Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

umut vermek gibi olmasında benimde ilk yaptığım testi attım bi kenara çıkmadı yine dedim. saatler geçti bi baktım kıl bi bi çizgi var arkasını ışığa tutunca daha çok belli oluyordu . 2 gün sonra yaptım silik çizgi daha belirgindi. . hayırlısı olsun bir daha dene .2-3 saat idrarını tut su da içme bidaha testi tekrarla

canım hayırlı olsun ama biraz bekle pazartesi git çünkü cumartesi gitsen de gormuycen o yüzden bekle pazartesi keseyi görürsün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle ama inanılmaz kötüyüm canım ya artık inancım azalıyor ben ilk ay hamile kalırım diye düşünüyordum ama çok yanılmışım

ah canım ben 8 ay da kavustm bebegime ve şimdide yatıyorum bence böyle dusunmen çok yanlış rabbimin hoşuna gitsin ama büyük söz söyleme o anda dilek kapin açık olur anne olamiycam deyince allah muhafaza kabul olur elimden geleni yaptım rabbim sana siginiyorum demek lazım bence ama :)

Bende sasirdim canm once yapardim hic cikmazdi diger gunde bakardim bisi var mi diye olmazdi hayirlisi hakkimzda yarin sabah ilk idrarla bi daha yapayim

Iste sabredemiyorum ama edicem tutucam kendimi yani 5 gunde de cikmazki dimiii kendimi kandirmanin hicbir anlami yok bosuna iste yine negatif demem kendimi uzmem tatli bekleyise devammm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

benimde adetime 4 gün var niyetliyim yani 15 saattir bişey yiyip içmedim bi test yapayım dedim belki çıkar ama malesef negatif dün hafiften adet belirtileri başladı herşeyin hayırlısı bekle bence olsada cıkmaz ben yaptım pişman oldum

hep vırrr onlar kuzum yapma bir daha batına 1 2 gün kala yap boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…