- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 761
- 41
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.761
Kızlar ayrica ben folik asit hapi da kullamaya basladim 1 aydir sizlerde kullanıyorsunuzdur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var ama ev 1+1 malum her yer birbirine yakın :)
Kızlar ayrica ben folik asit hapi da kullamaya basladim 1 aydir sizlerde kullanıyorsunuzdur inşallah
Canim adet oncesi hamilelik testleri var hamile olup olmadığını gösteren bu testlerle hamilelik ogrenen cok kişi var.adetin 3-4 gun öncesinde ogrenebiliyorsun hamile olup olmadığını :))
Bende gidip almamak icin zor tutuyorum kendimi ...
Merhaba bende yeni katildim araniza. Insallah herkesin gonlundeki bebisleri bu ay bekletmeden gelir. Benim sorum su yaklasik bir senedir 26 bazen yumurtlama gunum 24 oluyordu. 6 nisanda regli olmustum. Gunlerdir karnim agriyor goguslerim belim agriyor. Dun test yaptim cok silik ikinci cizgi vardi. Karin agrim cok siddetli suan ve akintimin rengi kirmiziya donuyor. Sizce ustune gorme yada bir iki gunluk kanama olsa bile hamile olabilir miyim?
Merhaba bende yeni katildim araniza. Insallah herkesin gonlundeki bebisleri bu ay bekletmeden gelir. Benim sorum su yaklasik bir senedir 26 bazen yumurtlama gunum 24 oluyordu. 6 nisanda regli olmustum. Gunlerdir karnim agriyor goguslerim belim agriyor. Dun test yaptim cok silik ikinci cizgi vardi. Karin agrim cok siddetli suan ve akintimin rengi kirmiziya donuyor. Sizce ustune gorme yada bir iki gunluk kanama olsa bile hamile olabilir miyim?
İnşallah canim insallah bu ay hepimizin güzel haberlerini alicaz.bn 2 aydır kullanıorum bebişim gelse de ona da faydası olsa :
Bencede bekle canım bende adetimin en az bir gun gecmesini beklicem.Pahali ama ya yirmi lira falannis yazik ya cikmazsa bide bn beklicem adet trihim gecene kadar ama yirmisin de yumurtlama oldu buyuk ihtimalle haftaya pazar adet olmam lazim beklicem bakalim zor sabrediyorum kuzum ya :-(
Haha yaşasın folik asit :))Tabi ben aylardir kullanıyorum demir eksikliği varsa o da tespit edilmeli ben 1 yil kullaninca en son tahlilimde tavan cikti ikiside. Folik asitten dimdik dogacak benim kuzu
İnşallah afet olmassin canim ilk bebeğini bekleyenleri o kadar iyi anlıyorum ki...ben sağlık ocağına gittiğimde demir eksikliği ve kansızlık çıktığından bebiş de istediğimizden dr verdi 2 ay kullndm değerler normale dönmüş dr adet günleri kullan artık yeterli dedi öyle yaptm ama artık adet görmek istemiyormmmm
İnşallah canim insallah bu ay hepimizin güzel haberlerini alicaz.
Bencede bekle canım bende adetimin en az bir gun gecmesini beklicem.
Haha yaşasın folik asit :))
İnşallah afet olmassin canim ilk bebeğini bekleyenleri o kadar iyi anlıyorum ki...
Ben üçüncüyü zor bekliyorum sizlere ve bana inşallah hemen verir rabbim
Selam kizlarr nasilsiniz
Cok tesekkur ederim guzel kalpliler. Ben aslinda cokda korkuyorum olumsuz seylerden. 24 yasimda ilk esimden kaynaklanan infertilite nedeniyle mikroenjeksiyon yapmistim tutmadi. Bes sene sonra ikinci esimle bebek istiyoruz ama bakalim durumlar ne olacak tabiki. O kadar zor zamanlar gecirdim ki transferden once dayak bile yemistim. Olmadiginda yine. Tum cesaretimi toplayip ayrildigimda seneler sonra hayatima giren simdiki esime uygun dille erkek sagligini anlatim spermiyografi yaptirmistik donucunu beraber beklefik. daha evlenmemistik ama benim savunma ic gudum tekrar ayni seyleri yasar korkusuyla oyle bir onlemi onceden almak istedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr atesim bugun tekrar yukseldi
11. Gun = 18 nisan 》36.1
12. Gun = 19 nisan 》36.1
13. Gun = 20 nisan 》36.0
14. Gun = 21 nisan 》35.9
15. Gun = 22 nisan 》35.9
16. Gun = 23 nisan 》35.9
17. Gun = 24 nisan 》36.1
18. Gun = 25 nisan 》36.3
19. Gun = 26 nisan 》35.8(yumurtlama akıntısı göğüs sisligi ve cinsel istek)
20. Gun = 27 nisan 》36.0
21. Gun = 28 nisan 》36.2
22. Gun = 29 nisan 》36.2
23. Gun = 30 nisan 》36.4
24. Gun = 1 Mayıs 》36.5
25. Gun = 2 Mayıs 》36.2
26. Gun = 3 Mayıs 》36.5
Secido canim, bugun bu kanli akinti cogalmassa yarin acile gidecegim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.