Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Günaydın kızlar,ay keşke inşallah ya.dun kuzenim dogum yaptı,hastaneye onu ziyarete gittim.her kapıda ya pembe ya mavi çiçekler asılı , nasıl imrendim ya.allah inşallah tüm bebek isteyenleri hayılısıyla teeeeez zamanda bebeklerine kavuştursun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ınsallah canım bızde guzel guzel süsleriz :)

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr *************10 Mayıs

Pirelideve**********10 Mayıs

CreeP************11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

Son düzenleme:
amin amin inşallah hepimiz için dua edicem.Sağol canım eklediğin için.En azından hamiş kalan arkadaşlar olursa bizim için de bir umut oluyor,moral buluyoruz :)

evet daha cok var bellı olmasına o yuzden dıyorum baska seylerle ılgılenelım mesela bu topıcte hamılelık belırtılerı konusulmasın gun ıcınde neler yaptıgımız ne ıs yapıtgımız kıme canımız sıkıldı veya kımı cok sevıyoruz onları anlatalım zıhnımız bos kalsın yumurtalarımız rashatlayıp nefes alsın sonrada bebıs gelsın nedersınız?

ben arkadaşımın ısrarlarına dayanamayıp incir ve havuç suyu içiyorum dün başladım.o da o şekilde denedi ve o ay hamile kaldı. inşallah bende iyi sonuç alırım bu ay :) Başka değişik bişeyler yapan arkadaşlar varsa yazsın bilgilenelim.

günaydın canım...

canım ben 3 aydır kıs nedenıyle hasta olmuyordum yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyordu 5 gun sogan suyu ıctım regl oldum ve kıstım bıttı sukur 10 gun daha ıcecegım. yumurtamda catlr ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…