Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Canım bnde nerdeyse hiç bilmiyorum ama ilk bastakı gebeliğe engel olabılecek hormon dıyolar ama normal sanki ilki
Lh de yumurta catlamasına gore artan hırmon onun referansı var mı ama senin reglin gecmıstı zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

demeeet nerdesın kız

Adet olmadimki daha adet disinda yapti bu testleri

Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥

Canım arkadas gecen adetın kaçıncı gününde yapıldı testler diye sormus sanırım yanlıs anlamadıysam

heh ablanın yanından ayrılma :) ablan ıstanbulda awrupada mı oturuyo ? ben anadoludayım. ıdrarın neden bulanık oldugunu buldum :) olu sperm yuzunden boyle oluyo :)

Avrupada arkadasım görevleri yuzunden😒 ahh çatlaaak birak sı kecı boynuzunu spermler bütün evi sarcak yakındaaa😃

kızlar ıs yerınde arkadasım ılk denemesınde hamıle kalmıs sımdı 7 haftalık mıs cok sevındım:KK9: hem agladım hemm tebrık ettım ınsallah rabbım bızede nasıp eder

kızlar ıs yerınde arkadasım ılk denemesınde hamıle kalmıs sımdı 7 haftalık mıs cok sevındım:KK9: hem agladım hemm tebrık ettım ınsallah rabbım bızede nasıp eder

Aglama kuzuuum bizimde olcak inşallahhhhh

kendimi başka şeylere versem de bu düşünceden kurtulamıorum
hamilelik üzerine hayatımdan birçok şeyi çıkardım burası da dahil. Çok daha nadir hamile topiclerindeyim.
bu ay da olmazsa diye korku kapladı içimi :KK50: :KK50: :KK50:

Polikistik over hastasiymisim cok moralim bozuk doktor kısır misim gibi konustu

Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥

X