Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

20 tane ovülasyon testi 2 tane de gebel,k testi hediye 22 liraya aldım canım
Slm kızlar bişey soracaktım ya ben bugun adet oldum sol yumurtalıkta sanki bilye gibi bişey var sancı yapıyor kist mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar bişey soracaktım ya ben bugun adet oldum sol yumurtalıkta sanki bilye gibi bişey var sancı yapıyor kist mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ay adet olmadan 1 hft önce az az ara kanamam olmuştu yerleşme kanaması sandım biras umutlandım adet günüme 2 gün kala dediğin gibi bişi hisseettm yürürken batıyo ağrıyo gibi oluyodu dr bana da solda yumurta çatlamış demişti ve solda hissetmiştm hatta bebek yerleşmeye çalısıyo da biras asağıya mı yerleşti düşecek mi filan diye tuhaf tuhaf seyler de gelmişti aklıma :)) adetin 3.yada 4.günüydü yok oldu gitti

Bnmde adet gunume bes gun kala kahverengi lekelenmem oldu azcık iki gun bnde yerlesme knamasi sanmistim ama yanilmisim :'( peki o neydi o zmn yav

Oh oh oh listeye bak kesin birileri hamile cikcak kesin ama kimmmmm ¿¿ o piti piti karamela sepeti :-D

Insaallah hepimiz oluruzz :-(

Yarın doktor bakacak klomen sonrası yumoşların durumuna,duruma göre çatlatma iğnesi.manevi olarak her ay olumsuz olunca insan yoruluyor ya.bu ay yüzlerimiz güler göbişler bebiş olur inşallah :))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

chuchee**********1 Mayıs

papatis***********3 Mayıs

mini87***********4 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

Kendimi ekledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…