- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.961
Tombulum canim emin ol senden cokkk fazlayimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben acaba kilodan mi olmuyor diye üzülüyodum her zamanki gibi moral oldun bana saol canim
Uzulmek degil bi tuhafim dua edinde ne olur yukselsin lutfen beni unutmayin dualarinizda
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
kuzum noluyo ya bişey olmasa 4 çıkarmıyıdı ilaç igne falan kullanmadın bu deger ya 1 çıkar ya sıfır geç döllenme olabliri şimdiden moralini neden bozuyosun lütfen ya 2 gün sonra Allahmın izniyle artıcak inş .ananas yemeliymişsin okudum bi faydalıymış tutunmada
Bilmiyorumki canim ama netten bi arastirsana canim ona gore yaptir yoksa husrana ugrama kuzum iyice arastir ama cikar yuksek ihtimalle
Kasik batmalirim var ve acayipakintim var 7 gun gecer mi :-(
kızlar aradım hastaneyi. sonucum 114.82. hamileyimmmmmmmşükürler olsuuuuuuuuuuuunnnn Allahımmmmmmmmm
Gecer kuzummm sen sakin olll insallahhh hayirli haberlerini aliriz Allah in izni ile
kuzum noluyo ya bişey olmasa 4 çıkarmıyıdı ilaç igne falan kullanmadın bu deger ya 1 çıkar ya sıfır geç döllenme olabliri şimdiden moralini neden bozuyosun lütfen ya 2 gün sonra Allahmın izniyle artıcak inş .ananas yemeliymişsin okudum bi faydalıymış tutunmada
Korkuyorum kuzucum 😞 bir haftad aha bekleyim diyorum ama akıntım çok fazlayken bugün kupkuru 😞 pko luyum klomen kullanmıştım geçen ay 23 ünde oldum normal olsaydı bugün olmam lazımdı. Çok halsizim kilometrelerce yol yürümüş gibiyim uyuyorum habire böyle olmazdım. Ooy Rabbim bışa çıkarmasın heveslerimizi 😞
iPad 'den gönderildi
Kasik batmalirim var ve acayipakintim var 7 gun gecer mi :-(
Gecer ins merak etne benimde bi hafta oncesi adet sancisi gibi agrilarim olmustu akintida cabasi hep offf yine bu ay da olmadi galiba regl oldum diye lavoboya gidiyordum sonra bata bi iki gun kala dayanamayip test yaptim ikinci cizgi ucuk pembeydi sonra ertesi gun sabah yaptim cizgi belliydi hemenn bi kosu kan testi ve bhcg 128kusur cikti simdi kendi dr randevuyu en erken carsambaya buldummm o gunu bekliyorumins seninde sonuc bu sekilde olur:)
Suan cok umutlu tatlim burcuyla ona anlattik bizde bati beklioruzz
Insallahh bebegim esime soyliyim gitsin alsin ananas bende namaz kilip yasine basliycam yavrum bana gelir insallahh hepinize dua edicem betusum ve ozlemim defne esra hepinize annislerimede edicemmm mervem burcumm ve double annisimede :)
inşallah canım sen sakin ol yeter olacagı varsa zaten tutunur ordaaa
Gecer ins merak etne benimde bi hafta oncesi adet sancisi gibi agrilarim olmustu akintida cabasi hep offf yine bu ay da olmadi galiba regl oldum diye lavoboya gidiyordum sonra bata bi iki gun kala dayanamayip test yaptim ikinci cizgi ucuk pembeydi sonra ertesi gun sabah yaptim cizgi belliydi hemenn bi kosu kan testi ve bhcg 128kusur cikti simdi kendi dr randevuyu en erken carsambaya buldummm o gunu bekliyorumins seninde sonuc bu sekilde olur:)
Gecer kuzummm sen sakin olll insallahhh hayirli haberlerini aliriz Allah in izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?