- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Topiğin hayırlısı olsun uğur getirsin kuzum
saol bebegımmmm aman bebek bahane sohbet sahane olsun kuzummmm hosgeldınnn sefa getırdınnn
Sağol canımcımmm.. bi kahveni içerim artıkdiyemeyelim kuzumm biz de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm diye haykıracaz mı...
En son seni bitkisel hayata sokucam dusunmemen icin elbet deriz niye diyemeyelim yoktan var eden rabbim elbet bizede o guzel duyguyu tattirir ama bugun ama yarin yanliz sabredip dua etmek gerekiyor ve sunu sakin unutma neyi cok istersen o senin imtihanin olur hadi gul bebegim
mayıs ve eylül ayları hep çok güzel gelmiştir bana:) eylülde nasip olmadı ama mayıs ta olur inşalllah. öğretmenim ve bu ay olması gerçekten çok uygun oluyorrr((((((
Hamile haberi aldıkça içim yanıyoo be kuzumm.. Allahım zamanını biliyor ne diyim ki... hafasonu vizelerim var ben burda dolanıyom halaaa
Fluu*************6 MAyıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr *************10 Mayıs
Pirelideve**********10 Mayıs
CreeP************11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
Unut bebegi falan bekar san kendini :)) tembel ogrenci
canım ben 3 aydır kıs nedenıyle hasta olmuyordum yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyordu 5 gun sogan suyu ıctım regl oldum ve kıstım bıttı sukur 10 gun daha ıcecegım. yumurtamda catlr ınsallah
ben de öğretmenim canım. aynen bu ay çok ideal
oyle ama dusunmeyelım zevkıne bakalım :) olursa Allahtan hayırlısını versın rabbim
çok güzel bir ay geçen yıl da tam bu aylarda istemeye başlamıştık o zamanda çok işstemiştim ama rabbm nasip etmedi. 1 yıl geçti üzerinden inşallah bir kez aha beklemem. ama ben artık uygun zamanından iznininden falan geçtim walla rabbm nasip etsinde hiç farketmez isterse yazın doğsun
benimki de 21 mayıs :beer: :beer:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vallahi çok tembelimm canımcım birazdan çıkacam
Gunaydın bebegımm nasılsın :)
evet canım soğan suyu kiste iltihaba iyi geliyormuş.incirle havuç suyuda yumurtanın olgunlasıp çatlamasını sağlıyormuş tavsiye ederim.deneyen ve iyi sonuç alan çok var.Hayırlısı olsun hepimiz için.
amin canım öylede bir umutsuzluk kaplıyor benm içimi bu ay gene
Benimkide 10 mayus canim oyle deme napalim umut iste bende kist vardi cok sukur 5 gun sogan suyu ictim dokt gittim yok artik esiminde sonuclari iyi insallah rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimizi verir