- 28 Şubat 2014
- 406
- 157
- 34
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #6.221
Ben gördüm hayırlı olsun
Doktor hamilesin demeden sevınmek istemıyorum ama bakalım içimde bi heycan var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gördüm hayırlı olsun
kızlar degerım 1165 cıktı :) 255 ten 1165 e fırladı :) dr haftası ıcın bısey demedı. haftaya keseyı gormek ıcın cagırdı :) çok mutlu oldum yaaaa
Cok sevindim rabbim kucagina almak nasip etsin ....
amin canım çok teşekkür ederim :) darısı senin başına :)
Ben gördüm hayırlı olsun
dua et bakalim saglikla kucagimiza alalim ben subatta sen martta :)))
aaa ben bılmıyodum hamıle oldgnu senın de hayırlı olsun tatlım :)
Canim gozunaydin cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin Allahim insallah bizlerede nasip eder
çok teşekkür ederim canım :) inan anca sewınebıldım :) cumartesı gunu keseyı gormeye gıdıcem ınsallah :)
sen nasılsın canım adetın bıtmesıne yakın mı kullanılıyo ıncır kuru? arastırabıldın mı ?
Canim ben daha adet olmadim olabilmek icin sogan kuru iciyorum buun aksam icersem 4. Gun olacak adet olayim sonra havuc incir yapayim dedim bakalim nolucak annemde bir ark aoylemis rahim cektirmemi ne varmis onu deneyelim diyor bilmiyorum Allah insallah bizide sevindirir
anladım canım ama sen ıncır havucu ıhmal etme
Tşk ederım kesinmi bilmıorum ama 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özleeeemmm degerım 1165 cıktı :) 255 ten 1165 e fırladı :) dr henuz haftası ıcın bısey demedı. haftaya gel keseyı gorelim dedi :)
ıkız olma ıhtımalı war mı dedı hanı deger baya artmıs 3 gunde dıye.. anca 8. haftada net anlaytabılıyoruz dedı. 7. haftada net gorunmeyebılıyo dedı.
Kızlar selam ,
Dün akşam test yaptım ama bir kaç saat sonra ikinci çizginin silik çıktığını gördüm. Testi tekrarlasam mı?
Bu durumla karşılaşan var mı aranızda?Eki Görüntüle 1180162
ah bebegım benım ben demedımmı sana. bu doktorlar cogu zaamn bos konusuyor. hadı gozun aydın. allah budan sonra guzel bı hamılelık ve saglıklı bebsını kucagını almaya nasıp etsın. masallah bebeısıne bak uzmedı senı bır an once geldı kondu gobişe. ikiz olma ıhtımalı var canım ama bence tektır. senın anne tarafında ikiz var mı? benım ıs yerımden arkadasım eşinin beta hcg sı 8.000 cıktı. dusnsene bız bın kusurde ikiz mi dıye dusunuyrourz. gercı onun coklu gebelıkmıs ama bebıslerden sadece bırının kesesı doluydu. yanı coklu gebelıklerde bıraz daha yuskek oluyo. herseyın hayırlısı bakalım. haftaya keseyı gormeye gıdıb-nce ıkı kesede olabılır tek kesede :) haber ver bak beklıyorum. üzdün zaten gecen hafta benı :) buarada beklerız bızım topiğe . gercı sen mart annesısın ama olsun bız daha deneyımlıyız :) Allahım bu mubarek gunde bekleyen herkezın gobişini doldursun ınsallah
amin canım :) ınan bende cok uzulmustum ıcım ıcımı yıyıodu.anne tarafında da war baba tarafında da. annem bı kere ıkız hamıle kalmıs. hamıle oldgnu bılmıyomus snradan anlamıs. dr a gıtmemıs. snra dusurmus ama. bana da tek gıbı gelıyo ama hanı bı ıhtımal gectı aklımdan. sen soyleyınce emınoldum tek dıye :)
suan işler degıstı cnm annenın ıkız hamılelıgı varsa sende gorulme ıhtımalı cok buyuk :) allah gonlune gore ve e hayırlısı neyse onu versın. ıkızmıs tekmıs, kız erkek bunlar onemsiz saglıklı olsun yeterkı. haftaya keseyı gorunce tam haftasınıda ogrenırsın :) ona gore yaparsın takıbını. iletısımde kalalım. sormak ıstedgın ne varsa sor bana bıldıgım kadarını anlatırım. ve bu bıkac haftanın degerını bıl. bulantıların baslayınca cok arayacaksın :)