Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Slm kızlar 6sında adet olmam gerekiyodu ve bugün 3. Gün hala olmadım hiç şaşmazdı benimki hatta saati şaşmazdı nerdeyse 6 sında idrar testi yaptım negatifti bugün de yaptım hala negatif ama göğüslerim çok hassas şiştiler ve acıyolar dünden beri 3 kere mide bulantısı yaşadım bide beyaz bi akıntı geliyor biraz çok geliyor.Ne yapayım bilemedim hiç böle bi gecikme yaşamamıştım acaba geç döllenmemi diye düşünüyorum çok da umutlanmak istemiyorum ama belirsizlik çok kötü :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar 6sında adet olmam gerekiyodu ve bugün 3. Gün hala olmadım hiç şaşmazdı benimki hatta saati şaşmazdı nerdeyse 6 sında idrar testi yaptım negatifti bugün de yaptım hala negatif ama göğüslerim çok hassas şiştiler ve acıyolar dünden beri 3 kere mide bulantısı yaşadım bide beyaz bi akıntı geliyor biraz çok geliyor.Ne yapayım bilemedim hiç böle bi gecikme yaşamamıştım acaba geç döllenmemi diye düşünüyorum çok da umutlanmak istemiyorum ama belirsizlik çok kötü :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kana baktirsana arkadasim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım sen yınede calıs bos gecme gunlerı :) ovulasyon pozitif cıkarsa yıne calısırsın. durmak yok :)

Başlıcam kuzum yumurtladıysam sınav günlerinde ki öyle galiba ama Allah biliyo artık be tatlııım sen naptın Mide bulantın falannn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402260929.096404.jpg kızlar 13. Gündü dün sizce bu koyuluk yaklaştıgı için mi yoksa daha var mı ilk def kullanıyorum da bilemedim

Başlıcam kuzum yumurtladıysam sınav günlerinde ki öyle galiba ama Allah biliyo artık be tatlııım sen naptın Mide bulantın falannn

canım bende bulantı tiksinme aşerme hıc bırı olmuyor henuz :) inş. hiç olmaz. normal yaşama devam. yedıklerıme ıctıklerıme dıkkat edıyorum sadece. bırde cok yorgunluk oluyor..h.içi aksamları saat 10 olmadn uyuyorum maalesef. .. ama karnım şişmeye basladı resmen. herkes gülüyor gorunce. normalde zayıf bırıyım ve hıc gobegım olmamıstır bugune kadar. ama suan pantolonlarımı kapatamıyorum. :)

sevgili konu sahibi secidocum yeni batım 7 temmuz erken adet oldum :KK43: bu ayda olmadı yarın doktora gidicem son çare hç gitmek istemıorum ama napim :KK43:

X