- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #7.001
Merhaba kızlar.. Bende 14 Mayısta adet oldum olacağım beklerken.. Hamıleliği de çok istememe rağmen neden se o ay sanki bekleyen ben değilmiş gibi adet olmayı beklerken test yapıp silik çizgiyi gördüm.. banyoda bir o yana bir bu yana gide gide sevinçten bayılacaktım nerdeyse.. zavallı eşimi uyandırıp fellik fellik nöbetci eczane aradık.. Acaba yanlış mı çıktı yeni idrar testi alayım diye Allahım ya... Bizimki almışken al barii beş altı tane dediBide yolda hele bir çıkmasın görürsün diye de takılması cabası O akşam hızımı alamayıp üç tane test yapmışım:18: Ve silik çizgiiiiiiiiii Sonra kan verdim ve betam 736 çıktı ..... Hamişimmmmmmmmmmm Allah hepinize nasibetsin inşaaallah
Insallah ya aksam uykusuhic huyum degildir uykum geldi uyudum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben çok isityorum ama maalesef çok kilolu olduğum için bünyem buna izin vermiyor.
Bugün kuzumun tatlı telaşları vardıı gösterisini yaptı maşallah kuzuma çooooookkk duygulandımm iyi ki balımı doğurmuşum iyi ki allahım onu bana vermiş hamd olsun rabbime sonsuz şükürler olsun kızlarr allahımdan dilerim sizlerde en kısa zamanda anneliği tadarsınız cani gönülden diliyorum veee allahım uzuuuuunnn zamandır bebişi olmayanlara nasip etsin hiiiç kimseyi evlatsız bırakmasın inş amin
Kozlar bat 27 mayis dun ikinci çizgi hayelet gibiydi bugün silik ikinci cizgiyi gördüm Allah herkese nasip etsin
tebrikler canım rabbim sağlıklı hamilelik sağlasın inşaallahhhKozlar bat 27 mayis dun ikinci çizgi hayelet gibiydi bugün silik ikinci cizgiyi gördüm Allah herkese nasip etsin
Hayirlisi olsun canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh
tebrikler canım rabbim sağlıklı hamilelik sağlasın inşaallahhh
kuzucum adetine daa 4 gün var artar inşallah birde adeti geçtiği halde 20 lerde çıkanlar var hcg si yani inşallah seninki de 4 gün içinde ikiye katlanır ve hamilesindirBende bekleyemedim iste 4 gunum var benimde bata bugun test 4 cikti daha once 0 ve en yuksek 2 yi gordum simdi 4 olunca heveslendim dua ediorum hep Allahim
Nasip eder insallah bebisim gobisimdedir sag tarafimda asiri batma var ayagim bile agirio biraz akintimda devam ediyo bakalim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kuzum ben hiç eklemedim telden girmedim sinemler giriyor onlara bir sor istersenSağol canim fotoyu ekliyemedim tlf nazil ekliyecegimi bilen varmi
kuzum ben hiç eklemedim telden girmedim sinemler giriyor onlara bir sor istersenbu arada kanda ne zaman baktıracaksın şuan eminim yerinde duramıyorsundur
kuzum sen kimyasal gebelik ne zaman geçirdin bende geçirdim de merak ettim ne kadar süre sonra hamile kaldın diye...bu arada pazartesi günü gittiğinde daha netleşir iyi olur aslında ama ben sanırım senin yerinde olsam dayanamaz fırlar giderdimBen bir tane daha yapiyim yarin sabah ondan sonra pazartesi kan veririm ben zaten hissediyordum kasik batmalari ve bas dönmesi gibi ama en erken testte ne zaman cikar diye merak ediyordum ben çok yaptim gecen ay 5 gün geçti hergun yaptim cikmadi ben güveniyorum idrar testine kimyasal gebelik gecirdigimde hayalet gibi cikti birinde negatif cikti o yüzden kanda baktirmistim
Insallahh bebegim esime soyliyim gitsin alsin ananas bende namaz kilip yasine basliycam yavrum bana gelir insallahh hepinize dua edicem betusum ve ozlemim defne esra hepinize annislerimede edicemmm mervem burcumm ve double annisimede :)
Canim benim dun butun namazlarimda aklima gelen her anda dua ettim hepinize Rabbim bebisini gobisine tuttursun insallah hayirlisiyla seninle olsun bu ay amin
kuzucum adetine daa 4 gün var artar inşallah birde adeti geçtiği halde 20 lerde çıkanlar var hcg si yani inşallah seninki de 4 gün içinde ikiye katlanır ve hamilesindir
Canim benim dun butun namazlarimda aklima gelen her anda dua ettim hepinize Rabbim bebisini gobisine tuttursun insallah hayirlisiyla seninle olsun bu ay amin
Herkesciklere gunaydinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?