Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

tıpkimsandan alabilirsin canım gitti gidiyordan da ama labaquik marka al mutlaka yanıltmıyo çünkü bende ovüyle hamile kalanlardanım 3.denememde tutmuştu ondan önce 5 ay denemiştim toplamda 8.ayımda tutturduk yani ama malesef sonu hüsran kürtaj oldum çalışmalara tekrar başlayacağım kısmetse

o mrkayı nerden bulabilirim ? sizinde geçmiş olsn kaç taneydi ne kadara almıstınız

En doğrusu o canım çünkü bir arkadaş ben adetin ertesi günü yumurtlamışum o zamanla hamile kaldım demişti bana.o yüzden adet biter bitmez çalışıcam.çünkü mevsimlerde etkiliyo adet süresini yumurtlamayı.umarım mayıs uğurlu gelir bize :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hersey etkiliyo vallahi ya ne zor ismis :'(

Ya kizlar bi haftadir goguslerim cok agriyo acio iki kez akintim geldi acaba yumurtlayamadimmi catlamadimi anlayamiyorum niye hala gecmedi goguslerim off

aynısı bana da oldu bnde 30 günde bir olurdum şimdi 33 günde bir oluyorum mesela geçen ay 8 nisanda oldum son 3 aya bakınca 8 mayısta olmam gerekirken 11 mayısta falan olcam büyük ihtimal.

bnde düne kadar yumurtlamıcam yada yumurtladım bn farketmedim sanmıstım ama dün akşam agrılarım ve beyaz su gibi rengi seffaf uzayan sümüksü akıntım geldi yumurtladgmı anladım 14 ünde yumurtlamışsındır 16. günde de yumurtan catlamış olabilir bugünleri değerlendirin gün aşırı. belki böyledir.

teşekkr ederm cnm dün 16.gündü değerlendrdik 14.günü de değerlendrdik yrn da değerlendrelim diye düşünüyorz son olarak 2 mayısı da ama şimdi yumurtann çatladığı gün mü yumurtlanan gün mü daha önemli:? bide su an pek akıntı filan da yok gibi bnde

Kızlar 4 gündür göğüslerimde ağrıyor. Ama adetteki gibi yanlardan ağrıyor. Moralim bozuldu ya yine mi kırmızıları göreceğim. :KK43:((

teşekkr ederm cnm dün 16.gündü değerlendrdik 14.günü de değerlendrdik yrn da değerlendrelim diye düşünüyorz son olarak 2 mayısı da ama şimdi yumurtann çatladığı gün mü yumurtlanan gün mü daha önemli:? bide su an pek akıntı filan da yok gibi bnde

bnde dün aksamdan beri onu arastırıyorum ilk yumurta olusuyo çatlayınca spermlerin içerde olması gerekiyo ki döllensin yani çatlamadan önce içerde olması cok iyi ama çatladıktan snra da hiçbişey için geç deil yumurta içeriye almak üzere sağlıklı spermi bekliyo demekmiş :-)

Son düzenleme:
bnde dün aksamdan beri onu arastırıyorum ilk yumurta olusuyo çatlayınca spermlerin içerde olması gerekiyo ki döllensin yani çatlamadan önce içerde olması cok iyi ama çatladıktan snra da hiçbişey için geç deil yumurta içeri girmesi için yumurta bekliyo demekmiş :-)

hmm iyi o zaman 8-10-11-12-14-16.günleri değerlendrdik bu ay yumurtlama günü takip etmek istemedm o yuzden fazla çalıştık :))) sırada risk almamak için 18-20.günler var buarada gecen ay dr a gitmiştim 19.gündü dr yumrta atılmış bgnü de değerlendr snr bişi olmz demişti sanırım dediğin gibi yumurtlama günü önemli ve sonraki gün

hmm iyi o zaman 8-10-11-12-14-16.günleri değerlendrdik bu ay yumurtlama günü takip etmek istemedm o yuzden fazla çalıştık :))) sırada risk almamak için 18-20.günler var buarada gecen ay dr a gitmiştim 19.gündü dr yumrta atılmış bgnü de değerlendr snr bişi olmz demişti sanırım dediğin gibi yumurtlama günü önemli ve sonraki gün

baya calısmıssınız yaa bn adetten snra bir hafta çalısamadım yasaktı bu aydan pek ümitli değilim inş siz hamile kalırsınız bat ne zamandı sizin ? doktorun bugün ve yarın yeter dediği gün hangi gündü bnde kendimi ayarlıcam tahminime göre ben dün yumurtladım kaç güne kadar etkili ?

