Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtisi olabiliyor canım. inşallah hamilesindir. ben de yarın sabaha bi test yapayım bakalım ne çıkacak.

Benden iki gundur lekelenme tarzi kanama geliyor gecen cuma yani ayin 16 da kan testi yaptirmistim negatif cikti gecen ay ovulasyon testine bagli 22 nisanda iliski oldu.ve suan beynim durdu bu kanama neden olabilir sizce fikir verebilirmisiniz lutfennn :26:

Bnmde geçen ay oldu adet oldm , canm umarm sen olmazsn bazen yerleşme olabiliyor, doktora danışcam bnde çok stresliydi bnm için o durum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnmde geçen ay oldu adet oldm , canm umarm sen olmazsn bazen yerleşme olabiliyor, doktora danışcam bnde çok stresliydi bnm için o durum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiçbir sancı ağrı yok şaşırdım kaldım adetlerimde duzensiz az önce dr.aradim iki uc gun beklememi soyledi kan testini tekrarlayackmis gene umutlandim off:44:

Ayy ben o minnoslari da annisini de yerim kiii ben de ucunuzu cok seviyomm bayilirim zaten ikiz cocuklara :)) Allahim nazardan korusun sizi masallah size masallah

Mayis ayi demisken; ) nisanda olmadi mayista hadi hayirlisi bakalim dedik 23mayis bat ama bi iki g7n one gelirdi hep ve bu ay ilginctir gecenhafta yumurtlama döneminde ki gibi akinti oldu adet sancisi gibi sancilar ara ara batmalar pek ihtimal vermedim sonra bu sali dayanamayip ovulasyon testinde belli olur diye okumuştum bazi yerlerde bi denesem ne kayberim dedim yaptim ikinci cizgi cok belliydi yine ihtimal vermedim icim rahat etsin diye gebelik testi aldim sabah yaptim ikinci cizgi belli :) bi kosu kan tahlili yaptirdim sonuc beta hcg 128.27 hayirlisi insllah ctesi dr gidicem bakalim neolcak

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim bata kacgun kala ovulasyon testini yaptin canim ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Hayirli ve ugurlu olsunnn Allah kucagina almayi da nasip etsin darisi basimizaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…