Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Haklisin canim ama elimde degil cok istiyorum cok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ben ben mayıs ayında hamile olmayı çok çokkk istiyorumm !!! Serophene kullanıorum incir kürü yapcm çatlama için...bir de meryem suresine başladım 41 lik olan

💕✨

Haklisin canim ama elimde degil cok istiyorum cok :)

Anliyorum seni benim bir oglum oldugu halde ikinci cocuk icin iki aydir calismalara basladik ve bu ay acaip strese girdim mayis ayinda daha rahat olmaya karar verdim bunaltmiycam kendimi allah tez zamanda yavrularimizi bize nasip eder insallh

28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydum şuan inanılmaz mutsuzum mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak benim umutlar hazirana kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allahtn hazirrana kalmş cnm bnm buayda yoksa taaaa ağustosa kalıck cnku esim askerde :))

Ablalar ben 2 gündür ara ara lekeler görüyorum 4 defa geldi kahverengi silik pembe koyu kırmızı renkler. Hic böyle olmazdı gecen ay 1 kere geldi şimdi böyle oldu adetim bittikten sonra ki 5.gunum bugün
Sizce niçin böyle olmuş olabilir ?

Adetinin son anlarıdır oluyor öyle sonradan gelebiliyor.ama bi arkadaş adet olmuş bitmiş beş gün sonra bi daha adet olmuş hiç hamile olmakla ilgili ümidi yokmuş ama bu durumun neden olduğunu merak edip doktora gitmiş ve hamileymiş hem de ikiz. Sen en iyisi doktora git sor bence ya da hemen bi test yap

💕✨

bende bende bende istiyorum benimde gunum 2 mayis sabirsizlikla bekliyorum felaket derecede bel agrim ve gaz sorunum var diger adet gunlerunden farkli olarak onceden goguslerde hassaslik olurdu ama bu ay yok tek ilginc yani o ins hepimiz hamis oluruz bizim ucuncu ayimiz denemeye baslayali ama duzenli olarak ilk bu ay ins olur ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…