Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Yormlarnza ihtyacm var kizlar stresten uyuyamiorm normalde ben 20 25 gnde bir regl oluyrm. Mays ayinin 24 de regl.oldm bu ayin 15nde akintyla karsk bir damla kan geldi sadece o gnden beri regl olmadm idrar testi yaptm tek czgi napm bn.smdi off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kan ver canım ıdrarda cıkmayabılıyor

Kızlar pazar gunu tatile gidiyoruz eşimle balayi yapcaz kisin evlendihimiz icin gidemenistik ve ben hala adet olmadim napmaliyim bi fikir verin ilac kullanmak istemiyorum

gul bebegım gul zaten gulmek ıcın yasıyoruz zaten dunyada dert keder cok:KK53:

Ahhh be tatlııım valla bakk öylee yaa gogus agrım var cidoşum dua et inşallah bebiştendiiir senide bekliyorum hafta sonunu meraklaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar pazar gunu tatile gidiyoruz eşimle balayi yapcaz kisin evlendihimiz icin gidemenistik ve ben hala adet olmadim napmaliyim bi fikir verin ilac kullanmak istemiyorum

Hayırlı olsun canım bizimde oyle inş gidicez bizde ne kadr gecti reglinii

ohh gıt gez canım bence bebek yoksa bosuna beklemıssın 4 gun sogan kuru uygulasaydın adet olurdun sımdı yapsan balayını yaşayamazsın:KK43:

11 inde olmam gerekiodu dun doktora gttim tahlil yapio yarin sonuc alcam bu ay yumurtlama olmadi sanirim atesim hala yukselmedi ve pazar denize gidicez bi hafta adet olmak istemiyorum orda olurum kesin :'(

ohh gıt gez canım bence bebek yoksa bosuna beklemıssın 4 gun sogan kuru uygulasaydın adet olurdun sımdı yapsan balayını yaşayamazsın:KK43:

Ya kan tahlili yaptirmadim yinede belki bebek vardir diye kullanmadim hicbisi artik olursamda tampon kullanayim diyorum tamponla ilgili bilgisi olan varmı

11 inde olmam gerekiodu dun doktora gttim tahlil yapio yarin sonuc alcam bu ay yumurtlama olmadi sanirim atesim hala yukselmedi ve pazar denize gidicez bi hafta adet olmak istemiyorum orda olurum kesin :'(

Yok kuzum Allah ızın verirse bebiştendir inşallah benmde yukselmedi bu ay sanki ama yumurtan var catlıcak demişti doktor

Ayneeen kuzucuuum yaa led le aydınlatsak falan da bu kadr ugrasmasak😃benmde tam bi hafta kaldı yaaw gecse inşallah biii

hadı ınsallah canım yaa :) hayırlı haberlerle ınsallah :) ya benım kasıklarımda gergınlık war.adetıme daha da war. yumurtlama sonrası boyle sey olur mu kı ?
ya da benım acıl wc ye gıtmem gerekıyo :)

hadı ınsallah canım yaa :) hayırlı haberlerle ınsallah :) ya benım kasıklarımda gergınlık war.adetıme daha da war. yumurtlama sonrası boyle sey olur mu kı ?
ya da benım acıl wc ye gıtmem gerekıyo :)

Kuzum daha cok yok mu yumurtladın mı acaba kacıncı gun yawrum seninnn ayyy inşallah hayırlı haberlerimiz olur bu ayyy

nbr canım nasılsın :) ya annem 2 3 gunde bır arıyo. banaha bıre saracoglunu soyluyo kur yap dıyo. su an atw de programda dıyo. bu kur sayesınde bı cok kısının cocugu olmus dıyo. tlfla ara dıyo yıne. o kur rahımdekı yapıskanlıgı artırıyo dıyo.konusuyo da konusuyo. ya kendımı sankı yıllardır denıyomusum cocugum olmuyomus gıbı hıssedıyorum. ayar oldum anneme. kadına bısey de dıyemıyorum ama cok moralımı bozuyo :KK43:

bana dıyo kı sımdı basla kure. anne dıyorum kafama gore baslayamam. adet olurum bıter baslarım sonra dıyorum onun zamanı war dıyorum. olsun sımdıden basla dıyo.rahımdekı yapıskanlıgı artırıyo sperm tutunuyo dıyo. oooffff sıstım yaaa

Kuzum daha cok yok mu yumurtladın mı acaba kacıncı gun yawrum seninnn ayyy inşallah hayırlı haberlerimiz olur bu ayyy

yawrum acık beyaz renklı akıntım gelıyo yapıs yapıs ama uzamıyo. duzenlı ılıskıye de dewam edıyorum. ama karnımın altında war bı gergınlık , kasıklarıma dogru hemde. bu gergınlıgı gecen aydan hatırlıyorum ama acabammı demeye korkuyorum :KK43:

nbr canım nasılsın :) ya annem 2 3 gunde bır arıyo. banaha bıre saracoglunu soyluyo kur yap dıyo. su an atw de programda dıyo. bu kur sayesınde bı cok kısının cocugu olmus dıyo. tlfla ara dıyo yıne. o kur rahımdekı yapıskanlıgı artırıyo dıyo.konusuyo da konusuyo. ya kendımı sankı yıllardır denıyomusum cocugum olmuyomus gıbı hıssedıyorum. ayar oldum anneme. kadına bısey de dıyemıyorum ama cok moralımı bozuyo :KK43:

bana dıyo kı sımdı basla kure. anne dıyorum kafama gore baslayamam. adet olurum bıter baslarım sonra dıyorum onun zamanı war dıyorum. olsun sımdıden basla dıyo.rahımdekı yapıskanlıgı artırıyo sperm tutunuyo dıyo. oooffff sıstım yaaa

Aynıııısı bendedr vaar soZde istemiyolaaar ama parktan donduk yigenimle annemde onu ızliyo bak dıyo kürü yazdım iyi geliyomus falan bnde gerildin dha ikinci ay diye falan ama onlarda biz istiyoruz diye kendilerince yardımcı olmaya calısıyolar be yawrum hiç bozma moralını hiç hamile kalmasan neyse yap dicem ama yok şimdilik bekle bncede ama onlara he heee dicezz napaaammm😃

X