Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

aaaa ancak mı anlamıs senin bu kacıncı gidişindi doktora canım ?

Ocakta gitmistim ultrasonla bakmisti bisi yok demisti bu ay yine adet olmadim gittim adet olmadigim halde lh prolaktin fsh tahlili yapti pco dedi cok canimi sikti kısırmisim gibi konustu yok sansim varsa olurmus bilmem ne bnm cocugum olmicakmi simdi cok cnm sıkkın cok

Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥

Ocakta gitmistim ultrasonla bakmisti bisi yok demisti bu ay yine adet olmadim gittim adet olmadigim halde lh prolaktin fsh tahlili yapti pco dedi cok canimi sikti kısırmisim gibi konustu yok sansim varsa olurmus bilmem ne bnm cocugum olmicakmi simdi cok cnm sıkkın cok

ne biçim konuşmuş yaa. Çok afedersin ama bazı doktorlar gerizekalı.
bi hamile topiğinde bi arkadas pcoluydu aylarca bekledi hamile kaldı hemde ikize hamile.
Allah tan umut kesilmez saçma konuşmuş.
pco yeni mi olustu acaba ?
bnce iki ay soğan kürü yapmalısın birebir iyi geliyomuş.

ne biçim konuşmuş yaa. Çok afedersin ama bazı doktorlar gerizekalı.
bi hamile topiğinde bi arkadas pcoluydu aylarca bekledi hamile kaldı hemde ikize hamile.
Allah tan umut kesilmez saçma konuşmuş.
pco yeni mi olustu acaba ?
bnce iki ay soğan kürü yapmalısın birebir iyi geliyomuş.

Bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum suan cok moralim bozuk baska doktora gitcem

Bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum suan cok moralim bozuk baska doktora gitcem

evet bencede baska doktora git bakalım.
canını sıkma ya kistli pcolularda hamile kalıyo. O doktor bozuntusu boşboğazmış.
üzme kendni.
Allah ım en kısa zamanda bebek sahibi yapsın bizi.

evet bencede baska doktora git bakalım.
canını sıkma ya kistli pcolularda hamile kalıyo. O doktor bozuntusu boşboğazmış.
üzme kendni.
Allah ım en kısa zamanda bebek sahibi yapsın bizi.

Yni ultrason görüntülerinde bisi yok demisti doktor adet olmadigim halde test yapti normalde 3. Gunu yapilmiyomu bu testler

Yni ultrason görüntülerinde bisi yok demisti doktor adet olmadigim halde test yapti normalde 3. Gunu yapilmiyomu bu testler

evet hormon testlerimi adetimin 3.günü vermiştim

kızlar ıs yerınde arkadasım ılk denemesınde hamıle kalmıs sımdı 7 haftalık mıs cok sevındım:KK9: hem agladım hemm tebrık ettım ınsallah rabbım bızede nasıp eder

formulu sor formulu :)

ne kadar sanslıymıs ılk denemesınde tutturdu walla masallah :) aha benım 6. ay bu ay. zaman ılerledıkce kendımı daha bı tuhaf hıssedıyorum bıraz kafadan catlak bıraz umursuz bıraz umutsuz.. zaman gectıkce duygularıma farklı bıtane daha eklenıyo.ınsallah Allahım bu ay hayırlısıyla bıze nasıp eder canım

Kizlar istanbulda avrupada yasayan arkadaslar hangi hastanr ve doktorlara gidiyosunuz acaba ilgili guleryuzlu

ıyıde canım hormon tahlılı adetın 2 veya 3. gunu yapılır sen neden adet olmadan yaptırdınkı

formulu sor formulu :)

ne kadar sanslıymıs ılk denemesınde tutturdu walla masallah :) aha benım 6. ay bu ay. zaman ılerledıkce kendımı daha bı tuhaf hıssedıyorum bıraz kafadan catlak bıraz umursuz bıraz umutsuz.. zaman gectıkce duygularıma farklı bıtane daha eklenıyo.ınsallah Allahım bu ay hayırlısıyla bıze nasıp eder canım

soramadım olmuyor dıyemedım:KK50: bende oyleyım arsızlasmaya bıle basladım:KK53:

ıyıde canım hormon tahlılı adetın 2 veya 3. gunu yapılır sen neden adet olmadan yaptırdınkı

Doktor yapmis bisi demiyoki tahlil yaparken bn netten gordm bnmde ilgimi çekti yani adet olmadan bunları yapmasi

Doktor yapmis bisi demiyoki tahlil yaparken bn netten gordm bnmde ilgimi çekti yani adet olmadan bunları yapmasi

doktor daha ıyı bılır dıye umut edıyorum ama bende pko suphesı vardı 2 ay adetın 3. gunu yaptırdım bana doktorum ultrasonda gorunmuyor ancak varsa boyle bellı olur dedı

yaptığı hormon testi miydi acaba ?
çünkü normal dönemdeyken kan alıolar bununla progesteron mu ne testi yapıp yumurtalara bakıolarmış bni de adetten önce progesteron testne çağırdı yumurta takbne bn istersem başlayacağnı söyledi bn istemedim yumurta takibini erteledim çünkü.

soramadım olmuyor dıyemedım:KK50: bende oyleyım arsızlasmaya bıle basladım:KK53:

Benm ablamda öle kuzular hep yanındayım ya bu aralar bol bol konusma fırsatımız oluyo diyoki annemle ikisi olmuyo olmuyo dersen hiç olmaz formul bu dıyo uyuz oldum ama arastırmamak elde diiilll

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saka yaptım canım sormamakla ıyı yapmıssın. cunkı bızım gıbı ınsanları anlamıyolar. sankıbız ıstemıyoruz da yapmıyoruz saıyolar.anasını satayım bı de hıc unutmuyolar tarıhlerı fln. 3 4 ay oldu tık yok mu sende hala dıyolar. honk dıye kalakalıyorum.

calısmaya ılk basladıgım ayda kolay olur sanıyodum.. snra 2 3 ay gectı rahım alısıyo dedıler , rahattım. sonra 4 ay oldu 5 ay oldu. bı baktım 2014 hazıran ayına gelmısız we ben hangı ara bu akadar aylarr gectı anlamadım bıle :KK43:

Allahım hakımızda hayırlısını wersın. eger 12 ayı doldurursam heralde kendne guwenı olmayan sıyrık bırısı olucam :) bu psıkolojıye dayanmak gercekten zor. Allahım sabır wersın bıze

Benm ablamda öle kuzular hep yanındayım ya bu aralar bol bol konusma fırsatımız oluyo diyoki annemle ikisi olmuyo olmuyo dersen hiç olmaz formul bu dıyo uyuz oldum ama arastırmamak elde diiilll

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım zaten ıcınden gecenlerı be beyınden gelen sınyallerı kalp organlara gotururmus olumlu dusunursen olumlu olumsuz dusunursen olumsuz olurmus ıyı dusunelım ıyı olsun:)

X