Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

sağol canim iyi dileklerin için. benim adet öncesi ve hatta yumurtlama zamani bile akintim yok denecek kadar azdi. hala da öyle. hatta bu ay gecen aylara gore çok azdi yumurtlamadim mi diye korkmustum. şükürler olsun ki değilmiş. darisi senin başına belirtilere takilma canim herkeste farklı oluyor

Kızlar bşlıyrm yazmaya bu ay adet biter bitmez gün aşırı başladık ovulasyon testi kullandmm çift çizgi den önce o gün ve sonra 3 gün üstt üste ilişki oldu bnde sadece bi kavanoz incir suyu içtm incir kaynatıp, eşime keçi boynuzu kaynatıp sabah akşm içirdm, yumurtlamadan sonra gün aşırı devam ettik, belirtilere gelince hç bşy yoktu, sadece akıntım devam etti adete bigün kala bile, göğüsler ağrıyodu adet sandm, adete 1 gün kala test yaptm negatifti, 3. Gecikme gününde net çift çizgi :) hepinizi seviyrmm düşük tehlikem var uyuyorm , ilaç uyku yapıyo Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı bebişler versin. Amin hiç üzülmeyin Allah a sığının bnm umudum bittiği anda Rabbim umut gönderdi, dualarınızı eksik etmeyin öpüyorummmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cannmm allahim yardimcin olsun bebisin seni hic birakmasin darisi da bize olsun insallah belki bi gun bende hamileyiiimmm derim cok isterim hemde bunu ilk sizlerle paylasmayi :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar cvp yazan olmamış ama doktorumuz aradım ve ilaç adi verdi

ins bi sorun olmaz bebise ve sana cok korkuyorum bende hala dr gidemedim cok yogunlar bende tedirgin oldum nasil anlasildiki dusuk tehlikesi gecmis olsun

Bilmiyorumki canim ama netten bi arastirsana canim ona gore yaptir yoksa husrana ugrama kuzum iyice arastir ama cikar yuksek ihtimalle

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

eliffff daha 4 güna var şeker değerin yükselebilir şu an hamişlik yok hcg ye göre ama bu değer artmayacak ta değil inşşşşş değerin artar bebikommm sende hamiş olursun inşşş

eliffff daha 4 güna var şeker değerin yükselebilir şu an hamişlik yok hcg ye göre ama bu değer artmayacak ta değil inşşşşş değerin artar bebikommm sende hamiş olursun inşşş

Insallah bitanem insallah yukselir dualarim onun icin Allahtan umit kesilmez deyip moralimi bozmuyorum umrim yukselir yaaa umudum tekrar yerine geldi

Yemek yiyeceğimmm cnmm :) yazcam öğleden sonra öpüldnz ymk yiyip hastaneye gitcm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeğimm tekrar hayırlı uğurlu olsun meleğin inşş en kısa zamanda kanamanda biter tatlı bir hamilelik geçirirsin :)

Insallah bitanem insallah yukselir dualarim onun icin Allahtan umit kesilmez deyip moralimi bozmuyorum umrim yukselir yaaa umudum tekrar yerine geldi

bebeğim rabbim yazmıştır bebişinin geleceği zamanı onun için hiiiiçççç takma senin meleğinde yazılan zamanda gelecek ve seni mutlu edicek inş en kısa zamanda gelir meleğin

Bugün kuzumun tatlı telaşları vardıı gösterisini yaptı maşallah kuzuma çooooookkk duygulandımm iyi ki balımı doğurmuşum iyi ki allahım onu bana vermiş hamd olsun rabbime sonsuz şükürler olsun kızlarr allahımdan dilerim sizlerde en kısa zamanda anneliği tadarsınız cani gönülden diliyorum veee allahım uzuuuuunnn zamandır bebişi olmayanlara nasip etsin hiiiç kimseyi evlatsız bırakmasın inş amin

bebeğim rabbim yazmıştır bebişinin geleceği zamanı onun için hiiiiçççç takma senin meleğinde yazılan zamanda gelecek ve seni mutlu edicek inş en kısa zamanda gelir meleğin

Insallah gelme zamani simdidir beni cook mutlu ederr melegim insallaaahhhh

Insallah gelme zamani simdidir beni cook mutlu ederr melegim insallaaahhhh

ay hadi inş inş az kalmış zaten :)) eccik sabır huuuu emini izliyon doksanlardaki emini benim adamım o :)
kız elif kocayıda kızın gösterisinden sonra yolladım dedim ne zaman geliyosun kaşını gözünü oynatıp durdu kazasız belasız gitsin gelsin inş

Ayy çok sevindim canımm. Rabbim bebeğini bağışlasın sana inşaallahh ❤️❤️ dualarımda olacaksın

iPad 'den gönderildi

Aminnn insallah kazasiz belasiz gidip gelir iyi haberlerle insallah getirecek mi kayinvalideni ne niyetlee gitti yani kuzum ?

Ne yiyosunuz yahuu ne iciyosunuz hamilelik ihtimali artsin diyeer banada diyiiinnnnn

Evet canim bende hamileyim inan iki gun oncesini hic hatrlamiorm adetten iki gun ince test yapmstm bn ve cok silik cikmsti ama genelde akintim vardi sen bi test yap canim iicin rahatlasn bendr pkoluydum ilk denemede hamis kaldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…