- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.901
kız rahat bırak zaten bır sorun yok hala nıye ugrasıyorsun
bende bıraktım ıste :) ıcırmıcem bı sure. gercı bız test yaptırmadan ıcırdık benım herıfe :) ama yawrum yaa cok moralı bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız rahat bırak zaten bır sorun yok hala nıye ugrasıyorsun
bende bıraktım ıste :) ıcırmıcem bı sure. gercı bız test yaptırmadan ıcırdık benım herıfe :) ama yawrum yaa cok moralı bozuldu
hahaha kız ben olsam gulmekten bayılırdım
Canım bnde nerdeyse hiç bilmiyorum ama ilk bastakı gebeliğe engel olabılecek hormon dıyolar ama normal sanki ilki
Lh de yumurta catlamasına gore artan hırmon onun referansı var mı ama senin reglin gecmıstı zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adet olmadimki daha adet disinda yapti bu testleri
Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥
demeeet nerdesın kız
demeeet nerdesın kız
valla cok kırgınım sıze yoksunuz
heh ablanın yanından ayrılma :) ablan ıstanbulda awrupada mı oturuyo ? ben anadoludayım. ıdrarın neden bulanık oldugunu buldum :) olu sperm yuzunden boyle oluyo :)
valla cok kırgınım sıze yoksunuz
Burdayım bebişiiimmmn
napıyosun nerelerdesın kız ay walla canım sıkıldı cok fena
Avrupada arkadasım görevleri yuzunden😒 ahh çatlaaak birak sı kecı boynuzunu spermler bütün evi sarcak yakındaaa😃
kikikiki walla bı sure ıctırmıcem herıfe :) sperm patlaması yasadı garıbanım :)
kızlar ıs yerınde arkadasım ılk denemesınde hamıle kalmıs sımdı 7 haftalık mıs cok sevındım hem agladım hemm tebrık ettım ınsallah rabbım bızede nasıp eder
Aglama kuzuuum bizimde olcak inşallahhhhh
kendimi başka şeylere versem de bu düşünceden kurtulamıorum
hamilelik üzerine hayatımdan birçok şeyi çıkardım burası da dahil. Çok daha nadir hamile topiclerindeyim.
bu ay da olmazsa diye korku kapladı içimi
ah canım ahhh sabırla beklıyoruz
inşallah canım rabbım bızede hayırlı evlatlar nasıp etsin