- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.301
Ben varim eski var seker pembe sen varsin baska okumak istiyen var mi kizlar???:) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatimada okuyacakti sanki
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Pardon eski diycektim
Gunaydinn tatlim:) :) Evet ben eski sen ama bir kac kisi daha bulmamis lazim ptesifen ben islerden dolayi cok yogunum onumuzdeki hafta sonu da yurtdisinda olacagim islr ilgili yani sabah erkenden geceye kadar fuarda olacagiz zamanim olmayacakBir kac arkadas daha okumak istese 3-4gune bitiririz
Ben de okuyabilirim. Herkes birbirinin niyetine mi okuyacak nasil olacak? Bide ozel bi okuma sekli var mi? Anlatirsaniz okurum arkadaslar
samsung
Mergaba canim netten baka bilirsin canim iste basta abdest tovbe etmek ve.s.yani soyle niyetlendigimizde kendi adimizi iste okuyan arkadaslar adlarini soyleyerek RABBim hayirli saglikli bebek ver diye niyeylene biliriz :) :)
evet canım kısmetse kalp atısını duyucam :) medikabil oktay beyıde duydum ama ınan randevu cok zor orda. bırde hastane cok kalabalık. ben randevulu gıttım yarım saat bekledım. o yuzden rentıp suan daha ıyı gıbı gelıyo bakalım.
canım ınsallah dedıgın gıbı olur. ben adetımın bu kadar kotu gececegını bılmıyodum yoksa hastanede kendıme yer ayırtırdım :) adetın bıtmesını beklıyorum.. ınsallah adetım cok fazla degısmez.. kımyasal gebelık sonrası gebe kalmak kolaylasıyo dıyolar ama hayırlısı dıyorum yıne..
Cnm bi kere mi yapcaz hepimiz adina yoksa herkese tek tek mi
Hayor bebegim bir kere,sadece sayilari kesinlikle net yapmamiz lazim o da var bir tane ne eksik ne fazla :/ :/
Toplanalim da bi ayarlariz onu cnm bugun haftasonu ya cogunun esleri evde pek giren olmaz buraya pazartesi belli olur ogun baslariz inşallah
Toplanalim da bi ayarlariz onu cnm bugun haftasonu ya cogunun esleri evde pek giren olmaz buraya pazartesi belli olur ogun baslariz inşallah
Kuzucuguuum nasılsııın ben sınavlardan dolayı falan giremedim bayaa nasıl oldun regl olmussun sanırıım bak ne guzel yeni bebişlere gazırlanıyor vucuduuun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyidir ıyidir kuzum bnde dun tahlıle gittim bidaha baya iyi ve uygunda bahar hast diye ni hastane satın almıs orayı.ya bide kızlar benm bgün onikinci günüm ama dün ve bgün yumurta akı oysa (ilk defa oldu yada dikkat ettim) gayet uzuyodu ve şeffaftı ama ovu testımde hala silik keşke yükleyebilsem ama bilemiyorum sizce yumurtluyomuyuuuum
kızlarr bnm bu ay kii umutlarım yine bitttiii regl oldumm...
hiç umudum kalamdı artıkk...
bi sonra ki bat 5 temmuz..
canım ılk 2 gun gun boy sancı cektım mahfoldum : bugun 4. gun rahatım artık :) adet dongumu tahmın edemıyorum kız bu ay boyle bı sorunum war. bende asagı yukarı ata tuta 5 temmuzu belırledım
Canim yumurtluyorsun...bendede gunler once oldu test hep negatifti drum.catlamadan oncede oluyor dedi
İyidir ıyidir kuzum bnde dun tahlıle gittim bidaha baya iyi ve uygunda bahar hast diye ni hastane satın almıs orayı.ya bide kızlar benm bgün onikinci günüm ama dün ve bgün yumurta akı oysa (ilk defa oldu yada dikkat ettim) gayet uzuyodu ve şeffaftı ama ovu testımde hala silik keşke yükleyebilsem ama bilemiyorum sizce yumurtluyomuyuuuum