- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.981
Kuzum bişey sorcam adet tarihine bir iki gün kala akıntın ne durumdaydı. Benm bu öğlene kadar çok yogundu afedersin kremsi gibi adet oldum dşye lavaboya giderdim sanki tuvaletim kaçırmış gibi. Bugün kesildi korkuyorum yoktur diye 😞😞😞
Bu arada da hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşaallahh ❤️
iPad 'den gönderildi
Kızlar bşlıyrm yazmaya bu ay adet biter bitmez gün aşırı başladık ovulasyon testi kullandmm çift çizgi den önce o gün ve sonra 3 gün üstt üste ilişki oldu bnde sadece bi kavanoz incir suyu içtm incir kaynatıp, eşime keçi boynuzu kaynatıp sabah akşm içirdm, yumurtlamadan sonra gün aşırı devam ettik, belirtilere gelince hç bşy yoktu, sadece akıntım devam etti adete bigün kala bile, göğüsler ağrıyodu adet sandm, adete 1 gün kala test yaptm negatifti, 3. Gecikme gününde net çift çizgi :) hepinizi seviyrmm düşük tehlikem var uyuyorm , ilaç uyku yapıyo Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı bebişler versin. Amin hiç üzülmeyin Allah a sığının bnm umudum bittiği anda Rabbim umut gönderdi, dualarınızı eksik etmeyin öpüyorummmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben mantar enfrksiyonu geciriyorum 3 gündür gecer diye bekledim geçmedi doktordoktorla kontrolün normalde adetin 3.günü.adete 8 gün var.ne yapsam yarin gitsem mi ya olur da hamileysem kontrolde belli de olmaz ne yapsam sizce.kafam allak bullak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bşlıyrm yazmaya bu ay adet biter bitmez gün aşırı başladık ovulasyon testi kullandmm çift çizgi den önce o gün ve sonra 3 gün üstt üste ilişki oldu bnde sadece bi kavanoz incir suyu içtm incir kaynatıp, eşime keçi boynuzu kaynatıp sabah akşm içirdm, yumurtlamadan sonra gün aşırı devam ettik, belirtilere gelince hç bşy yoktu, sadece akıntım devam etti adete bigün kala bile, göğüsler ağrıyodu adet sandm, adete 1 gün kala test yaptm negatifti, 3. Gecikme gününde net çift çizgi :) hepinizi seviyrmm düşük tehlikem var uyuyorm , ilaç uyku yapıyo Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı bebişler versin. Amin hiç üzülmeyin Allah a sığının bnm umudum bittiği anda Rabbim umut gönderdi, dualarınızı eksik etmeyin öpüyorummmm
ins bi sorun olmaz bebise ve sana cok korkuyorum bende hala dr gidemedim cok yogunlar bende tedirgin oldum nasil anlasildiki dusuk tehlikesi gecmis olsun
Bilmiyorumki canim ama netten bi arastirsana canim ona gore yaptir yoksa husrana ugrama kuzum iyice arastir ama cikar yuksek ihtimalle
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
eliffff daha 4 güna var şeker değerin yükselebilir şu an hamişlik yok hcg ye göre ama bu değer artmayacak ta değil inşşşşş değerin artar bebikommm sende hamiş olursun inşşş
Yemek yiyeceğimmm cnmm :) yazcam öğleden sonra öpüldnz ymk yiyip hastaneye gitcm :)
Insallah bitanem insallah yukselir dualarim onun icin Allahtan umit kesilmez deyip moralimi bozmuyorum umrim yukselir yaaa umudum tekrar yerine geldi
bebeğim rabbim yazmıştır bebişinin geleceği zamanı onun için hiiiiçççç takma senin meleğinde yazılan zamanda gelecek ve seni mutlu edicek inş en kısa zamanda gelir meleğin
Insallah gelme zamani simdidir beni cook mutlu ederr melegim insallaaahhhh
ay hadi inş inş az kalmış zaten :)) eccik sabır huuuu emini izliyon doksanlardaki emini benim adamım o :)
kız elif kocayıda kızın gösterisinden sonra yolladım dedim ne zaman geliyosun kaşını gözünü oynatıp durdu kazasız belasız gitsin gelsin inş
bızlerıde burda bır basımıza bırakın pekı ne guzellbız mutlu oluyorduk haber aldıkca ama neyseee gercı gelen gıdecek off offf
Canım sende hamişssin dimi sana da sorayım adet tarihine bir iki gün kala akıntın nasılsı. Benim bugüne kadar çok yoğundu ama bugün kesildi. Pkoluyum normalde düzensiz gecen ay bu tarihte oldum korku kapladı şimdi içimi 😞
iPad 'den gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?