- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.361
selam kızlar
nasılsınız?
nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyom kuzuum Allah sana kullanmanı nasıp etmedi banada inşallah bidaha aldırtmadan bebişlerimizi yollar 😁aynen test sonuclarım da gelicek bu hafta bakalım sınvda bitti bol bol calısırız😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar
nasılsınız?
oooo nerdesın hayırsızzz
sana ozelden msj atmıstım cvp bıle yazmadın
buralardayım. bat'ım gecikti bu ay 5. gün bugün. test negatif. karnım bi ağrıyor bi geçiyor. şişkinlik hat safhada. bu akşam kan testi vericem. negatifse dr randevusu ayarlıycam. kist mi oldu ne oldu bi baksın.
ınsallah bebektır canım benım
akşama belli olacak.
haber ver mutlaka hayırlı haberlerını beklıyorum
Ovu testımı canım?
Çalışalım arkadasııım ben sınavdan dolayı bıraz degerlendiremedim canm yaa 😟
canım bana gelmedıkı mesaj tekrar atsana
bende bıtmesını beklıyorum daha baslamadım. kahwerengı leke gelılyo az az.. normalde bu aksam bıtmesı gerekıyor.
bugün 4. günüm ve hala regl olmadım kızlar sabah gittim kan verdim kan makinaları bozukmuş yarın saat 3 te alıcam sonucu Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah benim saati bile şaşmazdı adetimin ama niye böyle oldu anlayamadım umarım hepimiz biran önce kavuşuruz bebişlerimize..
Sen neden az geliyosun bakim bu sıralaaar
Sen neden az geliyosun bakim bu sıralaaar
ooooh rahatsın artık desene :) hadi bakalım inş canım gelir bebiş bu ayda selim beyde deneyımlerımızı paylasırız. bende cumartesı gunu gıdıcem muayneye ama streslıyım. taktım yıne kafama su alttan muayne olayını sen selim beyde alttan muayne oldun mu canım?
canım inşallah değerlerin güzel gelir.Belirtin falan var mı? değişiklik hissediyomusun