Mayıs ayında hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar selam. İlk gebeliğim 35.haftasında 5 Kasım’da kalbi durduğu için sonlandı malesef. Korunmuyoruz ve sabah idrarımla test yaptım 2.çizgi yoktu evde bırakıp işe gittim ve eve geldim 2.silik çizgi oluşmuş ilk hamileliğimdeki gibi.. acaba hamile miyim
Bende ilk hamileliğimi öyle öğrenmiştim saatler sonra yani. Gece yaptım yoktu sabah kalktım ikinci silik çizgi olmuştu.

Kızlar selam. İlk gebeliğim 35.haftasında 5 Kasım’da kalbi durduğu için sonlandı malesef. Korunmuyoruz ve sabah idrarımla test yaptım 2.çizgi yoktu evde bırakıp işe gittim ve eve geldim 2.silik çizgi oluşmuş ilk hamileliğimdeki gibi.. acaba hamile miyim
Geçmiş olsun bu arada Allah sabırlar versin 💕

Benimde 15 Mayıs 495.5 17 Mayıs 834.6 çıktı. Bu hafta perşembe gel kese oluşmuş mu bakalım dedi. Nasil sizce değerlerim?

Selam benimde Bat 23 mayıs
Dün yani 21 mayıs gece 180 çıktı değerim 2 gün kala 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Yarın sabah tekrar baktıracğım 36 saat geçmiş olacak üstünden bakalım kaç çıkacak 😍🙏🏽

Benden de selam herkese:)
Benim de sat 19 nisan, bir hafta gecikince bu sabah test yaptım hemen sağlık ocağına gidip kan verdim yarın sabah sonuçları alıcam bakalım hayırlısı.
Benim 2.gebeliğim ama onu kaybetmiştim maalesef.
Allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin dua edelim birbirimize.

Kızlar doktora gittim. Bebeğim 5 haftalıkmış. Kesesi sağ tarafımdaymış. Ama çift rahimliymişim yada perde varmış. Ultrason çok iyi değil 2D ile bakıyorum dedi. Bekarken baktırmadın mı dedi. Bende 2 yıl önceye kadar adet düzensizliğim vardı. Defalarca ultrasonla bakıldı. Ama sorun yok dendi. Buradaki doktorda hamilelik öncesi kontrol kanıma, ultrasonla ve vajinal ultrasonla baktı ama hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi dedim. Büyük hastaneye gidin dedi. Erken doğum ve düşük riski olabilirmiş. Bende yarın medical parka gideceğim. Ama çok şaşırdım anlayamadım. Nasıl olur. Daha önce 2 doktor bakarda nasıl görmez.

Kizlar artslarm nasl sizce pazartwlesi keseyi ve kalp atslarini duyabilir miyim acaba cok sabrsizim 😦😦
Sat 10 nisan
5+6 da 21 mays sali gunu 973,8
6+1 de 23 mays persembe gunu 2213,56

hepimize hayırlı olur inşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.. hayırlı evlat olurlar inşallah.. arkadaşlar bende hamile olduğumu öğreneli 2 gün oldu. çok şükür :-) bugün değerimde artmış . 2 hafta sonra gel ultrasonla muayene edelim dedi doktor.. bu sırada nelere dikkat edeceğiz ?
önümüz bayram malum. bayramda eşimin memleketine gitsek mi diye düşünüyoruz ? 4 saatlik yol arabayla.. doktor gidebilirsiniz ama dikkat edin yormayın kendinizi dedi..

Merhaba herkese
Ben dün gittim doktora keseyi gördü ama kalp atışları için 15 gün sonra dedi. Sat'a göre 5+5 hcg sonucu 11370. Allah hepimize kalp atışlarını duymayı nasip etsin hepinizin duacısıyım sağlıkla gelsinler inşaallah.

Back
X