baya calısmıssınız yaa bn adetten snra bir hafta çalısamadım yasaktı bu aydan pek ümitli değilim inş siz hamile kalırsınız bat ne zamandı sizin ? doktorun bugün ve yarın yeter dediği gün hangi gündü bnde kendimi ayarlıcam tahminime göre ben dün yumurtladım kaç güne kadar etkili ?

bn 19.gün gittiydm dr bugun çalışın yeter demişti snr bişiye yaramaz diye biz 17.gün çalışmıştk demek ki 18.gün yumurtlamışım yani yumurtlama günü ve sonrasındaki gün (24 saat) bnm bat 14 mayıs ama eşimin sperm testinde mm de 25 mlyn çıktı dr aşılama önerdi ama sayı çok da kötü diil dimi doğal yolla olmaz mı

bn 19.gün gittiydm dr bugun çalışın yeter demişti snr bişiye yaramaz diye biz 17.gün çalışmıştk demek ki 18.gün yumurtlamışım yani yumurtlama günü ve sonrasındaki gün (24 saat) bnm bat 14 mayıs ama eşimin sperm testinde mm de 25 mlyn çıktı dr aşılama önerdi ama sayı çok da kötü diil dimi doğal yolla olmaz mı

hmmm anladımmm
bak işde bu sperm sayısı yani erkekle ilgili olan değerleri bilemiyorum onu arastırmadım bilmedgm yerden sorma hocam :-) :-)
saka bi yana o zaman bnmle ilgili somut konusalım benmkni hesaplayalım
son 3 aydır 33 günde bir adet oluorum 8 nisanda adet oldum 11 mayısta adet olmam lazım
17. veya 18. gün yumurtluorum doktora göre bnm bugün ve yarın son günüm mü ki ?

adetin ilk gününden sayarsan senin 17-18-19.günler yumurtlamn lazım 8+19 desen en geç 27si 1 gün snr 28i yapar bnce bugunü değerlendr ne olur ne olmaz bnde 13ünde olduydm 30 nisan görünüyo yrn son ama 2 mayısı da değerlendrcm sende 29-30u değerlendr bnce

normal sperm sayısı 20mm en az olmalı deniyor bnkide sınıra yakın ya ama arastrdm 3-5 mlynla olan bile var inşallah olur buarada yemek saati yine grsrz :))))

adetin ilk gününden sayarsan senin 17-18-19.günler yumurtlamn lazım 8+19 desen en geç 27si 1 gün snr 28i yapar bnce bugunü değerlendr ne olur ne olmaz bnde 13ünde olduydm 30 nisan görünüyo yrn son ama 2 mayısı da değerlendrcm sende 29-30u değerlendr bnce

normal sperm sayısı 20mm en az olmalı deniyor bnkide sınıra yakın ya ama arastrdm 3-5 mlynla olan bile var inşallah olur buarada yemek saati yine grsrz :))))

öyle miiisınız bol olsun bizimde :-) tamam bn bugünü yarını değerlendiriyim
afiyet olsun görüşürüzzz.

sizin de mi öyle ? bu sorunu sadece bn yasamıyomusum demek.
bnde sizin gibi ovulasyon yaptırcam bu ay da hamile kalmazsam. int. cokta uygunmuş galiba. siz nerden alcaksınız burada birisi gitti gidiyorda çok uygun diyodu batınız ne zaman ?

evet bende gitti gidiyordan baktım. ovulasyon testi yaz cıkıyor. benım batım 3 mayıs ama kesin adet olucam. butun belirtıler basladı :KK43: :2: anlayacagın ben hazıran topiğindede olucam buyuk ıhtımalle :KK43:

Kızlar çalışmaların sonuclarini alasiniz inşallah :KK54:
Ben bu ay 9 12 15 16 17 calistik 15. Gun ovulasyon pozitifti az mi olmuş:18:
19 21 mi devam etsem yosa 20 de yapip sezonu kapasam mi kac aydir sıkıldım artik yahu bebekim gelse de biraz tatil yapsam :KK9::KK9:

evet bende gitti gidiyordan baktım. ovulasyon testi yaz cıkıyor. benım batım 3 mayıs ama kesin adet olucam. butun belirtıler basladı :KK43: :2: anlayacagın ben hazıran topiğindede olucam buyuk ıhtımalle :KK43:

hmm ama hamilelik belirtileryle adet belirtileri çok benziyo hiç belli olmaz ki.
bu arada inş hazran topigne kalmayız ama olurda hazrana kalırsak müsadenizle hazran topiğini bn açmak istiyorum çünküüü hamilelik üzerne topic açan arkadaslarımız hamile kalıo bunun ugur getrdgne inanmaya basladım :-)

X