Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Sağol canımcımmm.. bi kahveni içerim artık diyemeyelim kuzumm biz de hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm diye haykıracaz mı...

En son seni bitkisel hayata sokucam dusunmemen icin elbet deriz niye diyemeyelim yoktan var eden rabbim elbet bizede o guzel duyguyu tattirir ama bugun ama yarin yanliz sabredip dua etmek gerekiyor ve sunu sakin unutma neyi cok istersen o senin imtihanin olur hadi gul bebegim

Hamile haberi aldıkça içim yanıyoo be kuzumm.. Allahım zamanını biliyor ne diyim ki... hafasonu vizelerim var ben burda dolanıyom halaaa

benimki de 21 mayıs :beer: :beer:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben 3 aydır kıs nedenıyle hasta olmuyordum yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyordu 5 gun sogan suyu ıctım regl oldum ve kıstım bıttı sukur 10 gun daha ıcecegım. yumurtamda catlr ınsallah

evet canım soğan suyu kiste iltihaba iyi geliyormuş.incirle havuç suyuda yumurtanın olgunlasıp çatlamasını sağlıyormuş tavsiye ederim.deneyen ve iyi sonuç alan çok var.Hayırlısı olsun hepimiz için.

ben de öğretmenim canım. aynen bu ay çok ideal

çok güzel bir ay geçen yıl da tam bu aylarda istemeye başlamıştık o zamanda çok işstemiştim ama rabbm nasip etmedi. 1 yıl geçti üzerinden inşallah bir kez aha beklemem. ama ben artık uygun zamanından iznininden falan geçtim walla rabbm nasip etsinde hiç farketmez isterse yazın doğsun

oyle canım ya birsürü arkadadaşım izinlerini ayarlamaya çalıştı ama nasip. tam yazın ortasına denk gelen bile oldu. olsun da artık bi şekilde izin işlerini ayarlamaya çalışcaz.

son 1 gün kaldı eğer her zaman ki gibi olursam bu topikte yerimi hazırlayayım. çok umutsuzum çünkü yaklaşık 1 haftadır karın ağrısı çekiyorum anlaşılan feci üşüttüm:2: bütün adet belirtileri başladı hayırlısı artık umutlar mayısa deriz

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

Son düzenleme:

ay bılelemedım canım ya napsam kı onun ısı daha uzun ıs spor ev valla bayılazagımmm

Benimkide 10 mayus canim oyle deme napalim umut iste bende kist vardi cok sukur 5 gun sogan suyu ictim dokt gittim yok artik esiminde sonuclari iyi insallah rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimizi verir

merhabaaa:) bi sorum var. ben de bebek düşünüyorm. incir kürü yaptım,ben de baş ağrısı yapıyo sanki bu meret. soğan kürü içiyim diyorum , incir kist falan yaptıysa geçsin. ama ya tutarsa diye korkuyurum. soğan kürü düşüğe sebep oluyo deniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…