Bende ilk hamileliğimi öyle öğrenmiştim saatler sonra yani. Gece yaptım yoktu sabah kalktım ikinci silik çizgi olmuştu.Kızlar selam. İlk gebeliğim 35.haftasında 5 Kasım’da kalbi durduğu için sonlandı malesef. Korunmuyoruz ve sabah idrarımla test yaptım 2.çizgi yoktu evde bırakıp işe gittim ve eve geldim 2.silik çizgi oluşmuş ilk hamileliğimdeki gibi.. acaba hamile miyim
Geçmiş olsun bu arada Allah sabırlar versinKızlar selam. İlk gebeliğim 35.haftasında 5 Kasım’da kalbi durduğu için sonlandı malesef. Korunmuyoruz ve sabah idrarımla test yaptım 2.çizgi yoktu evde bırakıp işe gittim ve eve geldim 2.silik çizgi oluşmuş ilk hamileliğimdeki gibi.. acaba hamile miyim
Benimde 15 Mayıs 495.5 17 Mayıs 834.6 çıktı. Bu hafta perşembe gel kese oluşmuş mu bakalım dedi. Nasil sizce değerlerim?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede yazSelam benimde Bat 23 mayıs
Dün yani 21 mayıs gece 180 çıktı değerim 2 gün kala
Yarın sabah tekrar baktıracğım 36 saat geçmiş olacak üstünden bakalım kaç çıkacak
Çok teşekkürlerHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede yaz
Teşekkür ederim. Mesajınız çok iyi geldi. Yarın büyük gün benim için. Çok heyecanlıyımAa maşallah ne kadar güzelHayırlı olsun değeriniz ne güzelmiş ❤❤❤
Rica ederim İnşallah sonuçlarınız çook daha güzel olur. Bizide haberdar edersiniz.Teşekkür ederim. Mesajınız çok iyi geldi. Yarın büyük gün benim için. Çok heyecanlıyım
İnşallah.Rica ederim İnşallah sonuçlarınız çook daha güzel olur. Bizide haberdar edersiniz.
İnşallah canımm , ben de cumartesi günü gideceğim kese içinKızlar bana dua edin. Şimdi doktora gidiyorum. İnşallah keseyi görebilirim.
Canım inşallah sende güzel haberler alırsın.İnşallah canımm , ben de cumartesi günü gideceğim kese için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?