Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Biliyom kuzuum Allah sana kullanmanı nasıp etmedi banada inşallah bidaha aldırtmadan bebişlerimizi yollar 😁aynen test sonuclarım da gelicek bu hafta bakalım sınvda bitti bol bol calısırız😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ooooh rahatsın artık desene :) hadi bakalım inş canım gelir bebiş bu ayda selim beyde deneyımlerımızı paylasırız. bende cumartesı gunu gıdıcem muayneye ama streslıyım. taktım yıne kafama su alttan muayne olayını :KK43: sen selim beyde alttan muayne oldun mu canım?

bugün 4. günüm ve hala regl olmadım kızlar sabah gittim kan verdim kan makinaları bozukmuş yarın saat 3 te alıcam sonucu Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim saati bile şaşmazdı adetimin ama niye böyle oldu anlayamadım umarım hepimiz biran önce kavuşuruz bebişlerimize..

Evet tatlim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ben yapıyom kuzum hatta şimdi yaptım bgün mü yumurtluyorum acaba en koyu bu mu $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402317850.702648.jpg

bugün 4. günüm ve hala regl olmadım kızlar sabah gittim kan verdim kan makinaları bozukmuş yarın saat 3 te alıcam sonucu Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim saati bile şaşmazdı adetimin ama niye böyle oldu anlayamadım umarım hepimiz biran önce kavuşuruz bebişlerimize..

canım inşallah değerlerin güzel gelir.Belirtin falan var mı? değişiklik hissediyomusun

Sen neden az geliyosun bakim bu sıralaaar

batıma daha war ya gırınce sıkılıyorum. batı yakın olan arkadaslar konusurken muhabete gıremıyorum.belırtılerınden konusuyolar dogal olarak. bende de olsa belırtı bende konusurdum :) bu yuzden gırıp bı ıkı bakınıyorum sonra cıkıyorum.

ooooh rahatsın artık desene :) hadi bakalım inş canım gelir bebiş bu ayda selim beyde deneyımlerımızı paylasırız. bende cumartesı gunu gıdıcem muayneye ama streslıyım. taktım yıne kafama su alttan muayne olayını :KK43: sen selim beyde alttan muayne oldun mu canım?

Evet bitanem takma lıtfen okadar rahat ki bide bı kız sana yardım ediyo zaten elimi tutturdum ben hiç haz etmem o koltuktan cnkü tittriyorum muayne edelım dedıklerınde ama adam cok ıyı rahatlat kendını kuzum

canım inşallah değerlerin güzel gelir.Belirtin falan var mı? değişiklik hissediyomusun

inşallah canım.Belirti olarak göğüslerim acıyor beyazımsı akıntım geliyor ama çok da değil azda değil bi de gece ve sabah mide bulantısı yaşıyorum 2 gündür bunlar belirtimi bilmiyorum ama en önemlisi 4. gün bugün ve benim hiç gecikmezdi adetim kafam karıştı yani anlayacağın canım :KK43:

X