Kızlar ne zaman öğrendiniz beta hcg değerleriniz kaç :)
Benim 15 mayıs da 13.66 çıkan beta hcg değerim 17 mayıs da 51.66 çıktı.
Maşallah hayırlı olsun ama bildiğim kadarıyla o değerle kalp atışlarını bile duyarsınızHayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Benim de 15 Mayıs'ta Beta Hcg 144 çıktı , doktorum 2 günde bir bakmaya gerek yok 25 Mayıs'ta gel değerin 4500 üzeri olur ve o zaman keseyi görebiliriz dedi :)
Adete 3 gün varken değeriniz güzel çıkmış maşallah hayırlı olsunCumartesi öğrendim hamile olduğumuadetime 3 gün vardı dün gidip kan verdim 102.9 çıktı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim daha önceki 2 hamilelik geçirdim ikisindede değerim güzeldi gayet ama ikiside kimyasal gebelik oldu Hamileliğim sonlandı. O yüzden keseyi kalp atışını görmeyene kadar şimdilik çok sevinmiyoruz Henüz kimseye söylemedik bile. Ailelerimiz bilmiyorMaşallah ne kadar çok artmış
Canım hayırlı olsun, son adet tarihin neydi acaba :)Teşekkür ederim daha önceki 2 hamilelik geçirdim ikisindede değerim güzeldi gayet ama ikiside kimyasal gebelik oldu Hamileliğim sonlandı. O yüzden keseyi kalp atışını görmeyene kadar şimdilik çok sevinmiyoruz Henüz kimseye söylemedik bile. Ailelerimiz bilmiyor
Amin , Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah . Ben de illa kesin olsun diyorum , sağlıkla yükselsin değerlerimiz inşallah.Maşallah hayırlı olsun ama bildiğim kadarıyla o değerle kalp atışlarını bile duyarsınızyanlış bilmiyorsam eğer. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi
Teşekkür ederim daha önceki 2 hamilelik geçirdim ikisindede değerim güzeldi gayet ama ikiside kimyasal gebelik oldu Hamileliğim sonlandı. O yüzden keseyi kalp atışını görmeyene kadar şimdilik çok sevinmiyoruz Henüz kimseye söylemedik bile. Ailelerimiz bilmiyor
Yarın adet olmam gerekiyordu normalde bana sanki biraz az gibi geldiAdete 3 gün varken değeriniz güzel çıkmış maşallah hayırlı olsun
Son adet tarihim 12 nisan.Canım hayırlı olsun, son adet tarihin neydi acaba :)
benim bat 24 mayıs falan..yani en fazla 5 gün var. inşallah bende bekliyorum.. cok umudum yok ama bakalımmmm
Aminn çok sağolun :) Hayırlı olsun sizede. İyi yapmışsınız biz yine kaybedersek insanlara açıklama yapmaktan yorulduğumuz için söylemedik. Bazende hamile kaldığımı duyan insanlar düştüğünü duymuyolar görüşünce ee bebek kaç aylık oldu diye sorduklarında adeta yıkılıyorumÜzüldüm canım , inşallah bebiş bu sefer sağlıkla sıhhatle gelir anneciğinin kollarına.
Biz de sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk 2 yıldır , idrar testinde ve kan testinde hamile olduğumu görünce herkese söyledik içimizde tutamadık vallahi
Ben ilk hamileliğimi adete 6 gün kala öğrenmiştim. Günüm geçtikçen 4 gün sonra da düşmüştü. Daha doğrusu düşük değilde kimyasal gebelikmiş diyelim. O yüzden artık adetim 1 hafta geçmeden asla bakmıyorum test yapmıyorum. Sizede tavsiye ederim. Bu sefer bir hafta geçince test yaptım hala daha inanamıyorum kimseye söylemiyorum ard arda iki kimyasal gebelikten sonra artık bi bi nebze hevesde azalıyorCanım hayırlı olsun, son adet tarihin neydi acaba :)
benim bat 24 mayıs falan..yani en fazla 5 gün var. inşallah bende bekliyorum.. cok umudum yok ama bakalımmmm
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Mrb benimde degerim 1890 cikti haftaya kese icin randevu verdiler ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsinMrb benimde degerim 1890 cikti haftaya kese icin randevu verdiler ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Hayırlı olsun maşallah gelişmeleri yazarsınız bizedeMrb benimde degerim 1890 cikti haftaya kese icin randevu verdiler ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?