Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız regl olmuşsun işte daha ne istiyorsunTest yapmak istesem uygun zaman ne zaman olur
Ama neden üç ay önceki kan tahlili ile son kan testim beta HCG arasında değişim oldu ki? 0.100 iken 2.30 olmuş. O üç ay önce de regl iken tahlil vermiştim başka bir poliklinik için gebelik şüphesi için değil yani.Kız regl olmuşsun işte daha ne istiyorsunhamile değilsin korkma. O değer 5 in altında çıktığı sürece için rahat olsun 0 da çıksa aynı 4.99 da çıksa aynı anlama geliyor
Regliniz yeni bittiyse gebelikten söz edilmez ki tam olarak neyi sormak istediniz anlamadımBeta HCG değerim 2.30 çıktı bugün de ultrasonda bir şey görünmedi. Bir dahaki testi ne zaman yapmalıyım. 5 gündür reglim bitti .
Hormonlara bağlı değişir. Belki şimdi versen 4 çıkarAma neden üç ay önceki kan tahlili ile son kan testim beta HCG arasında değişim oldu ki? 0.100 iken 2.30 olmuş. O üç ay önce de regl iken tahlil vermiştim başka bir poliklinik için gebelik şüphesi için değil yani.
17 Mart'ta bu durum yaşandı. 18 Mart'ta regl oldum . 5-6 gün sürdü regl . Reglden 3 gün sonra test yaptım 2.30 çıktı. Yüksek değil mi yine de normalde 0.100 olmuş 3 ay önce başka bir durumdan dolayı verdiğim kan tahlilinde.Regliniz yeni bittiyse gebelikten söz edilmez ki tam olarak neyi sormak istediniz anlamadım
Gebelik ihtimali yok yani değil miHormonlara bağlı değişir. Belki şimdi versen 4 çıkar
Her laboratuvarın referans algısı farklı.17 Mart'ta bu durum yaşandı. 18 Mart'ta regl oldum . 5-6 gün sürdü regl . Reglden 3 gün sonra test yaptım 2.30 çıktı. Yüksek değil mi yine de normalde 0.100 olmuş 3 ay önce başka bir durumdan dolayı verdiğim kan tahlilinde.
İnan bana yüzde sıfır bile yokGebelik ihtimali yok yani değil mi