-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.321
Kıyamam olsun bak bu ay iyi çalış kuzuum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarr bnm bu ay kii umutlarım yine bitttiii regl oldumm...
hiç umudum kalamdı artıkk...
bi sonra ki bat 5 temmuz..
Slm kızlar 6sında adet olmam gerekiyodu ve bugün 3. Gün hala olmadım hiç şaşmazdı benimki hatta saati şaşmazdı nerdeyse 6 sında idrar testi yaptım negatifti bugün de yaptım hala negatif ama göğüslerim çok hassas şiştiler ve acıyolar dünden beri 3 kere mide bulantısı yaşadım bide beyaz bi akıntı geliyor biraz çok geliyor.Ne yapayım bilemedim hiç böle bi gecikme yaşamamıştım acaba geç döllenmemi diye düşünüyorum çok da umutlanmak istemiyorum ama belirsizlik çok kötü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kana baktirsana arkadasim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
beraber calısalım yawrum :)
canım sen yınede calıs bos gecme gunlerı :) ovulasyon pozitif cıkarsa yıne calısırsın. durmak yok :)
Başlıcam kuzum yumurtladıysam sınav günlerinde ki öyle galiba ama Allah biliyo artık be tatlııım sen naptın Mide bulantın falannn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın arkadaşlar.Ne var ne yok.Nasılsınız? Benim batın dündü olmadım ama bugün sancım var sanrım olucam
ınsallah olmazsında bebıs gelır canım ıyı dusun ıyı olsun
İnşallah canım.valla kimsecikler uğramıyor buraya daha.batı gelenler yokmu?
benım bugun olmam gerek ama oyle agrım falan yok sanırım kıst yıne otelıyor
benım bugun olmam gerek ama oyle agrım falan yok sanırım kıst yıne otelıyor
canım soğan suyu hiç denedin mi çok fayda gören varmış ya kistler için bi denesen bence zararı da yokmuş.
sevgili konu sahibi secidocum yeni batım 7 temmuz erken adet oldumbu ayda olmadı yarın doktora gidicem son çare hç gitmek istemıorum ama napim
gıdelım bakalım nolucak bende cok sıkıldım canımmm