- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.641
Ben ondan almadim cok biliomus gibi o olmasin milltecihli bisi aldim ama benim 5 gunum var bata kasigima sangi giriyo bazen cok simdi yurudum alisveristen geldim kotu bi agri saplandi akintimda cok acaba adetmi olcam yaaa benim ilk olcak hic bilmiom anlamiom kendimi
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Benden iki gundur lekelenme tarzi kanama geliyor gecen cuma yani ayin 16 da kan testi yaptirmistim negatif cikti gecen ay ovulasyon testine bagli 22 nisanda iliski oldu.ve suan beynim durdu bu kanama neden olabilir sizce fikir verebilirmisiniz lutfennn :26:
Bnmde geçen ay oldu adet oldm , canm umarm sen olmazsn bazen yerleşme olabiliyor, doktora danışcam bnde çok stresliydi bnm için o durum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mervemm.kuzum gecmis olsunnn iyimisin simdiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyim kuzum ama bi ilaç verdi paso uyuyorum wc ye kalkıyorum tekrar uyuyorum tuaf oldum anlican
aman dikkat et kuzum yerinden hiç kalkma dinlen bol bol...rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
İyi olda yat bişi olmaz güzelim :) hayırlı haberlrr alcaz inşallah :)
Bende sni cok seviyorumm kuzucum ayy saglikli olsunlar herseylerine raziyim kuzularimin Rabbim herkese bu harika duyguyu tattirsin insallah tek tarafli agrim oluordu artik ikili sag sol agrim var minnoslarim buyuyorrr teyzesiii
iyim kuzum ama bi ilaç verdi paso uyuyorum wc ye kalkıyorum tekrar uyuyorum tuaf oldum anlican
Mayis ayi demisken; ) nisanda olmadi mayista hadi hayirlisi bakalim dedik 23mayis bat ama bi iki g7n one gelirdi hep ve bu ay ilginctir gecenhafta yumurtlama döneminde ki gibi akinti oldu adet sancisi gibi sancilar ara ara batmalar pek ihtimal vermedim sonra bu sali dayanamayip ovulasyon testinde belli olur diye okumuştum bazi yerlerde bi denesem ne kayberim dedim yaptim ikinci cizgi cok belliydi yine ihtimal vermedim icim rahat etsin diye gebelik testi aldim sabah yaptim ikinci cizgi belli :) bi kosu kan tahlili yaptirdim sonuc beta hcg 128.27 hayirlisi insllah ctesi dr gidicem bakalim neolcak
Mayis ayi demisken; ) nisanda olmadi mayista hadi hayirlisi bakalim dedik 23mayis bat ama bi iki g7n one gelirdi hep ve bu ay ilginctir gecenhafta yumurtlama döneminde ki gibi akinti oldu adet sancisi gibi sancilar ara ara batmalar pek ihtimal vermedim sonra bu sali dayanamayip ovulasyon testinde belli olur diye okumuştum bazi yerlerde bi denesem ne kayberim dedim yaptim ikinci cizgi cok belliydi yine ihtimal vermedim icim rahat etsin diye gebelik testi aldim sabah yaptim ikinci cizgi belli :) bi kosu kan tahlili yaptirdim sonuc beta hcg 128.27 hayirlisi insllah ctesi dr gidicem bakalim neolcak
Bir sonraki bat18 hazirannn
Kırmızı kartı gördüm ve artık yeni batı takip etmek beklemek istemiyorum bileumudum yok oldu artık
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim cok sevindim bata kacgun kala ovulasyon testini yaptin canim ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?