Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Belkide hamilesindir hic belli olmaz ilk denemede olacak diye birsey yok insaallah olur benim ki de 4 gun gecmisti bel agrisi goguste sizi surekli uyku hali ve sol kasigimda şiddetli bir kramp oldu ve guzel haberi aldik sende alirsin insaallah :)

Belkide hamilesindir hic belli olmaz ilk denemede olacak diye birsey yok insaallah olur benim ki de 4 gun gecmisti bel agrisi goguste sizi surekli uyku hali ve sol kasigimda şiddetli bir kramp oldu ve guzel haberi aldik sende alirsin insaallah :)

Insallah canim insallah hamileyimdir. Hic hayatimda adet veya yumurtalik agrisi yasamadim. Ilk de fa 2 haftadir sag kasigimda ara ara agri oluyor. Yarin kan testim négatif cikarsa jinekologa gidicem. Dualarim hep sizinle ve kendimle kizlar. Allah tum bebek isteyenlere, anneligi hakedenlere tez zamanda saglikli bebekler versin. Amin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı durumdayız canım yaa. ilk deneme benim de. 3 gün geçti. beni de es geçiyorsunuz ki hep
idrar testi yaptın mı

canım kanda baktır düzensizlik yaşamıyosan 6 gün uzun bir süre

Benim de Bat 5 Mayis 😊19-21 nisan da yumurtladim..Kan testi yaptirmak istemiyorum idrarda pozitifi gormeden..3-4 mayis gibi predictor early den yapacagim..sonra hala adet olmazsam 9unda normal gebelik testi...

Predictor early kesinlikle yapma derim verdign paraya yazik nettede bakarsan guvenilir olmadigna dair cok yazi var yinede sen bilirsn

Predictor early kesinlikle yapma derim verdign paraya yazik nettede bakarsan guvenilir olmadigna dair cok yazi var yinede sen bilirsn

Bilmem ki hep onunla ogrenenleri okudum da :? Normal gebelik testini adet gecmeden yapsam sonuc varsa da negatif cikar Aslinda normal olani adet bir hafta gecene kadar beklemek ama bekleyemiyorum ki

O zaman yap belki sende dogru sonuc uerir .normal gebelik testleri adet gunu veya bir iki gun oncesi dogru sonuc veriyo genel olarak. ben oglumda adet gunu ogrenmistm. subat aynda iki kere prediktor kulandim ikisndede halka ici tamamen acik pembe oldu ve kafa karistirdi

sagol canim tecrubeni paylastigin icin..Belki de beklerim eger kendimi tutabilirsem normalini yaparim Aslinda hic umudum yok ama ya olduysa duygusu icimi kemiriyor yine de..Sen oglunda belirti yasamismiydin??

Oglumda adet oncesi bel sirt agrisi ve goguslerde asiri sizlama hassasiyet vardi sutyen bile rahatsiz ediyodu bende goguslerime noldu diye dusunup duruyordm birde kasiklarda ignelenme ve halsizlik vardi

aynı durumdayız canım yaa. ilk deneme benim de. 3 gün geçti. beni de es geçiyorsunuz ki hep
idrar testi yaptın mı

Idrar testini crs gunu yaptim, tek cizgi. Yarin sabah hem idrar hem kan testi yapicam. Belirsizlik ortadan kalsin. Ikimiz ayniyiz bu arada. Ilk bebek ve ilk denememizdi. Esim kesin hamilesindir diyo. Bebegin ismini bile sectik. Hatta ben 2 hafta once ovulasyon gununde iliskiden sonra cok mutlu olunca, gittik zibin aldik :) haftasonu da bebek magazalarinda dolandim hep :) cok abarttim di mi :)))

Kesin olarak hamilesin denmeden kendini cok kaptirma derim cunku hayal kirikligi ve negatif sonucu aldigndaki uzuntu cok kotu birde hamile oldugunu dusundugnde psikolojik belirtiler hissediyosun ve adetinde gecikiyo ben bu ay cok takildigm icin ilk defa adetm yedi gun gecikti ama insallh hamilesindir de sonunda uzulmezsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…