Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kızlar bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtalarımın buyumediğini öğrendim 10 mm oldu adetin 17. Gunune kadar klomene başlıcak obur ay baya uzun bir süreç bizi bekliyor sanırım

Bencede canim oglen uykusi sanirim:) benimde kasimklarim agri giriyor insallah kistim olusmamistir

ayy cnm benım gec yazdım kusura bakma iki gundur gıremedım sıteye.eğitim alıyodum fırsat bulamadım bir turlu..bendede kıss oldugu zaman kasıklarım acaıp agrıyodu.. inş bu kısler bıdaha gelmez bıze...

Amin canim insallah birtanem benim akintim artti ya anlamadinki simdimi catliyor yumurta gecenmi catladi cozemedim :) yine uzayan akinti ama hafif sarimsi bir akinti:44:

Kızlar bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtalarımın buyumediğini öğrendim 10 mm oldu adetin 17. Gunune kadar klomene başlıcak obur ay baya uzun bir süreç bizi bekliyor sanırım

10 mm de iyi klomenle daha iyi olacaktir ve bebeis gelecek canim hic yorma kasma kendini bebegim

Amin canim insallah birtanem benim akintim artti ya anlamadinki simdimi catliyor yumurta gecenmi catladi cozemedim :) yine uzayan akinti ama hafif sarimsi bir akinti:44:

kac gunde bır regl oluyorsun .onu yaz baa na bırde adet nısanda ne zamn regl oldun yaz bebım

hehehehehee : ) doğruu kızzz adamlarda bızde ne emekler harcıyozzzzz....

Kist olmadigi aylar 28 gunde bir oluyorum canim 10 nisanda regl oldum aama gecti canim yumurtlama evrem:)

Doğru cnm ama hiç belli olmaz hesaplamalarıma göre sennın ıcın 21 nısan - 27 nısan arası onemlı...hadı hayırlısı bakalım..senden alalım guzel haberlerıııı inş.

Doğru cnm ama hiç belli olmaz hesaplamalarıma göre sennın ıcın 21 nısan - 27 nısan arası onemlı...hadı hayırlısı bakalım..senden alalım guzel haberlerıııı inş.

Canim seffaf uzanan akinti geldi sonra gelmedi simdide sarimsi uzayan akinti geliyor birde goguslerim hassas acaba 2 keremi catladi:44:

Gecer neden gecmesin bende oyleydim ama bu ay keyfime bakiyorum duaunme hele olumsuz hic dusunme birtanem her gecen zaman gibi buda geciyor ve gececek olursada Allahtan olmazsada.. Baska seylerle oyalan

evet baska seylere veriyorum da kendimi
ya bn ne dye hevesleniyosam bir sürü ilaç fitil
bir hafta ilişki yasaktı yasak yeni bitti fitilden 5 tane kaldı yeni çalısmalara basladık umut azcık var maalesef
Secido sana bişey sorcam son 3 aydır 33-34 günde bir adet oluyorumda hesapladım normalde 30 günde bir hesaplıyodum bunu bu ay farkettim bu ay büyük ihtimal 11 inde adet olcam dimi ? geçmiş regl tarhlermi yazıorum 2 subat 6 mart 8 nisan ???

Canim 33 gunde oluyorsun bu ayda 4 mayista olacaksin demekki gec yumurtluyorsun adetinin 19 ile 26. Gunlerini degerlendirmelisin bebegim

Canim 33 gunde oluyorsun bu ayda 4 mayista olacaksin demekki gec yumurtluyorsun adetinin 19 ile 26. Gunlerini degerlendirmelisin bebegim

evet Secidom yumurtlama tahminin doğru da bn hesapladığımda 10 veya 11 mayısta adet olmam gerekiyo dimi bn mi yanlıi hesaplıyorum ?
8 nisanan 8 mayısa 30 gün 3 günde ordan 11 inde falan adet görmem gerekmez mi ?

Ben o kadar kontrol ettim de uzayan akıntı yı hiç göremedim kendimde.
internetten hesapladım yumurtlama gününü bu ay tamda 3.evlilik yıldönümü ne denk geliyordu..
ugurlu geldi galiba

evet canım ya ben de akıntıyı felan göremedim hiç. sadece ovülasyon testinde çift çizgiye göre çalışıyoruz işte:))

Ayni sorun bndede var 4 gun once akinti gelmisti hala atesim yukselmedi ve dunde goguslerim acayip acimaya basladi ve uclari pembe oldu acaba bugunlerde mi yumurtlicam diyorum bilemiyorum yav

evet Secidom yumurtlama tahminin doğru da bn hesapladığımda 10 veya 11 mayısta adet olmam gerekiyo dimi bn mi yanlıi hesaplıyorum ?
8 nisanan 8 mayısa 30 gün 3 günde ordan 11 inde falan adet görmem gerekmez mi ?

Canim oldugun gunle beraber 33 gun sayman gerek ben 9 veya 10 mayis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…