Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

beni listeden siler misin adet oldum geçen aylara göre çok daha rahattım relax olmustum umutlar temmuza kaldı çok ama çok üzgünüm

Hala olmadım canım ama umutlanmak istemiyorum çünkü korkuyorum yarın sabah test yapıcam.inş hepimiz kavuşuruz bebeklerimize

yawrum ınsallah benımkı gıbı olmaz. ama adet olman gerekırdı bu saate kadar. ınan bana yerlesme kanaması bu. sen su an tedırgınsın. test yaparsan negatıf cıkarsa moralını sakın bozma 2 gun sonra tekrarla gec dollenmedır. bu surecte de bol bol su ıc we dınlen emı. doktorum bana da oyle demıstı.

hakkında hayırlısı olsun canım. hadı bakalım hayırlı haberler beklıyorum senden :)

Sağol canım benim valla çok korkuyorum bu ay olmayacağına emindim açıkcası ama yine de umutlanmak istemiyorum ama bir yandan da aklım hep bu konuda inş bu ay hamile kalırım gelir bebişim.inş sende bu ay kavuşursun bebişine

Amiiiiiin kuzucuk yaaaa benimkide iyice delirdin diyor ovu test konusunda ama her günde soruyor çıktı mi diyeeeadamlara da gına geliyor arkadaşım çok geriliyoruz galiba hakikaten bizi bekletmeseler artik da siyirmasakk

nbr yawrum nasılsın :) benım adet pzt bıttı. salı ve carsamba herıfle pısbırık oynadık persembeyı pas gectık :) bu aksam calıstık :) kasıgımda bı tuhaf agrı oluyo. acayıp gazım war karnım 3 aylık hamılelerın karnı gıbı karnımı gordu sok oldu. bende gobek yok cunkı ayıptır soylemesı 0 gobegım :)

sabah gaz sancısından uyandım. daha dogrusu uyanamadan wc ye gıttım gaz cıkarmaya calıstım canım cok yandı karnım mahfoldu. hawalarda sıcak. bugun sort gıydım ama ayagımda corap we patık wardı :)
usutmemeye calısıyorum ama ılk ılıskıden berı kasıgım bı cıns oldu.2.gunu yogun akıntım geldı.normalde kuru olurdum. kısısel ayarlarım bozuldu sanırım

ınsallah tatlım :) ınan senı cok ıyı anlıyorum. lutfen dınlen uzan hep kalkma we bol su ıc. halsızlıgın war mı ? ya da sık sık acıkman ? bende korkuyodum umıtlenmek ıstıyodum ama umıtlenmeyı aklımdan gecırınce bıle korkuyodum. ıslaklık hıssetsem aha hasta oldum dıyodum ama wc ye gıttıgımde mutlu oluyodum :)

Halsizliğim acıkmam yok canım sadece sağ tarafımda batma var.eğer hakkımda hayırlısıysa Rabbim gönderir bebişimi hayırlı değilse inş doğru zamanda sağlıkla gelir bebiş.sen naptın canım çalışmalara devam mı :)

benım halsızlıgım we acıkmam wardı,ama cok tatlı seylerdı :) yawrum benım pzt adet bıttı :) salı we carsamba calıstık we bugun calıstık. kasıgımda var bı agrı. usuttum mu dıye dusunuyorum ama ısın ıcınden cıkamıyorum. sımdı de namaz kılıp yatıcam. hakkında hayırlısı olsun Allahım ınsallah bebegını gonderır sana canım :) bence sen hamılesın:)

Ya canım benim ya çok teşekkür ederim moral desteğin için :) bence en doğrusu adet biterbitmez günaşırı çalışmak sende öyle yapmışsın iyi olmuş kimyasal sonrası seninde bu ay olur inş canım.Allah dualarımızı kabul etsin inş

İyiyim bitanem iyi olmaya çalıştım daha doğrusu esinle artistik biraz özür falan diledi ama kirildim yine de. Kız erken mi yumurtlcan yoksa bilemedim bu arada çok özledim seniii
Ovu test alsaydin keşke bu ayy erken mi bilirdik çünkü reglin tarihi değişti ya vücudunun oyunlari bunlar sen dikkat et kendine usutme sakin gaz çok fena bilirim kalp krizi gibi giriyo adama sen nasılsın bakalım bizimde bugün pas Yoruldum artik bnde valla bu gecenin vesilesiyle dualarimiz kabul olsa da gelse yawrularimizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…