- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Cnm idrar testi yapmadınmı? Niye tutmasn tutar :) inşallah hamişsindir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar birseyler soyleyin, beni hep es geciyorsunuz uzuluyorum amaAdetim geceli 6 gun falan oldu, hala regl yok. Ilk denememizdi, ilk denemede tutmaz herhalde. Bosuna umutlanmayayim di mi kizlar?? Bazen hafiften sag yumurtalik agrim var, yorgunluk cok var. Mide bulantisi ara ara hafif. Ama goguslerimde agrim yok hic. Yarin sabah kan testi yapicam bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belkide hamilesindir hic belli olmaz ilk denemede olacak diye birsey yok insaallah olur benim ki de 4 gun gecmisti bel agrisi goguste sizi surekli uyku hali ve sol kasigimda şiddetli bir kramp oldu ve guzel haberi aldik sende alirsin insaallah :)
Kizlar birseyler soyleyin, beni hep es geciyorsunuz uzuluyorum amaAdetim geceli 6 gun falan oldu, hala regl yok. Ilk denememizdi, ilk denemede tutmaz herhalde. Bosuna umutlanmayayim di mi kizlar?? Bazen hafiften sag yumurtalik agrim var, yorgunluk cok var. Mide bulantisi ara ara hafif. Ama goguslerimde agrim yok hic. Yarin sabah kan testi yapicam bakalim.
hım bel ağrısına iyi geliyo yanı kuzum bende eşimde kullansın
Veee hamileyim bugün cift çizgiyi gördüm yarinda doktor artik :) Allah herkese nasip etsin.
Benim de Bat 5 Mayis 😊19-21 nisan da yumurtladim..Kan testi yaptirmak istemiyorum idrarda pozitifi gormeden..3-4 mayis gibi predictor early den yapacagim..sonra hala adet olmazsam 9unda normal gebelik testi...
canım kanda baktır düzensizlik yaşamıyosan 6 gün uzun bir süre
Predictor early kesinlikle yapma derim verdign paraya yazik nettede bakarsan guvenilir olmadigna dair cok yazi var yinede sen bilirsn
benim batımda 9 mayıs ınsallah ıyı haberler alırız hepımızde((
Bilmem ki hep onunla ogrenenleri okudum da :? Normal gebelik testini adet gecmeden yapsam sonuc varsa da negatif cikarAslinda normal olani adet bir hafta gecene kadar beklemek ama bekleyemiyorum ki
O zaman yap belki sende dogru sonuc uerir .normal gebelik testleri adet gunu veya bir iki gun oncesi dogru sonuc veriyo genel olarak. ben oglumda adet gunu ogrenmistm. subat aynda iki kere prediktor kulandim ikisndede halka ici tamamen acik pembe oldu ve kafa karistirdi
sagol canim tecrubeni paylastigin icin..Belki de beklerim eger kendimi tutabilirsem normalini yaparimAslinda hic umudum yok ama ya olduysa duygusu icimi kemiriyor yine de..Sen oglunda belirti yasamismiydin??
aynı durumdayız canım yaa. ilk deneme benim de. 3 gün geçti. beni de es geçiyorsunuz ki hep
idrar testi yaptın mı
aynı belirtiler bende de var babycoco fakat benim adetim 6 mayısta bizim de ilk denememizdi olmaz diye düşünüp bir yandan da keskeee diyorum :)
Idrar testini crs gunu yaptim, tek cizgi. Yarin sabah hem idrar hem kan testi yapicam. Belirsizlik ortadan kalsin. Ikimiz ayniyiz bu arada. Ilk bebek ve ilk denememizdi. Esim kesin hamilesindir diyo. Bebegin ismini bile sectik. Hatta ben 2 hafta once ovulasyon gununde iliskiden sonra cok mutlu olunca, gittik zibin aldik :) haftasonu da bebek magazalarinda dolandim hep :) cok abarttim di mi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?