- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
iyiyim canım.bugün evdeyim dersim yok.sen nasılsın canım?
ay bılelemedım canım ya napsam kı onun ısı daha uzun ıs spor ev valla bayılazagımmm
merhabaaa:) bi sorum var. ben de bebek düşünüyorm. incir kürü yaptım,ben de baş ağrısı yapıyo sanki bu meret. soğan kürü içiyim diyorum , incir kist falan yaptıysa geçsin. ama ya tutarsa diye korkuyurum. soğan kürü düşüğe sebep oluyo deniyor?
ohhh ne guzel yaa:))) bende calısıyorum sanırım calısmaya calısıyorum
ben bu ay incir kürü yaptım iki hafta adetim 4 gün erken geldi.denizhan hocaya erken adet oldum dedim dün telefonda.bişey olmaz takma dedi.ama ben incir kürü yaptığımı söylemedim belki kızar diye
canım ya tüh keşke söylemeseydim.sen de işini yavaştan al bugün canım
valla ben soganı soyledım dedım ılaclar bosmus soganla regl oldum dedım ıyı yapmıssın dedı :) napayım yalan degıl sonucta
sen iyi yapmışsın canım.çünkü soğan gerçekten işe yarıyor kim ne derse desin.daha doğrusu bazı kişilerde hamileliği sağlamıyor belki ama kesinlikle hiç bişey yapmazsa bile rahmi temizlediğine inanıyorum
sanırım oyle yapıyorum :) buradayım baksana[/QUO:
eklıyorum canım dogum gunumden 1 gun once:) surprız yap bana:)
inşallah :) güzel bi haber veririm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben bırde dıjıtal ates olcer alıcam bırde atesımı takıp edeyım bakalım ne olacak:)
Günaydın kızlar,ay keşke inşallah ya.dun kuzenim dogum yaptı,hastaneye onu ziyarete gittim.her kapıda ya pembe ya mavi çiçekler asılı , nasıl imrendim ya.allah inşallah tüm bebek isteyenleri hayılısıyla teeeeez zamanda bebeklerine kavuştursun.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ates olceri bende almak istiyorum nasil yapcazki bunu
burada bır sıte var oradan oku canım ama bıldıgım kadar hergun sabah uyandıgında aynı saatte yataktan hıc kalkmadan dıl altından olcup gunlu yazıyorsun adetın basladıgında baslıyorsun ama ben bıttı baslıycam. Sanırım atesın yukselmeye basladımı yumurtluyorsun en yuksek oldugundada catlıyor galıba .. eger atesın adetıne kadar duşmezse bebıs gelıyor demekmıs:)
Kocama aldirayim bari aksam bnmde adetim bitti simdi baslasam olurmu ki kac derece artiyo
bende oyle yapıcam canım olsun ogrenırız degısıklık olur ama ben hıc aksatmadan gun asırı ılıskı dıyrum boylelıkle hıc bırseye gerek kalmıyor:)