adet belirtilerim basladi bakalimm :) herseyin hayirlisi bakalimm :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Elif kızarm bakkk !

Kizmaaa amaa bakkk :) ayy bir yemek yemisim esim sasirdi hayirdir diyo bal yemezdim onu bile yedimmm :) ayyy annissss senin bi yerin agiriyomu keyfin yerinde mi bugun yalnizmisin ?

Kizmaaa amaa bakkk :) ayy bir yemek yemisim esim sasirdi hayirdir diyo bal yemezdim onu bile yedimmm :) ayyy annissss senin bi yerin agiriyomu keyfin yerinde mi bugun yalnizmisin ?

Sol kasık çok fena hissedyrm orda bebeğim sağda hiç bişii yoook, yalnzm keyfim yerindeee :) güzel bi kahvaltı yaptm yuumurta süt bal :) güzeldi ilaçlar içildi uzanıyrm

Ohhh ohhh yarasin bebegimeee afiyet olsun evet uzatt yat filmm izle gusel gusel arada sut ic uyu :)

Yaaaa deprwm oldu kizlar cok korktm cok sallandik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy evet korkma panik yapma sen canakkale merkez ustu 6.5 siddetindeymis sen korkma dikkat et kendinee kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…